דיון סיפור של כולם

• הוסף לסימניות
סיכום בינתיים:
@mic003
@אינפרא
@RU1
@תמרוז
@ח.ד. וחלק
@אוראל סולטן
@debugger
@ספרי מוסר
@דודה
@חי מינץ
אהממ נראלי שעוד איזה יומיים שלוש, אני אפתח את זה, זה בסדר?
אהממ ונצטרך לחשוב איך לסדר את זה, כל אחד מתי הוא רושם, אולי שכל אחד ירשום לי את העדפותיו יש כאלה שכבר רשמו מה הם רוצים לרשום וכמה פרקים זה יהיה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סיכום בינתיים:
@mic003
@אינפרא
@RU1
@תמרוז
@ח.ד. וחלק
@אוראל סולטן
@debugger
@ספרי מוסר
@דודה
אהממ נראלי שעוד איזה יומיים שלוש, אני אפתח את זה, זה בסדר?
אהממ ונצטרך לחשוב איך לסדר את זה, כל אחד מתי הוא רושם יש כאלה שכבר רשמו מה הם רוצים לרשום וכמה פרקים זה יהיה...

• הוסף לסימניות
שכל אחד ירשום לי את העדפותיו
פרק בסביבות ההתחלה-אמצע.

לדעתי אפשר להתחיל עם סיפור לא ארוך (משהו כמו עשרה+ פרקים) עם מועד סיום מוגדר מראש שהוא יהיה הניסיון, ואם זה יצליח, אפשר יהיה לפתוח סיפור ארוך יותר, על כל המשתמע.

• הוסף לסימניות
זה הסיפור:

• הוסף לסימניות
אולי האשכול הזה יהפוך לנספח?

נ.ב: יש כבר רעיון עלילה מפורט, או שכל אחד ייקח את זה למקום שהוא רוצה?

• הוסף לסימניות
עכשיו קראתי את הפרק...

מה יש לומר? כתיבה מדהימה וזורמת, עלילה לא שגרתית בעליל, דמויות שבנויות טוב ועוד ועוד.

אולי היה כדאי להסביר קצת יותר על המושגים הזרים, שלא מוכרים לקורא המצוי. חוץ מזה הסיפור מושלם (למרות השמות המעט מסובכים..).

ניחוש שלי: הספר שהוא קיבל הוא איזה גמרא או משהו. סליחה על זה, אבל אם זה באמת נכון, זה קצת קיטשי...

נ.ב: לאיזה כיוון מתוכנן לקחת את הסיפור? היסטוריה? פנטזיה? מתח רגיל?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@Ruth 7884 , אומרים שכל ההתחלות קשות,
אבל בשביל כזו התחלה, שווה היה לכתוב את כל הטיוטות.
הוקסמתי מהזמן, מהאווירה, ובגדול אני חובבת מושבעת של תרבות המזרח.
אהבתי את הדיוקיים האתניים, כמו ששם המשפחה מופיעה קודם השם הפרטי.
בקיצור, פותח ברז של השראה להמשך.

• הוסף לסימניות
זה עובד.

הכתיבה שלך מטורפת!
תודה רבה!!!
@Ruth 7884 , אומרים שכל ההתחלות קשות,
אבל בשביל כזו התחלה, שווה היה לכתוב את כל הטיוטות.
הוקסמתי מהזמן, מהאווירה, ובגדול אני חובבת מושבעת של תרבות המזרח.
אהבתי את הדיוקיים האתניים, כמו ששם המשפחה מופיעה קודם השם הפרטי.
בקיצור, פותח ברז של השראה להמשך.
איזה כיף לשמוע...
גם אני אוהבת את תרבות המזרח😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה