סלט ל"טבילה"

• הוסף לסימניות
מחפשת סלט שאפשר לטבול בו לחם, לא טחינה, לא סלט חצילים בטעם כבד ולא חומוס אה, גם לא חצילים במיונז\טחינה.

בקיצור משהו שאתן יודעות שגברים אוהבים...;):p

• הוסף לסימניות
איזה סוג? חריף, חמוץ?
יש לי סלט קצת חריף שאצלנו הגברים אוהבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לימדי;1032463:
איזה סוג? חריף, חמוץ?
יש לי סלט קצת חריף שאצלנו הגברים אוהבים.

לא יודעת אם כדאי חריף... אני כבר עושה משהו חריף, התבקשתי על 3 סלטים, אחד יהיה טחינה (זה מה שכ----ל הגברים אוהבים, לא?) ואחד יהיה חצילים בצ'ילי.
לא מתחשק לי שיצאו מהארוחה עם פה בוער...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרמבואית;1032481:
לא בטוח שכולם אוהבים....

צודקת, אבל בעלי אוהב את זה מזה חמוץ:D
וחוצמיזה זה נורא יקר עכשיו:eek:

• הוסף לסימניות
אני עושה סלט מכוסברה, זה יוצא כמו סחוג, והטעם שלו מעדן, שווה לנסות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לימדי;1032484:
אני עושה סלט מכוסברה, זה יוצא כמו סחוג, והטעם שלו מעדן, שווה לנסות...

יש לי סחוג במקרר...
אנחנו אשכנזים, אפילו צ'ילי מתוק-חריף מידי...

• הוסף לסימניות
רוטב פיצה.
(צריך להכין יותר לחם)

• הוסף לסימניות
סלט זיתים ופלפלים -טוחנים במעבד מזון שימורי פלפל ושימורי זיתים, ומתבלים

סלט עשבי תיבול-חבילה שמיר, חבילה כוסברה, 1/4 כפית מלח, 1/3 כוס שמן ו2 כפות מיץ לימון- לטחון הכל.

• הוסף לסימניות
סלט ערבי, יש לי מתכון מקסים אם את מעוניינת.

• הוסף לסימניות
רוטב שטה מעולה וצבע אדמדם יפה
תעשי חיפוש כתבתי פעם

• הוסף לסימניות
סלט זיתים ומיונז
סלט טונה עם ביצים ומיוקטש (קטשופ מיונז חרדל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1032498:
קישואים בטעם כבד,

מה הנפקא מינא?
סלט קישואים או חצילים בטעם כבד? (זה אפילו זול יותר-החצילים)

• הוסף לסימניות
סלט זיתים במיונז יוצא מעולה. טוחנים במעבד מזון זיתים עם הרבה מיונז ושן שום אחת. טעים-טעים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוי, מזה לא נעים... אבל גם זיתים, לא אוכלים אצלנו בגלל הנערווים (אתם יודעים שיכחה)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה