- הוסף לסימניות
צלום מהתקנון שלהם:קופץ על האשכול 8 חודשים אחרי...
זה נכון שבמאוחדת שיא בליה חמישית יש החזר של 3 לילות בתעריף גבוה יותר חוץ מארבעת הלילות הראשונים?
במאוחדת מתכחשים לדבר כזה, הגם שכששיכנעו אותי לעבור לשיא הם אמרו את זה.
צלום מהתקנון שלהם:קופץ על האשכול 8 חודשים אחרי...
זה נכון שבמאוחדת שיא בליה חמישית יש החזר של 3 לילות בתעריף גבוה יותר חוץ מארבעת הלילות הראשונים?
ההחזר על הלילות הנוספים זה רק אחרי מימוש ארבעת הימים הראשונים ובמידה ולא מימשתם את ה8000 ש"ח בסה"כ בלידות הקודמות,קופץ על האשכול 8 חודשים אחרי...
צודקת רק תקון קטן: ממוש 3 ימים קודמיםההחזר על הלילות הנוספים זה רק אחרי מימוש ארבעת הימים הראשונים ובמידה ולא מימשתם את ה8000 ש"ח בסה"כ בלידות הקודמות,
אם זה לידה חמישית יהיו לה ארבעה ימים דרך ביטוח עדיף עד תקרה של 400 ש"חצודקת רק תקון קטן: ממוש 3 ימים קודמים
ואני לא רואה תעריף יותר גבוה - לפי האתר זה אותו תעריף
יש 4 לילות מהעדיף 400זה נכון שבמאוחדת שיא בליה חמישית יש החזר של 3 לילות בתעריף גבוה יותר חוץ מארבעת הלילות הראשונים?
נראה לי 450 ש"ח לא בוודאות(עד איזה סכום)
כל זה על חשבון הסלהאם זכאים בנוסף גם להבראה?
ייעוצים שאפשר לקבל החזר עליהם?
שלחתי לך מיילאפשר להיות איתי בקשר באישי
אתן לך פרטים
באופן אישי אני חושבת שזה כדאי רק בשביל הסיכוי\סיכון שאם יקרה משהו ח"ו או שתצטרכי בשביל משהו מסוים מימון, אז לא תסתבכי אם זה, כי כשצריך טיפול מיוחד זה כבר בסכומים יותר גדולים מהסכום החודשי.... (אפילו ניתוח קיסרי מוזמן אצל מישהו פרטי שזה לא דבר כזה נדיר, אני חושבת שממומן כמעט מלא או לפחות בסכום מכובד)אז מה בעצם הרווח בביטוח שיא? חוץ מהבראה או דולה?
באופן כללי לנשים וילדים,
מתלבטת אם לבטל וזהו...
ביטוח כשמו כן הוא ביטוח . לאישה מומלץ לעשות על כל מקרה שלא נצטרךאז מה בעצם הרווח בביטוח שיא? חוץ מהבראה או דולה?
באופן כללי לנשים וילדים,
מתלבטת אם לבטל וזהו...
אישית אני מבטלת כל פעם אחרי לידה ועושה שוב כשאני בהריון.. (צריך חצי שנה ותק בשביל רוב הדברים..)אז מה בעצם הרווח בביטוח שיא? חוץ מהבראה או דולה?
באופן כללי לנשים וילדים,
מתלבטת אם לבטל וזהו...
הדסה עין כרם - להביא קבלה ללידה, ואז כשמאושפזים להביא למשרד ומקבלים החזר במקוםשלום,
האם יש למישהו מידע עדכני כמה זמן לוקח לקבל החזר ממאוחדת עבור סל לידה, וכמו"כ כמה זמן לוקח לקבל החזר מהדסה עין כרם עבור קורס הכנה ללידה.
תודה
אני שלחתי במייל אחרי הלידההדסה עין כרם - להביא קבלה ללידה, ואז כשמאושפזים להביא למשרד ומקבלים החזר במקום
אני ילדתי לפני חודשיים וחצי וכבר קבלתי החזרים על קורס הכנה ללידה ודולה.שלום,
האם יש למישהו מידע עדכני כמה זמן לוקח לקבל החזר ממאוחדת עבור סל לידה,
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //