- הוסף לסימניות
וואו וואו... אני במתח... הסקירה הקצרה ששלחת הביאה אותי לציפיות ממש גבוהות... מחכה בקוצר רוחמשריין לעצמי את הפרק הבא!!!
וואו וואו... אני במתח... הסקירה הקצרה ששלחת הביאה אותי לציפיות ממש גבוהות... מחכה בקוצר רוחמשריין לעצמי את הפרק הבא!!!
תודה ענקית!!!@אוראל סולטן קודם כל כתיבה מהממת, פרק (/פרקים) מדהים. מצד שני לא פייר, רקדת על כל החתונות, קידמת את העלילה בכל הזירות, יותר מדי יפה ויותר מדי מוצלח! מה איתנו?בבקשה לבאים בתור, אל תשאירו את קוניייה בגלות באי, תנו לו תפקיד משמעותי יותר, הוא מסוגל לזה, תאמינו בו!
תודה רבה ומכובדת!!!למען האמת חשבתי רק על גירוש מתחומי הממלכה, לא גירוש לאי.
אבל גם זה פיתוח יצירתי של העלילה וכן חיבור הקצוות.
אבל לי היה ברור שקונייה יפסיד בדו-קרב, קצת פיתוח מעניין לא?
נסיך מגורש ומסתובב בחוצות...
מצד שני חמוד הרעיון של קונייה ונפוליאון באי, מעניין איך ימשיכו אותו...
תודה רבה רבה!!!@אוראל סולטן וואו חיברת את הפרקים וממש קידמת את העלילה!!
ממש יפה...
מעולה!!אני ממש בעניין, איזו יוזמה יפה!!
אשמח גם להצטרף לכתיבה..
בעיקרון כן, אבל בתיאום מראש.אפשר לכתוב פרק נוסף אחרי עוד כמה פרקים?
עוד זירה לסיפור?!לא יכלתי לסבול את כל הגויים בסיפור אז הוספתי שחקנים חדשים![]()
לא יכלתי לסבול את כל הגויים בסיפור אז הוספתי שחקנים חדשים![]()
"היי, נחמן, קלוט מה הולך שם."
"מה הסיפור יאיר?
אני תוהה האם השמות והסלנגים תואמים את התקופה והמוצא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים