סיפורי מתח 2013 באדיבות: הוצאת אגד.

• הוסף לסימניות
ההודעות שלך נראות מספר מתח קטן על זה.
בא נתחיל מזה שהיה מרתק לקרוא.
ודבר שני כבר קרה לא פעם שנהגי אגד התחילו לצעוק על אנשים בלי שום סיבה!לבזות אותם ולא נכנס לפרטים!!!בא נגיד שדן טובים מהם!(יש ויש..)אבל בכללי דן ממש בסדר!
בכל אופן אני חושבת שצריך להתארגן כל אלו שאגד פגעו בהם בצורה כזה או אחרת.(לא סתם דברים....)ופשוט להגיש נגדם תביעה.
ואז.....יגידו:"החרדים,כל המזן מתלוננים.."
בקיצור מה שנעשה לא יהיה טוב..:cool::cool::cool::cool:

• הוסף לסימניות
איך טכנית את מקליטה עם הנגן?

• הוסף לסימניות
מרתק, אין מה לאמר...

ואני נותנת לך רעיון עסקי מדהים שכבר כמה פעמים חשבתי שכדאי לפתח אותו.
אני רואה שאת די מסתדרת עם כל הבירוקרטיות כאן, אז אולי תפתחי עסק שמטפל בתביעות קטנות של לקוחות, לי למשל את יכולה להוציא מכל החברות הגנבות (נטוויז'ן בראש, אבל יש עוד) כ10,000 ש"ח לפחות, ואני חושבת ששווה לי לשלם על השירות לפחות 30% מערך הכסף שיוחזר לי, נראה עסק משתלם, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1097535:
מרתק, אין מה לאמר...

ואני נותנת לך רעיון עסקי מדהים שכבר כמה פעמים חשבתי שכדאי לפתח אותו.
אני רואה שאת די מסתדרת עם כל הבירוקרטיות כאן, אז אולי תפתחי עסק שמטפל בתביעות קטנות של לקוחות, לי למשל את יכולה להוציא מכל החברות הגנבות (נטוויז'ן בראש, אבל יש עוד) כ10,000 ש"ח לפחות, ואני חושבת ששווה לי לשלם על השירות לפחות 30% מערך הכסף שיוחזר לי, נראה עסק משתלם, לא?

אני מוכן לקחת רק 30% ממה שתצליחי להוציא.

חברות תקשורת, גז, וגם ... לא תאמינו רשתות המזון.

בקיצור. אני מסתפק ב-30%. יש לי את כל הקבלות. (חלק מההקלטות).

• הוסף לסימניות
לא ברור לי למה שילמתם שוב אם הנהג לא יודע איך מבטלים
תישארו על האוטובוס ואם בא לו - שיזמין משטרה.

אם אתם צודקים - למה לוותר ולרדת?

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לך על העקביות והעוצמה רק שאלה, מה אתם אומרים את כל המרץ שלנו לבזבז על מלחמות התשה עם גופים שמרמים ומשקרים ועושקים אותנו, או שמא להשלים עם זה ולדעת שאנו חיים בעולם שקרי, ולהפסיק להלחם במציאות????!!!!!!!!!!!

וסתם מקרה שקרה לי היום שממש מחזק את דברי דני על העצלות של הנהגים..
חיכיתי לקו 160 של חב' דן בב"ב בדרכי לעבודה בתחנה מול רפאלי, לאחר 10 דקות של המתנה אני רואה את הקו מגיע וכמעט ועובר על פני בלי לעצור, אני רצה ועוצרת אותו בכח, הוא עוצר לי במרחק רב מהתחנה ואני שואלת אותו:
למה לא עצרת מלכתחילה? והוא עונה: "היום לא צריך לעבוד קשה, יום שישי היום"
ואני מרוב הלם פשוט שתקתי..........

• הוסף לסימניות
ומה תאמרו על כרטיס רב קו ששבק חיים? לא אבד, לא נגנב, אלא פשוט לא מזוהה ע"י המכשיר של הרב-קו.

אחרי התרוצצות ע"מ להזדכות על מה שכבר מוטען ברב-קו, נאמר לנו שאין אפשרות להזדכות על הכל בבת אחת, אלא עלינו להגיע למשרדי כל חברת אוטובוסים/רכבות בנפרד. קרי: עלינו לקחת כמה ימי חופש ולנסוע למשרדי אגד+סיטיפס+סופרבוס+ויאוליה+דן (מקווה שזכרתי הכל) ע"מ לממש את זכויותינו.

חלם. אמרנו??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י berko03;1097654:
ומה תאמרו על כרטיס רב קו ששבק חיים? לא אבד, לא נגנב, אלא פשוט לא מזוהה ע"י המכשיר של הרב-קו.

אחרי התרוצצות ע"מ להזדכות על מה שכבר מוטען ברב-קו, נאמר לנו שאין אפשרות להזדכות על הכל בבת אחת, אלא עלינו להגיע למשרדי כל חברת אוטובוסים/רכבות בנפרד. קרי: עלינו לקחת כמה ימי חופש ולנסוע למשרדי אגד+סיטיפס+סופרבוס+ויאוליה+דן (מקווה שזכרתי הכל) ע"מ לממש את זכויותינו.

חלם. אמרנו??
זה מטורף לגמרי!
ואם הציבור לא יעשה משהו בעניין, כולנו נמשיך לסבול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1097615:
לא ברור לי למה שילמתם שוב אם הנהג לא יודע איך מבטלים
תישארו על האוטובוס ואם בא לו - שיזמין משטרה.

אם אתם צודקים - למה לוותר ולרדת?

את האמת, עד שלא ראיתי שיש אפשרות לבטל במו עיני, לא ידעתי למי להאמין.
מצד אחד, היה נראה לי לא הגיוני שאין אפשרות ביטול במכשיר, אבל מצד שני, אף פעם לא ראיתי שנהג מצליח לעשות את זה. עד הפעם הזאת שבה נציג מטעם אגד הראה לנהג איך לעשות זאת ומאז אנו כבר יודעים בבטחה שיש אופציה כזו!

וגם אז, מה תעשי אם יש לך תור לאיזו פגישה דחופה, ואת לא יכולה להרשות לעצמך להפסיד אותה, אז את חושקת שפתיים, או פוערת אותם בצווחות (תלוי באיזה כיוון את מחליטה להוציא את האנרגיות:() ומוותרת. לא יורדת! מוותרת, ומשלמת!

מה שמפוצץ הוא, שבכל מקרה בו הכרטיס חויב שלא כהוגן, אומרים לך: לכי למשרדי החברה.
והרי לנהג יש כסף ששייך לחברה, הרי משלמים לו במזומן הרבה פעמים, אז למה אין אפשרות לקבל החזר במקום? (וזה כבר שאלה שתקפה לגבי כל החברות!!)
אתם יודעים כמה פעמים קורה טעויות, ובכל פעם את אומרת לעצמך: טוב, בשביל 6.60 (דן) אני לא יעשה עסק, הרי הנסיעה למוקד השירות תעלה לי יותר {צריך גם לחזור מתישהו...;)}
ובסופו של דבר החברות יודעות נפש בהמתם:cool: ובצורה כזו הם עושים על גב הציבור השבוי קופה לא רעה.

ובאמת, הריני מודיעה פה קבל עם ועדה [ולא אכפת לי שאגד ודן יקראו את זה!!!) שמסיבה זו, בכל פעם שיש לי אפשרות לנסוע בלי לשלם, אני עושה זאת בשמחה של מצוה!!!!!!!!!! עם לשם יחוד!!! ושיגידו לי תודה שאני מצילה אותם מגזל שעוונו חמור כידוע.
ת'אמת, גנבים הם תמיד יישארו, כי כמעט אין סיכוי שאני יצליח להחזיר לעצמי את כל מה שהם באמת חייבים לי, אבל איך אומרים, אני משתדלת למזער את הנזק:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1097690:
את האמת, עד שלא ראיתי שיש אפשרות לבטל במו עיני, לא ידעתי למי להאמין.
מצד אחד, היה נראה לי לא הגיוני שאין אפשרות ביטול במכשיר, אבל מצד שני, אף פעם לא ראיתי שנהג מצליח לעשות את זה. עד הפעם הזאת שבה נציג מטעם אגד הראה לנהג איך לעשות זאת ומאז אנו כבר יודעים בבטחה שיש אופציה כזו!

וגם אז, מה תעשי אם יש לך תור לאיזו פגישה דחופה, ואת לא יכולה להרשות לעצמך להפסיד אותה, אז את חושקת שפתיים, או פוערת אותם בצווחות (תלוי באיזה כיוון את מחליטה להוציא את האנרגיות:() ומוותרת. לא יורדת! מוותרת, ומשלמת!

מה שמפוצץ הוא, שבכל מקרה בו הכרטיס חויב שלא כהוגן, אומרים לך: לכי למשרדי החברה.
והרי לנהג יש כסף ששייך לחברה, הרי משלמים לו במזומן הרבה פעמים, אז למה אין אפשרות לקבל החזר במקום? (וזה כבר שאלה שתקפה לגבי כל החברות!!)
אתם יודעים כמה פעמים קורה טעויות, ובכל פעם את אומרת לעצמך: טוב, בשביל 6.60 (דן) אני לא יעשה עסק, הרי הנסיעה למוקד השירות תעלה לי יותר {צריך גם לחזור מתישהו...;)}
ובסופו של דבר החברות יודעות נפש בהמתם:cool: ובצורה כזו הם עושים על גב הציבור השבוי קופה לא רעה.

ובאמת, הריני מודיעה פה קבל עם ועדה [ולא אכפת לי שאגד ודן יקראו את זה!!!) שמסיבה זו, בכל פעם שיש לי אפשרות לנסוע בלי לשלם, אני עושה זאת בשמחה של מצוה!!!!!!!!!! עם לשם יחוד!!! ושיגידו לי תודה שאני מצילה אותם מגזל שעוונו חמור כידוע.
ת'אמת, גנבים הם תמיד יישארו, כי כמעט אין סיכוי שאני יצליח להחזיר לעצמי את כל מה שהם באמת חייבים לי, אבל איך אומרים, אני משתדלת למזער את הנזק:D
צלצלתי עד ל2 הפסקות האחרונות.
לא יודעת, אפילו שהאמת איתך (ואיתנו) נראה שיש כאן עניין של והייתם נקיים. האמת, שאני באמת לא יודעת.

• הוסף לסימניות
ובקשר לכל המחמיאים על העקביות והעוצמה, והרעיונות לפתיחת העסק.
קודם כל תודה! זה נותן כח לפעם הבאה:D:eek::eek:

שלא תחשבו שאני יושבת כל היום ועסוקה בזה, יש המון פעמים שאת עוברת הלאה ומבינה שאכן, עולם השקר כמנהגו נוהג, ואת עם השיניים הקטנות שלך לא תצליחי לשנות אותו, וחבל באמת על האנרגיות. עדיף לומר "כפרת עוונות" (ולהתכוון לכך ברצינות! אלו הם אכן עוגמות נפש, אבל איך אמרה רותי 12? "שאלו יהיו הבעיות..." אז באמת אני אומרת אז: רבונו של עולם, טוב שאתה משליך חמתך על כספים ולא על בריאות.... ומי יודע מאיזו צרה ניצלתי בזכות זה...)
את הפסקה האחרונה שהחברות העושקות בבקשה לא יקראו, כי אז הם עוד יבקשו מאיתנו אחוזים על "ביטוח מפני צרות":D:D:D

אבל לפעמים, את נשברת, ומחליטה לא לוותר. ואם יש לך סיעתא דשמיא, אז את גם מצליחה!
(קחו למשל, את אורנג' שבמשך 3 שנים המשיכו לגבות תשלום עבור שירות שהופסק כחוק וכדין. כאשר עליתי על זה, לא ויתרתי!
תארו לעצמכם שהנציגה החלקלקה אמרה: "את צודקת! אבל אני יכולה לזכות אותך רטרואקטיבית רק על שלושה חודשים אחורה, המחשב לא נותן יותר מזה!"
אמרתי לה: "אם המחשב יודע לקחת שלוש שנים אחורה, הוא גם ידע להחזיר את זה!"
פשוט לא יאומן! היא מודה ששלמתי על אפס שירות! אבל "המחשב לא נותן"....:eek::eek::eek:
פה הייתי אסראטיבית עד הסוף! ידעתי שיש לי הוכחות לכך שהשירות הופסק. וממש בלי צעקות, רק "בנחישות וברגישות" עמדתי על שלי!
לא תאמינו-------
תוך שבועיים קיבלתי בתיבת דואר צ'ק של חברת אורנג' ע"ס 730 ש"ח!!!!!!!
(לא זיכוי שאני חייבת לממש אצלם, אלא צ'ק שאני מפקידה בבנק וקונה עם זה כיבוד למסיבת ההודיה:)!)

טוב, הנה קיבלתם, ככה מהצד ובקצרה, עוד אחד מסדרת סיפורי המתח רבי המכר שלי;)
בשבילכם - בחינם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1097692:
צלצלתי עד ל2 הפסקות האחרונות.
לא יודעת, אפילו שהאמת איתך (ואיתנו) נראה שיש כאן עניין של והייתם נקיים. האמת, שאני באמת לא יודעת.

מה תאמרי על זה שלפני שבועיים, היה לי חופשי חודשי, ובאוטובוס של דן (ברח' ז'בוטינסקי ברמת גן, ותיכף תבינו למה אני מציינת את זה) זה לא זיהה את זה והוריד לי מהכסף שהיה ברב קו. הנהג כבר לא יכול היה לבטל, כי מיד אנשים שמו אחרי את הכרטיסים שלהם על המכשיר.
כאשר שיתפתי את הנהג (אתיופי ללא כיפה, ותיכף תבינו למה אני מציינת את זה) בתסכול הגדול של כל הנושא הזה (כפי שכבר תיארתי גם באשכול הזה)
הוא אמר לי במילים אלו: בפעם הבאה שאת נוסעת בבני ברק, תגידי לנהג שהורידו לך בטעות ותסעי בלי לשלם.
אמרתי לו: למה דווקא כשאני נוסעת בבני ברק? (כן, כן, ידעתי את התשובה כמוכם;) אבל היתה לי תאוה לשמוע את זה במו אוזני:D רק הצטערתי שהנגן המקליט לא היה איתי...)
וכך היה אומר: כי בבני ברק אנשים ישרים ולא מנסים לגנוב אותך!
הלו! מישהו שם באגד שומע אותנו?
מז'ה הצטערתי שלא הקלטתי את זה! הייתי מציעה לאגד לשלב את זה בג'ינגל הפרסום שלהם:p

למתעניינים, אתמול מימשתי את הצעתו אצל נהג בבני ברק.
ולמה זה לקח שבועיים? כי לא לכל נהג את יכולה לספר את זה... גם בבני ברק יש נהגים שיאמינו לך ויש נהגים שלא. אתמול, הנהג עשה עלי רושם של אחד שיאמין לי, ואכן, לא טעיתי!

• הוסף לסימניות
היתה תקופה שנסעתי קבוע בשעה מסוימת
לפתע הוחלף הנהג...
כל שבוע פעם או פעמיים האוטובוס מאחר בכמה דקות (5-7), או שלא מגיע כלל!
החלטתי לשים לזה סוף שלחתי מכתב חריף לאגד עם הרשימה המדוייקת של הזמנים ושל האיחור
לפי הGPS שלהם הם ראו שב-99 אחוז מהפעמים צדקתי...
ברוב טובם שלחו אפשרות לזיכוי עבור 2 כרטיסיות (יש צורך ללכת לתחנה המרכזית לממשם )
וכן מאותו היום החליפו נהג ושלום על ישראל...

הבנתי ממי שמתנהל מול אגד (עסקנים מהציבור שלנו) שהם מפחדים מתביעות (קטנות) בבימ"ש ומעדיפים לזרוק לנו כמה עצמות כדי לא להכנס לפלונטר הזה.
(שמעתי על הרבה אנשים שהרוויחו יפה מהמלחמה מולם [5,000 ש"ח])

ועוד משהו אמרו לי, לא לוותר!! ולשלוח להם שוב ושוב תלונות עד שיסדרו את הבעיות ולאיים בתביעה!

• הוסף לסימניות
יש למישהו כתובת מייל של שרות הלקוחות והמחלקה לפניות הציבור שלהם?
היתה לי פגישה חשובה, יצאתי שעה קודם מהבית, הנסיעה לוקחת כ3/4 שעה. חיכיתי וחיכיתי. בקוי המידע אמר בכל פעם שעוד חמש ועשר דקות יגיע... מבחינתם הוא כאילו עבר שוב שוב והעידכונים כרגיל. עברו חמישים דקות ולא היה אוטובוס!!!במצב נורמלי יש כל רבע שעה. לקחתי מונית שעלתה 60 ש"ח טבין ותקילין והגעתי עם הנשמה ביד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1097725:
יש למישהו כתובת מייל של שרות הלקוחות והמחלקה לפניות הציבור שלהם?
היתה לי פגישה חשובה, יצאתי שעה קודם מהבית, הנסיעה לוקחת כ3/4 שעה. חיכיתי וחיכיתי. בקוי המידע אמר בכל פעם שעוד חמש ועשר דקות יגיע... מבחינתם הוא כאילו עבר שוב שוב והעידכונים כרגיל. עברו חמישים דקות ולא היה אוטובוס!!!במצב נורמלי יש כל רבע שעה. לקחתי מונית שעלתה 60 ש"ח טבין ותקילין והגעתי עם הנשמה ביד..
בשעות הבוקר המאוחרות, נכון?

• הוסף לסימניות
דווקא לא. בערב. שעות רגועות בכביש ויצאתי, טרופת נשימה לתחנה, כדי לחכות שם כמעט שעה.

• הוסף לסימניות
מתי יש לך זמן עם התאומים הקטנים לכל המלחמות האלו... :) :)

לא חבל על הבריאות? :rolleyes:

יש לי תלונות על עוולות ועושקים של חברות ממשלתיות, לא בסכום של עשרות ש"ח אלא כמה אלפי ש"ח. רק שאין לי כח להתנסח ולהתרגז ולבזבז אנרגיות... מה ש"באשערט" לנו נקבל, ומה ש"באשערט" שנפסיד - נפסיד... החברות הממשלתיות וכל מה שקשור למדינה המהוללה שלנו הם אלופות הגניבה והעושק. אין מה לעשות.

אבל "הגונב מן הגנב פטור"... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1097741:
מתי יש לך זמן עם התאומים הקטנים לכל המלחמות האלו... :) :)

לא חבל על הבריאות? :rolleyes:

יש לי תלונות על עוולות ועושקים של חברות ממשלתיות, לא בסכום של עשרות ש"ח אלא כמה אלפי ש"ח. רק שאין לי כח להתנסח ולהתרגז ולבזבז אנרגיות... מה ש"באשערט" לנו נקבל, ומה ש"באשערט" שנפסיד - נפסיד... החברות הממשלתיות וכל מה שקשור למדינה המהוללה שלנו הם אלופות הגניבה והעושק. אין מה לעשות.

אבל "הגונב מן הגנב פטור"... ;)

את יודעת למה הם ממשיכים לגנוב? בגלל הסלחנות הזאת

• הוסף לסימניות
המלצה אישית:
עיזבו את שרות הלקוחות.
פנו לבימ"ש לתביעות קטנות,
הגישו תביעה בעצמכם ע"י טופס פשוט,
החברה נבהלת בד"כ ותציע לכם פשרה הולמת לפני שתגיעו למשפט,
מנסיון אישי, הצלחתי בדרך זו להוציא סכומים יפים!
אשמח לעזור באישי למי שזקוקה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת