דיון סיפור של כולם

• הוסף לסימניות
היי לכולם🤗

אני ממש נהנית מהכתיבה של כולכם, וזה נתן לי רעיון—אולי נכתוב יחד סיפור בהמשכים? האמת היא שאני פחות, אני רוצה לראות את הסופרים/ת שבינינו😉 כל אחד יוכל להוסיף פרק ולהוביל את העלילה לכיוון אחר...

אני חושבת שזה יכול להיות תרגיל יצירתי ומעניין. אם זה נשמע לכם כיף, אשמח לחשוב יחד איך להתחיל!
או שאם יש כזה כבר, אני אשמח לדעת עליו...

וכמובן אם יש פרטנרים, אם זה לא נראה טוב אז לא צריך, פשוט חשבתי כי יש כאן הרבה סופרים מוכשרים ולכל אחד יש סגנון אחר וזה יכול להיות מטורף...

• הוסף לסימניות
הוא נסגר מחוסר שיתוף פעולה.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון את ההצעה, התוכנית כאן שונה מהאשכול ההוא, בכך שמלכתחילה - לא תהיה עלילה קבועה, אלא כל אחד ימשיך וייקח את זה לכיוון שלו, כסוג של אתגר. זה שונה לגמרי מלכתוב עלילה שכבר נקבעה מראש, ולא כל אחד מתחבר אליה או מוצא את עצמו בתוכה. במקרה הזה, זה דווקא נראה כמו רעיון טוב, כי זה מאתגר ומפתח יצירתיות.
אם זה יבשיל, אני משריין לי מראש את פרק הסיום (!).

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון את ההצעה, התוכנית כאן שונה מהאשכול ההוא, בכך שמלכתחילה - לא תהיה עלילה קבועה, אלא כל אחד ימשיך וייקח את זה לכיוון שלו, כסוג של אתגר. זה שונה לגמרי מלכתוב עלילה שכבר נקבעה מראש, ולא כל אחד מתחבר אליה או מוצא את עצמו בתוכה. במקרה הזה, זה דווקא נראה כמו רעיון טוב, כי זה מאתגר ומפתח יצירתיות.
אם זה יבשיל, אני משריין לי מראש את פרק הסיום (!).
אולי זה רעיון טוב שכך מי שמוכן / רוצה לכתוב שיכתוב את זה ואז אדע אם יש מספיק פרטנרים...
שוריין😉

• הוסף לסימניות
היי לכולם🤗

אני ממש נהנית מהכתיבה של כולכם, וזה נתן לי רעיון—אולי נכתוב יחד סיפור בהמשכים? האמת היא שאני פחות, אני רוצה לראות את הסופרים/ת שבינינו😉 כל אחד יוכל להוסיף פרק ולהוביל את העלילה לכיוון אחר...

אני חושבת שזה יכול להיות תרגיל יצירתי ומעניין. אם זה נשמע לכם כיף, אשמח לחשוב יחד איך להתחיל!
או שאם יש כזה כבר, אני אשמח לדעת עליו...

וכמובן אם יש פרטנרים, אם זה לא נראה טוב אז לא צריך, פשוט חשבתי כי יש כאן הרבה סופרים מוכשרים ולכל אחד יש סגנון אחר וזה יכול להיות מטורף...
הוא נסגר מחוסר שיתוף פעולה.

מה שנכון, נכון.

בזמנו, אם אני זוכר נכון, פתחו מסמך אקסל משותף שכל אחד 'שיבץ' את עצמו, וזה באמת התקדם למשך זמן - והופסק וננטש.
אם יעבוד, בהצלחה. אני לא רוצה להיות הפסימי, אבל אפשר ללמוד משני אתגרים שהיו בעבר (הם עבדו, אבל לא היה "הסוף", או סיכום או משהו שעטף את החבילה ביחד).

• הוסף לסימניות
משריינת מידית!
אחד הפרקים הראשונים אם אפשר.

אשמח להצטרף גם בל"נ.
אשמח לפרק אמצעי.

מצטרף, אשמח לקחת חלק בזה.
שוריין...
אניממש שמחה שיש פרטנרים אני חושבת שעוד איזה 4/5 פרטנרים אני אפתח את זה...
נראלי שזה יצא יפה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
משריינת מידית!
אחד הפרקים הראשונים אם אפשר.

אשמח להצטרף גם בל"נ.
אשמח לפרק אמצעי.

מצטרף, אשמח לקחת חלק בזה.
שוריין...
אני שמחה שיש פרטנרים אם יהיה נגיד עןד איזה 3, 4 פרטנרים אני אפתח את זה...
נראית שזה יהיה טוב...

• הוסף לסימניות
מצטרף!!!
משריין לי מראש את אחד הפרקים הראשונים, אחד האמצעיים, ואחד האחרונים, ואולי עוד כמה באמצע...

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה.
פרק מהאמצע,
נצטרך להגדיר רגולציות ולהחליט מה יהיה טריגר לסיום הסיפור

• הוסף לסימניות
שוריין...
אני שמחה שיש פרטנרים אם יהיה נגיד עןד איזה 3, 4 פרטנרים אני אפתח את זה...
נראית שזה יהיה טוב...
לאחרונה הצטרפו הרבה כותבים וכותבות מוכשרים!
ולכן-
אציע להתחיל לגלגל את זה, מקסימום נהנה מזה...
כנ"ל

כדאי להתחיל וזה יתגלגל....
אולי גם אני אקח פרק, אני יותר כותבת לעצמי ובכללי אני כותבת יותר שירים... אבל אם אמצא זמן ואוכל לשבת אכתוב גם.
לקרוא, ברור שאני אקרא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה