ברור!!אפשר גם להצטרף?
גם אני יורד מהרעיון.@mic003
@אינפרא
@RU1 הפרק הבא...
@ח.ד. וחלק
@אוראל סולטן
@debugger
@ספרי מוסר
@דודה
@חי מינץ
@הטעם המושלם
@NeWord
@מיהי
סורי שאני מתייגת את כולם עוד הפעם...
שלא נלך לאיבוד עם כל מי שרוצה...
ומשהו חשוב:
כל מי שרוצה לרשום פרק שירשום פה לפני שהוא רושם ובאשכול הזה!! בשביל שלא יהיה כפילויות!
בחירה שלך...@Ruth 7884 יש לי רעיון לפרק המשך אבל הוא צריך להתרחש יותר ממאה ימים אחרי... (הרעיון בקצרה - נפוליאון מובס והבריטים רוצים להגלות אותו לסנט הלנה, אך לוילם יש רעיון - לבקש במסגרת נתינת גיאנה ומושבת הכף לבריטים בעד ג'אווה וסורינם את נפוליאון כשליח שלהם ליפן, כשבכך הם גם יגלו עליה כל מה שהם רוצים, וגם ינקמו בו על הצרות שעשה להם, כי רוב הסיכויים שימות מתי שהוא / יכלא, וכו' וכו'...)
פרק ממש יפה!!!!יצא לדעתי קצר מדי.
כתבתי את זה מיד אחרי הבדלה ומיהרתי לשלוח.
מעניין איך ימשיכו את העלילה כי היא נעצרה יחסית באמצע.
אהממ אני חושבת שאת יכולה לשריין לעצמך עוד פרק אם לא יהיה מישהו אחר שלא רשם שרוצה לרשום...אולי קצר, אבל משמעותי, לקחת פה בחירה רצינית... יש לי כבר כמה רעיונות להמשך, אבל הייתי רוצה לשאול את @Ruth 7884 מה בנוגע למדיניות מספר פרקים לניק? יש הגבלה, או שאני יכולה לכתוב ולשריין לעצמי עוד פרק? (כמובן אם יהיה לי קטע משמעותי...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים