- הוסף לסימניות
אפה את גרה? במרכז?אבל אף אחד לא הביא לי שם של נורולוג
שמומחה לאפלסיה
תודה
יש את פרופסור בן זאב משיבא,
אוליאל מאיכילוב או לחילופין- הדסה גולדברג
או את אלי הימן מאסף הרופא. הם נחשבים לטובים במרכז.
אפה את גרה? במרכז?אבל אף אחד לא הביא לי שם של נורולוג
שמומחה לאפלסיה
תודה
דווקא הרופאים פחות מייחסים חשיבות לפרכוסים שנצפים רק באיאיג'י.והפרכוסים הכי הכי מסוכנים הם הפרכוסים המוחיים שלא רואים
כיוון שזה עלול כמו הניתוקים להגיע לפרכוס קשה של אובדן הכרה חלילה ולא נוסיף...
אני מכירה בחורה שהיה לה ניתוקים,ה ממש לא נכון שניתוק לא מסוכן. אני התלוננתי שלתינוק /שלי יש ניתוקים לפני שהתחיל ופצח בסדרת הפרכוסים. ובגלל שחשבו שאני מדמיינת פספסו את המצב. רק כשהתחיל ממש לפרכס אחרי חודש שאני אומרת שמשהו לא בסדר עם הילד שלי התייחסו אלי ברצינות. ואני יודעת איך נראים ניתוקים אני חובשת. ועשו ממני צחוק .
מאד הגיוני . פסיכיאטר טוב כשמגיע משהו עם חשש פסיכוזות והזיות שולח דבר ראשון לMRIאני מכירה בחורה שהיה לה ניתוקים,
והרופאים טענו שזה נפשי, eeg היה תקין,
הלכו על כיון פסיאכטרי,
עד שהתייעצו עם עסקנים ששלחו לתל השומר, ששם תוך כמה ימים יצאו עם אבחנה של גידול במוח
ד"ר שמרית אוליאל מאיכילובאבל אף אחד לא הביא לי שם של נורולוג
שמומחה לאפלסיה
תודה
את יכולה לשלוח הודעה בפרטי? אם כן בשמחהערב טוב.
אשמח מאד אם יש הורים עם ילדה או ילד עם אפילפסיה ניתוקים.
שיסכים לדבר איתי בטלפון ולעזור לי קצת
סודיות מובטחת...
תודה רבה
אנחנו גם בשניידר ומדי כמה חודשים פרופסור גולדברג מקבלת אותנלא יודעת למה קפץ לי פתאום האשכול הזה,
ועד כמה יהיה רלוונטי עבורך מה שאגיב כאן-אבל אולי אם מישהו ייראה בעתיד...
יש מרפאה מקסימה בשניידר עם צוות מדהים ואנושי.
וכמובן את פרופסור קראוס שהוא בנ''א מקסים ומומחה גדול בתחום בעיקר עם ילדים צעירים.
אבל הוא ממש ממש עמוס בד''כ מגיעים אליו רק המקרים ה''פעילים'' יותר ואז הוא מטפל ונותן הוראות המשך לצוות שלו.
הפלוס הגדול של המרפאה הזו שהם עמוסים לצערנו אבל זמינים ממש לכל שאלה כל הזמן.
גם אם נזכרנו שניה לפני פסח לבדוק שהתרופה כשרה לפסח (והיא לא..) הם נתנו שירות מכל הלב וישר בדקו חלופה טובה אחרת.
בשורות טובות ורפואה שלמה!
אני בן30 כמעט אובחנתי בגיל תשע אני מאוזן ונראה לי שאני די חכם ושמחאז כשכולם בתוך המקרר והקידישיק.
אנחנו בילנו בבית החולים , עם תינוק מטריף וחכם בן שבע שחודשים
שביום בהיר,
התחיל לפרכס פרכוס אחר פרכוס.
האבחנה הלקונית: אפילפסיה
הוא מתוק שאין דברים
חכם ומגניב.
ואני מכירה סביבי רק אפילפטיים בעיתיים קוגנטיבית.
הנוירולוג הבטיח לי שיש ילדים חכמים במיוחד, עם אפליפסיה.
איפה הם?
האם תואילו לשתף אותי
בסיפורים שמחים על אפלפסיה?
על ילדים שחיים איתה באיזון ובשלום
ויש להם חיים יפים ושמחים?
תודה גדולה מראש
אמא כואבת.
אז כשכולם בתוך המקרר והקידישיק.
אנחנו בילנו בבית החולים , עם תינוק מטריף וחכם בן שבע שחודשים
שביום בהיר,
התחיל לפרכס פרכוס אחר פרכוס.
האבחנה הלקונית: אפילפסיה
הוא מתוק שאין דברים
חכם ומגניב.
ואני מכירה סביבי רק אפילפטיים בעיתיים קוגנטיבית.
הנוירולוג הבטיח לי שיש ילדים חכמים במיוחד, עם אפליפסיה.
איפה הם?
האם תואילו לשתף אותי
בסיפורים שמחים על אפלפסיה?
על ילדים שחיים איתה באיזון ובשלום
ויש להם חיים יפים ושמחים?
תודה גדולה מראש
אמא כואבת.
בבקשהשלום,
יש מי שיודע אולי את המייל של פרופ' הדסה גולדברג,
אני מנסה מלא זמן להשיג אותה במרפאה הפרטית ואף אחד לא חוזר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //