נכתב ע"י 3012;1097528:שאלה טובה!
אמרתי לו את זה, והוא אמר שהוא לא יכול לבדוק במחשב במשך שנה אחורה, ואם אני אגיד לו את התאריכים של הנסיעות אז הוא יטפל בזה.
עכשיו, לכי תשחזרי מתי נסעת במשך שמונה פעמיים במהלך כמעט שנה.....
וחוצמז'ה, אני לא מאמינה כבר למחשב שלהם, אם התשובה שהגיעה מהם שהם רואים ששילמתי קוד 43 בשעה שהחשבונית עצמה מעידה ששילמתי קוד 44 כפי שגם עיניכם חזו, אז לכו תתעסקו עם מחשב של"ע חטף אלצהיימר..... וזהו, שאת החשבוניות ההם, לא שמרתי, כל פעם אמרתי: זה הפעם האחרונה שקורה הדבר ההזוי הזה, ובשביל 6.60 ש"ח אני לא אשרוף זמן ועצבים. אבל לזעמנו הרב זה קרה פעם אחר פעם. ובסוף זה כן הצטבר לסכום.
ואם אי פעם אנסה להחזיר לעצמי את הכספים הללו בחזור מהכותל, אז מחר תראו בעיתונים תמונה של ה"גנבת החרדית"
ואם אתם מתפלאים מה פתאום היו לי הקלטות. אז שתדעו שיש לי נגן מיוחד להקלטות (בנפרד מהנגן שמשמש למוזיקה) ואין היום שיחה עם נציג של כל חברה שהיא, שאינה מוקלטת על ידי.
אין לכם מושג כמה פעמים כבר השתמשתי בזה, פשוט אין מצב שאתה מסתדר במדינה היום בלי זה. אתה לא יודע מאיפה התחמון הבא שעושים עליך.
אני יכולה לחבר סדרת מותחנים על עלילות:
- חבורת תקשורת ופלאפון הגנבים בראשם!
- מכבי (שלי... בטח שלי! במקום בשבילי, הם עשו לבעלי ולי לא! הרי הוא לא מתכוון ללדת, אז הם ירויחו את ה-2000 ש"חואם לא שהיתה לי הקלטה בה שומעים את הנציג שואל אותי: "לעשות גם לבעלך?" ואותי עונה ברורות פעמיים: "לא!!!" אז בתור יולדת הייתי צריכה חלילה אשפוז נוסף על התקפת עצבים
),
- חברות ביטוח,
- היפראקטיבי אשאל ישיר,
- חנות כלים סניטריים שלא אנקוב בשמה אבל הם שלחו ברז מחברה אחרת כאשר בחשבונית רשום את החברה שאני ביקשתי מפורשות בטלפון!
- מת"ן - חברת לייעוץ למשכנתאות (איתם זה היה סרט מהאגדות, משהו תלת מימדבשיחות בהפרש של חצי שעה היו גרסאות שונות או במילים פחות מכובסות: שקרים!!! תבינו שמדובר בנזק של עשרות אלפי שקלים!!!!!!!!! בסופו של דבר כשביקשנו לדבר עם הנציג שהתעסק איתנו, הם טענו שהוא אכן מסר אינפורמציה כוזבת והוא פוטר, אבל לכי תוכיחי את זה, ייתכן שהוא בשלוחה השנייה, צוחק עליך כל הדרך אל הבנק!)
- ריהוט
- ועוד ועוד...........
יש לי תיקייה במחשב עם כל ההקלטות, וביום הדין, יש לי נשק! בלי זה, אין לך מה להתחיל לנסות להציל את עצמך מעושק ומרמה.
אני רצינית, אם הנגן לא עלי, אני לא סוגרת עסקאות! נקודה.
דרך אגב, תופעה שראויה למחקר, ממש השגחה פרטית, הרי רק "חלק מהשיחות מוקלטות לצורך בקרה ושיפור השירות" אבל, קבוע, בדיוק השיחה שאת מדברת עליה לא הוקלטה, או לא נשמרה
נסו והווכחו!
ההקלטות שלי בסה"כ משמשות כגיבוי למערכות ההקלטה הכושלות שלהם, השירות הזה מצידי - בחינם!
נכתב ע"י mig;1098334:מבחינה חוקית כדי שיהיה קביל כראיה משפטית רצוי מייד בתחילת השיחה ליידע כי השיחה מוקלטת.
נכתב ע"י השקעה;1098350:לפי החוק בוודאות מותר להקליט שיחה שאחד הצדדים השותפים לה יודע על ההקלטה ואסור רק כשמקליטים שיחה שבה אף אחד מהצדדים לא יודע על ההקלטה, ואני יודעת את זה בוודאות כי היה לנו סיפור מול איזו חברה שהקלטתי נציגה אומרת לי דברים סותרים ממה שנאמרו ע"י נציגה אחרת ובסוף השיחה הודעתי לנציגה שהוקלטה, היא טענה שזה לא חוקי אז בררנו עם עו"ד, והוא אמר שמצבים כאלה מותר ורצוי להקליט כדי שתהיה ראיה קבילה לגמרי.
בסוף לא הגיע לבית משפט אלא לבחירים באותה חברה וטופל אבל דווקא במצבים שמנסים לעבוד עליך זה אחלה פתרון...שלא נצטרך
נכתב ע"י 450;1098356:אפשר לדעת איך אתם מקליטים בדיוק?
על רמקול זה איכותי?
ד"א- בד"כ הם מקליטים את כל השיחות (שיהיה להם הוכחה)
אז צריך להתעקש שיקשיבו לשיחה אצל המנהלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: תפוזים קר, מלכי משחק וגרפיקה!!!, MELY❤️ ועוד 48 משתמשים51 //