סלולארי סמסונג טאצ' כשר ועדת רבנים מקורי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;2111548:
לא הבנתי, אם הצד השני לא שומע אותך ואת עם אוזניות אז הבעיה במקרופון של האוזניות לא במכשיר...

אולי אתה לא הבנת, היא אומרת שהיות והיא משתמשת באוזניות לכן לא כ"כ מפריע לה שהמקרפון של המכשיר קצת מקולקל (סתום באבק..)

אגב הרב אסטריסק, שם הניק שלך הוא אכן המקצוע שלך?
אם כן יש לי שאלה באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;2111548:
לא הבנתי, אם הצד השני לא שומע אותך ואת עם אוזניות אז הבעיה במקרופון של האוזניות לא במכשיר...

נכתב ע"י חצי;2111561:
אולי אתה לא הבנת, היא אומרת שהיות והיא משתמשת באוזניות לכן לא כ"כ מפריע לה שהמקרפון של המכשיר קצת מקולקל (סתום באבק..)

אם כן יש לי שאלה באישי.

אכן חצי צודק, אני עם אוזניות כי המכשיר אכן ישן וגם כי יותר נוח לי איתן :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חצי;2111561:
אם כן יש לי שאלה באישי.

היום אני פחות מורה הלכות בנושא אסטריסק אבל אתה מוזמן לשאול בפרטי ואענה לך על קלה כבחמורה כל עוד זה בעניינים שיש לי סמכות פסיקה בהם.

• הוסף לסימניות
קניתי מכשיר אחד ומאוד מרוצה ממנו

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו 4 מכשירים זמינים + מכשיר אחד ללא רטט שאפשר לקחת ב-120 ש"ח.

• הוסף לסימניות
זהירות עם קיסמי שיניים, אני מכיר מישהו שרצה לנקות איתם וקרע את הרמקול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dLive;2119165:
להיזהר זה דבר טוב, תמיד...

לקלקל לא צריכים להיות מומחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dLive;2119165:

לא לדחוף את הקיסם עד הסוף, אפשר לראות בבירור את האבק שסותם את החורים, לתת דחיפה קטנה ואז נשיפות ומכות כלפי מטה עד שהלכלוך יצא...

• הוסף לסימניות
רוצה עוד אחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריה ענק;2121085:
רוצה עוד אחד

שמח שאתה מרוצה, השני בדרך.

• הוסף לסימניות
התפנו עוד 3 מכשירים במצב טוב, מי שפספס בפעם הקודמת מוזמן לרכוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה