חדוי פלבני
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
•
- הוסף לסימניות
לקוחה שסיפור שיפוץ המטבח שלה לא נגמר כבר יותר מ3 שנים!!!!
עברה בין 3 מעצבות, שמשום מה... מאף אחת לא היתה מרוצה...
הפנו אותה אלי בתור קרובת משפחה, שאכנס לעסק ואולי אצליח לגאול אותה.
אבל נראה שהיא לא מעונינת להיגאל.
לפני כשנה וחצי, הייתי אצלה 4 שעות! כדי לשמוע את כל ההיסטוריה וגם קצת להבין מה יש לנו ולהתקדם..
מדובר במטבח שכבר הוזמן מנגר. אך היא לא מרוצה. לא ממשטח העבודה ולא מהסדר במטבח.
כך שהתפקיד שלי יותר מורכב להסתדר בנתונים הקיימים. תוך כדי שיחה הבנתי שהגברת בטוחה שאני מתנדבת לעזור לה, ועל כן הכל ללא תשלום.
הודעתי לה בצורה ברורה ונעימה, שזו העבודה שלי ועם כל הרצון הטוב לא אוכל לעשות זאת ללא תשלום. זה הפרנסה שלי.
היא קצת נרתעה, ולא ידעה איך "לאכול" את זה ובסוף סיכמה שאם אעשה לה את הכל ב 500 ש"ח אז יש על מה לדבר...
הבנתי שכבר נפלתי בפנים ולא אוכל להתחמק מלעזור אז איך שהוא גמגמתי שזה בסדר אבל אם היא תרצה דברים נוספים אז יהיה בתשלום נוסף.
תכלס' הגשתי לה מס' אופציות שהיו נראות לי פיקס. אחרי עבודה של שעות שכל ארון יהיה בדיוק לפי רצונותיה (שמאל, ימין, גובה וכו')
אבל לא.
לא הגענו לאופציה המועדפת עליה.
היתה הפסקה של שנה שלא באשמת אף אחד מהצדדים.
וחזרנו עכשיו שוב להמשך.
היא מעונינת שאני אבוא שוב אליה כיון ש/חלו שינויים בשנה זו, הבהרתי לה ששעת פגישה עולה x ומבחינתי אין בעיה. וכן הסברתי לה שכיוון שהיא לא מצליחה לדמיין איך המטבח יראה וכ"כ הרבה ניסו בענין. כדאי לה לעשות הדמיה שכך היא תוכל לראות את כל הצדדים, הכל מוחשי וכו'.
הצעתי לה מחיר זול מאוד כדי שרק נסיים עם הסרט הזה.
היא שולחת לי מייל, שלא תוכל לעמוד בתוספת תשלום והיא יורדת מההדמיה ומקסימום יש לה לתת לי עוד x ש"ח ונראה מה יכנס בזה.
הסכום מספיק לשעה וחצי (בערך) של פגישה.
אמרתי לה אין בעיה. בואי נתמצת את כל מה שיש לך לומר לי לשעה הזו. כי אם זה יגלוש זה תוספת תשלום.
אוקי סיכמנו.
אני מקבלת היום מייל. תזכורת שמחר הפגישה. ו..... הכנת סקיצה.
זה היה כתוב בכותרת.
מה כתוב בתוך המייל:
בקשה אם תוכלי להכין סקיצה מצויירת כולל ארונות מעל ללא מידות בכתב ידך בלבד איך את היית בונה לעצמך את המטבח אילו לא היה בנוי ואם תוכלי לפרט איפה ומה מאחסנים בדרך כלל בכל מקום וכן איחסון לפי המקובל בשולחן רגיל ובשולחן אי כדי שאוכל להשוות ולסבר לי את הפתרונות הנכונים והיעילם ביותר כדי שנחליט על הסקיצה הכי טובה שאפשר להכין את הפריסה עליה לנגר
בהמשך היא כותבת אם אוכל לתת לה חצי שעה נוספת באותו מחיר.
עכשיו התור שלכן-
איך אתן הייתן מגיבות.
תודה למי שקראה עד כאן.
עברה בין 3 מעצבות, שמשום מה... מאף אחת לא היתה מרוצה...
הפנו אותה אלי בתור קרובת משפחה, שאכנס לעסק ואולי אצליח לגאול אותה.
אבל נראה שהיא לא מעונינת להיגאל.
לפני כשנה וחצי, הייתי אצלה 4 שעות! כדי לשמוע את כל ההיסטוריה וגם קצת להבין מה יש לנו ולהתקדם..
מדובר במטבח שכבר הוזמן מנגר. אך היא לא מרוצה. לא ממשטח העבודה ולא מהסדר במטבח.
כך שהתפקיד שלי יותר מורכב להסתדר בנתונים הקיימים. תוך כדי שיחה הבנתי שהגברת בטוחה שאני מתנדבת לעזור לה, ועל כן הכל ללא תשלום.
הודעתי לה בצורה ברורה ונעימה, שזו העבודה שלי ועם כל הרצון הטוב לא אוכל לעשות זאת ללא תשלום. זה הפרנסה שלי.
היא קצת נרתעה, ולא ידעה איך "לאכול" את זה ובסוף סיכמה שאם אעשה לה את הכל ב 500 ש"ח אז יש על מה לדבר...
הבנתי שכבר נפלתי בפנים ולא אוכל להתחמק מלעזור אז איך שהוא גמגמתי שזה בסדר אבל אם היא תרצה דברים נוספים אז יהיה בתשלום נוסף.
תכלס' הגשתי לה מס' אופציות שהיו נראות לי פיקס. אחרי עבודה של שעות שכל ארון יהיה בדיוק לפי רצונותיה (שמאל, ימין, גובה וכו')
אבל לא.
לא הגענו לאופציה המועדפת עליה.
היתה הפסקה של שנה שלא באשמת אף אחד מהצדדים.
וחזרנו עכשיו שוב להמשך.
היא מעונינת שאני אבוא שוב אליה כיון ש/חלו שינויים בשנה זו, הבהרתי לה ששעת פגישה עולה x ומבחינתי אין בעיה. וכן הסברתי לה שכיוון שהיא לא מצליחה לדמיין איך המטבח יראה וכ"כ הרבה ניסו בענין. כדאי לה לעשות הדמיה שכך היא תוכל לראות את כל הצדדים, הכל מוחשי וכו'.
הצעתי לה מחיר זול מאוד כדי שרק נסיים עם הסרט הזה.
היא שולחת לי מייל, שלא תוכל לעמוד בתוספת תשלום והיא יורדת מההדמיה ומקסימום יש לה לתת לי עוד x ש"ח ונראה מה יכנס בזה.
הסכום מספיק לשעה וחצי (בערך) של פגישה.
אמרתי לה אין בעיה. בואי נתמצת את כל מה שיש לך לומר לי לשעה הזו. כי אם זה יגלוש זה תוספת תשלום.
אוקי סיכמנו.
אני מקבלת היום מייל. תזכורת שמחר הפגישה. ו..... הכנת סקיצה.
זה היה כתוב בכותרת.
מה כתוב בתוך המייל:
בקשה אם תוכלי להכין סקיצה מצויירת כולל ארונות מעל ללא מידות בכתב ידך בלבד איך את היית בונה לעצמך את המטבח אילו לא היה בנוי ואם תוכלי לפרט איפה ומה מאחסנים בדרך כלל בכל מקום וכן איחסון לפי המקובל בשולחן רגיל ובשולחן אי כדי שאוכל להשוות ולסבר לי את הפתרונות הנכונים והיעילם ביותר כדי שנחליט על הסקיצה הכי טובה שאפשר להכין את הפריסה עליה לנגר
בהמשך היא כותבת אם אוכל לתת לה חצי שעה נוספת באותו מחיר.
עכשיו התור שלכן-
איך אתן הייתן מגיבות.
תודה למי שקראה עד כאן.
הנושאים החמים