חידה סמנטעל

ועוד...
מצייצת
אנחה
מקריינת
אינטרקום
צווחת
זמזם
קריין
משודר
זמזום
מחריש
מצלצלת
צעקותי
צלצל
נביחה
צעקות
תיבה
טלפון
חריקה
סרט
נוחרת
לצפצף
קול

ועוד...
מצייצת
אנחה
מקריינת
אינטרקום
צווחת
זמזם
קריין
משודר
זמזום
מחריש
מצלצלת
צעקותי
צלצל
נביחה
צעקות
תיבה
טלפון
חריקה
סרט
נוחרת
לצפצף
קול
כמה שעות של משחק?
וכמה שעות של כתיבת הודעה?

סליחה שאני שואלת.

סמנטעל של היום, נפתח בליל שבת, האם מותר לפתור אותו?
מי שמכניס את המילים - מכניס אותם שבועיים קודם ולא באותו היום, ככה שאני חושבת שאין בעיה..

אבל זה מגיע אלינו בתוך השבת

והאם זה מתאים לנו, גם אם אין איסור דאורייתא, לשחק במשחק שעולה לאינטרנט בשבת?
ושוב, אני רק מעלה את המחשבה. אני לא באה לשפוט אף אחד.

אבל זה מגיע אלינו בתוך השבת

והאם זה מתאים לנו, גם אם אין איסור דאורייתא, לשחק במשחק שעולה לאינטרנט בשבת?
ושוב, אני רק מעלה את המחשבה. אני לא באה לשפוט אף אחד.
שאלה מעניינת
מנסה להשוות לדברים שיכולים להקביל לזה, נגיד גם התאריך והשעון במחשב מתחלפים בתוך השבת ויש עוד דברים בסגנון, מעניין לברר את זה.

יש משהו שמצליח פעם לפתור?
בחיים לא הצלחתי...
היה לי קרוב אבל לא הנכון:(
איך מצליחים?

יש משהו שמצליח פעם לפתור?
בחיים לא הצלחתי...
היה לי קרוב אבל לא הנכון:(
איך מצליחים?
מוזר, אין סיבה שלא להצליח במשחק, מקסימום מצליחים בניחוש החמש מאות (או שנעזרים בפרוג...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה