סיפורים ומעשים על נר המערבי שכבה

• הוסף לסימניות
מוסיפים עוד 1 על כל אות

• הוסף לסימניות
בגימטרי' יש מושג שמחשבים גם את מס' האותיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1095385:
סיפור אישי:
בהריוני האחרון סבלתי סבל רב ובלתי רגיל ובהגיעי לחודש תשיעי הכאבים התעצמו לרמות בלתי נסבלות של ממש וחיכתי בכל יום ללידה שתגאל אותי מייסורי (עד כדי כך).

חמי שיחי' שהיה בן בית אצל מרן הלך לבקש עבורי ברכה לאחר התפילה כפי שנהג לעשות לעיתים קרובות עבור כל בני הבית בכל דבר ועניין, אך באותו יום הגיע חמי אל ביתנו בהתרגשות ובהתפעמות וכך סיפר:
"בעוד המון האנשים ניגשים לבקש את ברכת הרב לאחר התפילה ניגשתי גם אני והזכרתי את שמך "ללידה קלה". באותו רגע הרב עצר הכל, התיישב בכסאו, שאל שוב לשמך ובירך במשך דקות ארוכות בכוונה גדולה. מעולם לא ראיתי את הרב מברך כך, זה משהו נדיר".

אני ששמעתי את הדברים התרגשתי מאוד ומצאתי נחמה לסבלי בכך שלפחות הלידה תהיה קלה, כי הרי הרב בירך ולא יכול להיות אחרת.

עבר שבוע ועוד שבוע ועוד אחד והלידה ממשמשת מלהגיע. בבית החולים ניסו ליילד אותי בכדי להקל על ייסורי אך ללא הצלחה ואחרי יומיים של ניסיונות בחדר לידה שלחו אותי שוב הביתה כשאני עם דמעות בעיניים, אבל יודעת שהרב בירך שתהיה לי לידה קלה...

מס' ימים לאחר מכן הגעתי לבית החולים ותוך שעתיים, ברוגע ובלידה טבעית וקלה בצורה בלתי נתפסת - נולד בני שיחי'.

רק בשביל לסבר את האוזן אספר שכשהגעתי לשלב 9, ישבתי על המיטה ודיברתי עם בעלי כשפתאום נכנסה הרופאה שהיתה צריכה לחתום שהיא יודעת מה מצב כל היולדות ושאלה באיזה שלב אני. כשאמרתי לה שהמיילדת אמרה שאני בשלב 9 היא פסקה נחרצות "את לא נראית בשלב 9" והחליטה לבדוק בעצמה...
כמה דק' אחר כך כבר נשמע בכיו של התינוק ואני אמרתי לבעלי ולמיילדת "הרב עובדיה בירך אותי..."

אינני יודעת במה זכיתי להתברך מפי הרב ברכה כה מיוחדת, אינני יודעת מה פעלה ברכתו של הרב ואילו גזירות ביטלה, אני רק יודעת ש"צדיק גוזר והקב"ה מקיים".
זכיתי לראות זאת בחוש.

אני מאמינה שעם אהבת ישראל הכל כך אמיתית ואכפתית שלו הוא ממשיך להעתיר על כולנו מלמעלה.

ת.נ.צ.ב.ה.

תסלחו לי אבל הפירוט הזה ממש לא ראוי כאן לפורום.
מה קרה לכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1095573:
מה קרה לכם?
1. מן הראוי להעיר באישי. (ולמה אני לא מעירה לך באישי? לתועלת כולם ולמען כבודה של עדן)
2. מסתובבים פה רק מבוגרים (בתקווה) והיא התנסחה בעדינות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1095577:
1. מן הראוי להעיר באישי. (ולמה אני לא מעירה לך באישי? לתועלת כולם ולמען כבודה של עדן)
2. מסתובבים פה רק מבוגרים (בתקווה) והיא התנסחה בעדינות.

1. צודקת. האמת שבדרך כלל אני מעירה קודם באישי...
2. לא קשור למבוגרים או לא. אף גבר לא אמור לקרא פה דברים כאלה. ויש פה המון כאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוד;1095189:
שמעתי (ממקור לא מוסמך) שזה שהיה צריך את המשקפיים המיוחדות,
בגלל שבצעירותו כשרצה ללמוד בלילות אך לא רצה להפריע לב"ב היה יוצא החוצה ולומד לאור הלבנה ולכן הוא קילקל את העיניים שלו.
גם אני שמעתי את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1095582:
1. צודקת. האמת שבדרך כלל אני מעירה קודם באישי...
2. לא קשור למבוגרים או לא. אף גבר לא אמור לקרא פה דברים כאלה. ויש פה המון כאלה.

לפני שקוטלים משהי שהתנסחה בגנון "לא משלנו" (ההיא עם הקריירה במשפטים-שאגב עשתה מה שכולנו כאן מנסות לעשות, אבל כמובן במקצועות "משלנו") ואגב זה ממש לא היה באישי, יש באמת צורך לשים לב לתוכן המפורט ולמילים הברורות בנושאים שלא מתאימים לאף גבר שמשוטט כאן בפורום למרות שהניסוח הוא מאד עדין ו"משלנו"

• הוסף לסימניות
יש סיפור ישן מפורסם מאוד-

על כתבת שרצתה ל"בחון" את מרן זצ"ל

בזמן שהרב התיר עגונות, רצתה כתבת לבדוק את הענין לכן נסעה (תוך כדי שהכל מתועד) אל מרן וסיפרה לו סיפור כאילו שהיא עגונה.
לאחר כמה ימים הרב ביקש ממנה שתחזור, והיא אכן חזרה עם בעלה שנשאר ברכב ואילו היא עלתה אל הרב שפסק לה שהיא - מותרת,
בגיל ובשמחה ירדה למכוניתה, אך לתדהמתה היא מגלה ש... בעלה נפטר!

.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1095573:
מה קרה לכם?

התלבטתי רבות לגבי הפירוט (העדין) אך החלטתי לכתבו בכל זאת בכדי להסביר את התקיימות ברכתו של הרב במלואה.

ומי שרוצה לקחת דברים בנאמרים בפורום כזה ובאשכול רוחני שכזה העוסקים בגדול הדור שאבד כשההסיפורים אודותיו פורצים מהלב בכאב וגעגוע - שיבושם לו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1095646:
יש סיפור ישן מפורסם מאוד-

על כתבת שרצתה ל"בחון" את מרן זצ"ל

בזמן שהרב התיר עגונות, רצתה כתבת לבדוק את הענין לכן נסעה (תוך כדי שהכל מתועד) אל מרן וסיפרה לו סיפור כאילו שהיא עגונה.
לאחר כמה ימים הרב ביקש ממנה שתחזור, והיא אכן חזרה עם בעלה שנשאר ברכב ואילו היא עלתה אל הרב שפסק לה שהיא - מותרת,
בגיל ובשמחה ירדה למכוניתה, אך לתדהמתה היא מגלה ש... בעלה נפטר!

.....

כבר כתבו סיפור זה בהודעה מס' 13...

נכתב ע"י רחלים;1095101:
בס"ד
שמעתי סיפור היום על התקופה שהרב התחיל להתיר עגונות
הייתה איזו עיתונאית חילונית שרצתה לצחוק ולהפליל את הרב.
אמרה אני אלך אל הרב, ואפרסם את זה.
הלכה אל הרב עם בעלה, הוא נשאר למטה באוטו והיא עלתה לרב
מספרת לו בוכייה שבעלה השאיר אותה עגונה.
הרב יושב על כיסאו, חושב, דקה, שתיים ושלוש.
כעבור כמה דקות הוא פונה אליה ואומר: מותרת, מותרת, מותרת.

העיתונאית שמחה מאד, בחושבה ברשעותה, שהפלילה את הרב
היא יורדת למטה לרכב, ומוצאת את בעלה ללא רוח חיים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1095786:
התלבטתי רבות לגבי הפירוט (העדין) אך החלטתי לכתבו בכל זאת בכדי להסביר את התקיימות ברכתו של הרב במלואה.

ומי שרוצה לקחת דברים בנאמרים בפורום כזה ובאשכול רוחני שכזה העוסקים בגדול הדור שאבד כשההסיפורים אודותיו פורצים מהלב בכאב וגעגוע - שיבושם לו.

אין שום קשר בין אשכול רוחני, כאב וגעגוע למשהו שהוא לא ראוי.
גם מי ששואלת על AVENT מתכוונת נטו לעצם השאלה והפתרון. ובכל זאת זה לא מתאים.
את יכולה לכתוב בתום לב. ואז תגיע תגובה של סיפור נוסף שנכתב בתום לב.
והופס' הגדר נפרצה..

(וזה קורה פה המון בפורום)

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוריד סרטונים מהאתרים על הרב עובדיה?
איך ניתן לשמור?

• הוסף לסימניות
ידוע אבל מחזק!

מורנו ורבנו היה ישן בכל לילה שעתיים בלבד.

היה לילה שהרבנית אמרה לו לפני שהלכה לישון שילך לישון ג"כ,
בבוקר הרבנית קמה ורואה שהרב עודנו לומד,
שאלה אותו, 'הרב לא ישנת?' ענה לה הרב 'שכחתי'
!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;1096251:
ידוע אבל מחזק!

מורנו ורבנו היה ישן בכל לילה שעתיים בלבד.

היה לילה שהרבנית אמרה לו לפני שהלכה לישון שילך לישון ג"כ,
בבוקר הרבנית קמה ורואה שהרב עודנו לומד,
שאלה אותו, 'הרב לא ישנת?' ענה לה הרב 'שכחתי'
!!!!!!!!!

מקול ברמה עכשיו??

• הוסף לסימניות
כן, אני שומעת שם כ"כ הרבה סיפורים ורוצה לכתוב, עכשיו בדיוק הייתי ליד המחשב כששמעתי...
זה סיפור מוכר.

• הוסף לסימניות
מרן היה ידוע בשקידתו הרבה, במשך רוב שעות היום היה שקוע עמוק בסוגיות ולא שם לב לשום התרחשות שתהיה הכי התרחשותית... סביבו... ועל כך ישנם סיפורים ועדויות אינסופייים....

חדרו של הרב מוקף כולו בספריות עם אלפי ספרים ועל שולחנו יכולים להיות אפילו כ-300 ספרים שבהם הוא מעיין...

מסופר שבאחת הפעמים עלה על הסולם על מנת להוריד ספר מהמדף העליון,
הוציא את הספר מהספריה ובעודו עומד על הסולם עיין בספר ושקע בו עמוקות,
כשסיים, החזיר את הספר למקום ומעד מהסולם, כלומר לא הרגיש שהוא עדיין על הסולם...

קבצים מצורפים

• %20%20~2.png
    KB 722.3 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;1096287:
כן, אני שומעת שם כ"כ הרבה סיפורים ורוצה לכתוב, עכשיו בדיוק הייתי ליד המחשב כששמעתי...
זה סיפור מוכר.

אין, יש שם סיפורים מדהימים!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בהקשר לסיפורים המדהימים, [תשימי פסיק אחרי האין,]

תמיד ידענו שמרן גדול בתורה, ענק הענקים פוסק הלכה.... אין מספיק מילים.
ידענו שהברכות שלו מתקבלות, אבל רק עכשיו אנחנו שומעים שהוא ממש היה 'בעל מופתים'

זה מביא אותי להזכר בעוד סיפור שסיפר היום בקול ברמה הרב סיני (אאל"ט מבני משפחתו של הרב)
שבאחד ממוצאי השבת, החורף יצאו למרפסת לברך 'ברכת לבנה' ורצו לברך אבל העננים הסתירו את הלבנה ולא יכלו לברך...
אמר למרן אחד הנוכחים שהיו שם שהיה גדול בישראל (אני לא זוכרת את שמו) שהזיז עם היד שלו את העננים,
אמר לו מרן כשבת שחוק על פניו, 'הנה גם אני עושה את זה' הרב הטה את ידו, הנוכחים במקום נשאו עיניהם לשמים ולא האמינו למראה עיניהם 'העננים זזו'!
מיותר לציין שברכו ברכת לבנה באותו הלילה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה