דיון סיפור של כולם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@אוראל סולטן קודם כל כתיבה מהממת, פרק (/פרקים) מדהים. מצד שני לא פייר, רקדת על כל החתונות, קידמת את העלילה בכל הזירות, יותר מדי יפה ויותר מדי מוצלח! מה איתנו?😉 בבקשה לבאים בתור, אל תשאירו את קוניייה בגלות באי, תנו לו תפקיד משמעותי יותר, הוא מסוגל לזה, תאמינו בו!

• הוסף לסימניות
למען האמת חשבתי רק על גירוש מתחומי הממלכה, לא גירוש לאי.
אבל גם זה פיתוח יצירתי של העלילה וכן חיבור הקצוות.
אבל לי היה ברור שקונייה יפסיד בדו-קרב, קצת פיתוח מעניין לא?
נסיך מגורש ומסתובב בחוצות...
מצד שני חמוד הרעיון של קונייה ונפוליאון באי, מעניין איך ימשיכו אותו...

• הוסף לסימניות
@אוראל סולטן קודם כל כתיבה מהממת, פרק (/פרקים) מדהים. מצד שני לא פייר, רקדת על כל החתונות, קידמת את העלילה בכל הזירות, יותר מדי יפה ויותר מדי מוצלח! מה איתנו?😉 בבקשה לבאים בתור, אל תשאירו את קוניייה בגלות באי, תנו לו תפקיד משמעותי יותר, הוא מסוגל לזה, תאמינו בו!
תודה ענקית!!!
באמת הרגשתי שקידמתי את העלילה יותר מדי מהר. התנצלותי.

למען האמת חשבתי רק על גירוש מתחומי הממלכה, לא גירוש לאי.
אבל גם זה פיתוח יצירתי של העלילה וכן חיבור הקצוות.
אבל לי היה ברור שקונייה יפסיד בדו-קרב, קצת פיתוח מעניין לא?
נסיך מגורש ומסתובב בחוצות...
מצד שני חמוד הרעיון של קונייה ונפוליאון באי, מעניין איך ימשיכו אותו...
תודה רבה ומכובדת!!!
אני חשבתי להציע פה רעיון המשך לכותבים - שנפוליאון יתגנב לספינה ויחזור עם החילים ליפן וכו', אבל זה החלטתכם בלבד...

נ.ב: למזלי, לא ראיתי שאף אחד לקח את זה לכיוון של פנטזיה (עדיין). מקווים שמישהו ייקח את המושכות לכיוון הנכון.

מי כותב/ת את הפרק הבא?

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב פרק נוסף אחרי עוד כמה פרקים?

• הוסף לסימניות
לא יכלתי לסבול את כל הגויים בסיפור אז הוספתי שחקנים חדשים :)
עוד זירה לסיפור?!😯 זה הולך ומסתבך...
טוב, אבל קודם כל התפתחות ממש מעניינת, ומפתיעה, מעניין לאן ייקחו את זה הכותבים הבאים...
אני לא יודעת אם זה קריטי, אבל חשבתי להסב את תשומת ליבך שהפרק שכתבת נכתב קצת יותר קליל ומתאים יותר לסיפורים עכשוויים יותר, מאשר לעלילה כזאת היסטורית, וגם המבנה שונה קצת, אבל בסך הכל פרק ממש יפה וההתפתחות מסקרנת ממש!

• הוסף לסימניות
וואו איזו התפתחות בלתי צפויה!
פרק ממש יפה, הפריע לי
לא יכלתי לסבול את כל הגויים בסיפור אז הוספתי שחקנים חדשים :)
"היי, נחמן, קלוט מה הולך שם."
"מה הסיפור יאיר?

אני תוהה האם השמות והסלנגים תואמים את התקופה והמוצא?
או שזה בכוונה ובהמשך יתברר שהם בכלל חזרו לעבר כחלק מז'אנר בדיוני אליו יופנה הסיפור....

אני תוהה האם השמות והסלנגים תואמים את התקופה והמוצא?

חשבתי שהם יהיו נערים נושרים מאיזה עיירה בפולין. אבל יכול להיות שאפילו שם לא היו כאלו סלנגים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה