סלולארי סמסונג טאצ' כשר ועדת רבנים מקורי

• הוסף לסימניות
למכירה 3 טלפונים משומשים סמסונג במצב טוב מדגם C3300 חותמת מקורית של ועד הרבנים. הטלפונים עובדים עם סימים כשרים ברשת סלקום וניתן לפתוח אותם לסימים כשרים או רגילים לאורנג' או גולן. במקרה של פתיחת סים עדיין לא ניתן לגלוש או לשלוח ולקבל הודעות במכשיר.

רינגוטנים חסידיים, לוח שנה עברי, זמני היום, בלוטוט ועוד.

סימני שימוש רגילים על המכשירים, מכשירים תקינים, סוללות במצב מעולה.

מחיר: 150 ש"ח ליחידה עבור מכשיר וסוללה.

קבצים מצורפים

• 20160126_094812.jpg
    20160126_094812.jpg
    KB 506.7 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
היום בדיוק חשבתי לרכוש מכשיר כזה, אבל אם את הסמסונג החדש עם שנתיים אחריות מוכרים בסביבות ה200 ש"ח, נראה לי ש150 למכשיר כזה - זה יקר, יקר מאד.

• הוסף לסימניות
איזה סמסונג טאצ' מוכרים ב-200?

• הוסף לסימניות
150 ש"ח. מי שמכיר את המכשיר יודע בדיוק כמה הוא שווה.

אבל לאביחי יש סמסונג טאצ' חדש ב-200, נשמע עסקה יותר טובה. אביחי, איפה קונים סמסונג טאצ' חדש ב-200?

• הוסף לסימניות
כתבתי טאצ'? היכן?
בקיצור, נראה לי שעדיף לשלם 200-210 ש"ח על טלפון חדש עם שנתיים אחריות מאשר טלפון יד שניה שאם מחר יתקלקל נשאר רק לתת אותו לילדים לשחק.
מי שלא חושב כמוני מוזמן לקנות מפותח האשכול.

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוזר שיש אופצייה להשיג את המכשיר הזה, חדש באריזה.

איפה בדיוק אפשר לקנות?

• הוסף לסימניות
עדיין עם קשיי הבנה פה...

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת ב 100, אם זה אקטואלי פנו אלי.

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה ב- 100 ש"ח אם התקפלתם פנו אלי

• הוסף לסימניות
שימו לב, זה לא בדיוק טאצ' - כמו שרגילים בטלפונים חכמים.
זה דורש עם הזמן לחיצה חזקה; טאצ'-פוש...

• הוסף לסימניות
המכשיר הזה שווה לפחות 200 ש"ח אם הוא במצב טוב.

אין היום בשוק מכשיר אחד שמתחרה עם האיכות שלו, אנשים החזיקו מכשיר כזה 5שנים ויותר.

כל המכשירים הסיניות שנמצאים בשוק לא שוים גרוש, וגם הסמסונג B110 שיש עכשיו-יש לו המון חסרונות שאין במכשיר הנ"ל.

אל תתקפל כ"כ מהר, זה שווה יותר!
אגב ניתן לפתוח אותו בכל חנות שניה, לכל החברות חוץ מפלאפון ורמי לוי. (ולא רק לחברות שצוין למעלה.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2108676:
נשמע לי מוזר שיש אופצייה להשיג את המכשיר הזה, חדש באריזה.

איפה בדיוק אפשר לקנות?

יש. (בקושי)
יקר מאוד, אנשים יודעים על מה לשלם.

• הוסף לסימניות
חצי תודה רבה על הפרגון, אני יודע שיש ביקוש רב למכשיר הזה, אלו מכשירים ששדרגנו לעובדים והם שמשו אותם נאמנה. היו לי עוד 8 מכשירים כאלה, כולם נמכרו ב-150 ש"ח ועוד קיבלתי טלפונים עם ברכות בחזרה.

אביחי היקר, יש טלפונים כשרים חדשים ב-89 ש"ח גם, זה כמו להשוות פיגו' 106 חדשה לטויוטה קמרי 2015. אם בבני ברק מכשיר כזה בחנויות עולה 250 שקל משומש עם חודש אחריות כנראה שיש סיבה מוצדקת לכך.

• הוסף לסימניות
יש טלפון אחד ללא רטט (מלבד השלושה האלה) אפשר לקחת אותו ב-120 ש"ח. למי שרצה קצת גמישות במחיר ומוכן להתפשר על קצת גמישות ברטט

• הוסף לסימניות
הוא מכשיר מעולה, יש לי 2 כאלו אבל מי שמדבר איתך כמעט ולא שומע אותך ואני לא לוחשת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;2111444:
הוא מכשיר מעולה, יש לי 2 כאלו אבל מי שמדבר איתך כמעט ולא שומע אותך ואני לא לוחשת :)

אולי בעיה נקודית במכשיר, בשני המכשירים לא שומעים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;2111516:
אולי בעיה נקודית במכשיר, בשני המכשירים לא שומעים?

אולי באחד השמיעה יותר טובה, לי זה לא מפריע כי אני בין כך עם אוזניות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;2111521:

לא הבנתי, אם הצד השני לא שומע אותך ואת עם אוזניות אז הבעיה במקרופון של האוזניות לא במכשיר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;2111521:

המכשיר שלך פשוט כבר ישן מדי, ולכן הצטבר אבק על המקרפון...
פשוט תנקי אותו עם כסמי שיניים, ויש לך מכשיר חדש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה