ילדה קטנה בעולם גדול
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ואני לא מצליחה לשלוח הודעה פרטית
כנראה טעות בהקלדהסתם מעניין,
איך את מנוית פרימיום אם אין לך חגורה כזו?
ואני לא מצליחה לשלוח הודעה פרטית
כנראה טעות בהקלדהסתם מעניין,
איך את מנוית פרימיום אם אין לך חגורה כזו?
אני אשמח מאוד גםיש אפשרות גם לקבל את הסיפורים לשמיעה של :[לאה פריד שרה קיסנר,מנוחה בקרמן וכדו']
אני מנויית פרמיום באתר,ואני לא מצליחה לשלוח הודעה פרטית.[יש לי רק מייל]
תבדקו בקול הלשוןהיי . אשמח ממש לסיפורי צדיקים באידיש לילדים.
www2.kolhalashon.com
אפשר גם?תפנו באישי, יש לי הרבה
ממש חינמיים:אני גם ממש אשמח לסיפורי ילדים להורדה בלי להפר זכויות יוצרים
מצורף קישור לאשכול מסודר בתוספת הרצאות וכו'מצורף קישור ל"סיפורי קול חי" בדרייב,
כדאי להוריד, כי אין לי מושג מתי אמחוק (בעז"ה לא לפני תשעה באב השנה).
נ.ב. לדעתי יש כפולים, לא עברתי על זה.
Google Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).drive.google.com
שני הקבצים דורשים אישור גישה
את יכולה אולי לשלוח לי?יש לי הרבה סיפורים של לאה פריד ושרה קיסנר
אבל אני קצת מפחדת להפר זכויות יוצרים...
מישהו יודע איך זה עובד? מה מותר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים