עזרה סניקרס שחורות-משאלה מוגזמת?

אם אני מידה 36 בארץ, בנעל של VINCE איזה מידה אני צריכה במידות אמריקאיות?
משהי יודעת לענות???

אני מחפשת במשך זמן רב נעלי סניקרס שחורות לחורף עם סוליה לבנה גבוהה ופשוט לא מוצאת!!!
מישהי יודעת אולי איפה יש?
אשמח לקישורים
תודה
היי
אני נואשת בחיחפושים
מצאת משהו?

אולסטאר קונברס
שחורות קצרות
יש להם בד"כ גם לנשים
ויש דגמים שזה לגברים ונשים.
יש להשיג בחנויות נעליים שונות
חנות הדגל שלהם מול קניון עזריאלי בת"א

1741507496173.png

אני מחפשת במשך זמן רב נעלי סניקרס שחורות לחורף עם סוליה לבנה גבוהה ופשוט לא מוצאת!!!
מישהי יודעת אולי איפה יש?
אשמח לקישורים
תודה
מצאת כבר?
אני מחפשת בנרות...
אני רוצה בדיוק כמוך ללא שרוכים, בפחות מ50 דולר
מציאותי?

יש לי למכירה בגלל טעות במידה
קניתי במכירה של וונטיני, חברה מאוד איכותית
שילמתי 270
מוכרת ב 120

מידה 37
אשדוד/בני ברק
1753814860490.png
1753814885977.png

1753814909470.png

עדיף שלא כי זה נשמע לי פחות יפה אבל אם זה משו יפה אני ממש ישמח

הזמנתי נעליי אולסטאר בצבע לבן עם סוליה גבוה,
נעל מהממת! במחיר פצצה!
הנעל במידה : 40, במחיר : 215 ש"ח!!
הגיע לי במידה לא נכונה
לפרטים :
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0583282154

image.png

מצרפת תמונה של הנעל אולסטאר

קבצים מצורפים

• 560251C-6_800x.webp
    KB 64.4 · צפיות: 50

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה