עזרה סיפורי ילדים לשמיעה, עוד משהו להעביר את הזמן בבית....

• הוסף לסימניות
היי,
אשמח לקבל רצועות של סיפורי ילדים ( של שמע).
כדוגמת שרה קסנר, מנוחה פוקס, לאה פריד, מנוחה בקרמן וכו'.

כמובן, רק אם הספורים ישנים\ שאין בעייה של זכויות יוצרים.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תחפשי בפרוג,
העלו פעם קישור לדרייב עם המווון קלטות.

• הוסף לסימניות
במידה ומצאת את הקישור תוכלי לשלוח לי למיל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?
תודה

• הוסף לסימניות
רק אל תעלו כאן את הקישור, שלא ייחסם לנו בנטפרי!!!! :eek:

• הוסף לסימניות
ערוץ פתוח בנטפרי עם סיפורים לילדים מהגמרא, הסידרה נוצרה כעת בימי הקורונה ומתעדכנת על בסיס יומי בזמן זה.
כמובן שהסידרה לא נועדה שהילדים יצפו במחשב אלא להוריד להם לדיסק (הסיפורים מכילים שמע בלבד).
וזה משהו טוב מצד עצמו שילמדו את הדברים גם בלי הצורך להעביר את הזמן.

• הוסף לסימניות
איך פונים באישי?
אני לא מצליחה למצוא כזו אפשרות
מחפשת שמע של סיפורי ילדים דוגמאת מנוחה בקרמן מנוחה פוקס וכד'

• הוסף לסימניות
תפנו באישי, יש לי הרבה
יש אפשרות גם לקבל את הסיפורים לשמיעה של :[לאה פריד שרה קיסנר,מנוחה בקרמן וכדו']
אני מנויית פרמיום באתר,ואני לא מצליחה לשלוח הודעה פרטית.[יש לי רק מייל]

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד בחינם המון סיפורים (מכול הסוגים ממתח ועד סיפורי צדיקים) מהאתר של דוד החקיין מומלץ מאוד!!
(אין לי שום רווח מהנ"ל)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות גם לקבל את הסיפורים לשמיעה של :[לאה פריד שרה קיסנר,מנוחה בקרמן וכדו']
אני מנויית פרמיום באתר,ואני לא מצליחה לשלוח הודעה פרטית.[יש לי רק מייל]
סתם מעניין,
איך את מנוית פרימיום אם אין לך חגורה כזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה