תוצרת הארץ
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אם אני מידה 36 בארץ, בנעל של VINCE איזה מידה אני צריכה במידות אמריקאיות?
משהי יודעת לענות???
משהי יודעת לענות???
נו אז מה?!יש עליהם חרם
הוא הבעלים של פוקס ללין וכו'
הייאני מחפשת במשך זמן רב נעלי סניקרס שחורות לחורף עם סוליה לבנה גבוהה ופשוט לא מוצאת!!!
מישהי יודעת אולי איפה יש?
אשמח לקישורים
תודה
מחפשת בדיוק כאלה אבל אני רוצה משהו זול ,יש לך משהו להציע לי?
הזמנתי משםהאתר אמין?
הזמנת ממנו פעם?
מחפשת בדיוק כאלה אבל אני רוצה משהו זול ,יש לך משהו להציע לי?
מצאת כבר?אני מחפשת במשך זמן רב נעלי סניקרס שחורות לחורף עם סוליה לבנה גבוהה ופשוט לא מוצאת!!!
מישהי יודעת אולי איפה יש?
אשמח לקישורים
תודה
יש סיכוי את מעלה בזיפ?יש לי למכירה בגלל טעות במידה
קניתי במכירה של וונטיני, חברה מאוד איכותית
שילמתי 270
מוכרת ב 120
מידה 37
אשדוד/בני ברק
צפה בקובץ המצורף 2028134צפה בקובץ המצורף 2028135
צפה בקובץ המצורף 2028137
גם סוליה שחורה?אפשר משו של מותג- שחור שרוכים?
עדיף שלא כי זה נשמע לי פחות יפה אבל אם זה משו יפה אני ממש ישמח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הדר 3101 //