ספה חדשה- למה צריך לו משכנתא?

• הוסף לסימניות
פאדוק בגבול ב"ב ר"ג מייצרים ספות בסגנון של אורבן לפי מידה/בחירה אישית

• הוסף לסימניות
@SM!
זה נוח? כי בד''כ הספות שנפתחו ככה הם גם נוחות בדיוק כמו לשבת על מיטה...
בעקרון חשבתי יותר על משהו שנפתח אחרת... לא יודעת ממש להסביר איך אבל זה אמור לשמש כמיטה ממש לעיתים נדירות

• הוסף לסימניות
@רחל לה לסלון היבואן יש ספות איטלקיות עור מכל הכיוונים (קליאה, שיש עליהם הרבה מאד המלצות) ומסקר שוק שלי הם לוקחים עליהם מחירים מעולים.
לא מבטיחה לך שתמצאי ב4000, אבל ב4990 יש ספות איטלקיות מהממות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בויזל בבני ברק יש ספות מהממות במחירים שפויים
(ספות בד מהממות אזור 4-5)

• הוסף לסימניות
נסעתי לדיזיין סיטי לחפש ספה
לא עלה בדעתי שזה המחירים!
20K+
נכנסתי לחנות ואמרתי להם שהתקציב עד 10 אלף ש"ח
האמת שלא עלה בדעתי להוציא יותר מ4000
אך גם במחיר הזה אין כלום!
אז בואו תשכנעו אותי למה אנשים מוציאים סכומים כאלה על ספות? יותר איכותי? יותר מעוצב?
ותכלס איפה יש איכותי מעוצב ובמחיר שפוי?
בסכום שאת משלמת גלום הוצאות הבנייה, הארנונה, והעלויות המטורפות של הפירסום שהם עושים...
קני כאן בחנות בבני ברק/ירושלים, אותה הספה, אותה האיכות, וחצי מחיר. ואם תגישי למוכר מזומן, הוא יוריד לך גם את המע"מ ועוד כמה שקלים..

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו בהממשרד בבני ברק ספה נוחה ביותר (זו היתה הדרישה שלנו לפני הכל) ונפתחת לעוד 2 מיטות (החלק העליון הופכים את הכריות מגיעים למזרון נעים, לא עור)
עלתה קצת יותר מ4 אם אני לא טועה אבל שווה כל שקל שהוצאנו עליה (שידרגנו את הציפוי)
עכשיו בדרך לקנות את הבודדת או הזוג שלה...

• הוסף לסימניות
הוריי קנו לפני כ-6 שנים ספת עור במרכז הספות, לזכרוני בעלות של כ-5000-6000- לספת 3+2.
הספה יפהפיה, נוחה מאד, שורדת מצבים קשים :) , רחיצה, כל המעלות.
אין בה סטייל מיוחד.
זכור לי שבזמנו היה לחנות שירות מצוין והביאו גם נוזל ניקוי מעולה. לא יודעת איך הם היום.

• הוסף לסימניות
למה לא לקנות יד שניה?
תקבלי במחיר של ספה פשוטה יותר- ספה באיכות הכי טובה (החיסרון שלה יהיה שאיזה זו צפון תל אביבי ישב עליה איזה שלושה חודשים, כשהם היו בבית ולא בחו"ל, לפני שהוא שוב חידש את הסלון)
ספה זה אחד הדברים שהכי משתלם לקנות יד שניה.

• הוסף לסימניות
קניתי בחנות רהיטים בקניון רמות, חושבת שקוראים להם יופי של ריהוט
מאד ממליצה
ספה נוחה (לא לשקוע באיבוד חושים, אבל נחמדה לגמרי)
קלה מאד לניקוי - בד ממש רחיץ ועם זאת לא עור (שאני שונאת)
מעוצבת ויפה
3 מושבים- 3000 ש"ח

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אם באמת שווה הספות האלו של קומפורט?

• הוסף לסימניות
רהיטי דקס יש להם המון סניפים, ודגמים מעלפים

• הוסף לסימניות
גם אני עם ספה מהממת וזולה! ממרכז הספות
וסתם כך ממש לא חושבת שכדאי להשקיע בספות עור או ספות יקרות יותר מידי
הכל בסוף מחזיק אותו דבר, עם ספות יקרות נתקעים שנים למרות שהם כבר נראות מזעזעות
אנחנו דור שאוהב לגוון, כשקונים אחת ל5-7 שנים ספה במחיר שפוי זה אפשרי

• הוסף לסימניות
למה לא לקנות יד שניה?
תקבלי במחיר של ספה פשוטה יותר- ספה באיכות הכי טובה (החיסרון שלה יהיה שאיזה זו צפון תל אביבי ישב עליה איזה שלושה חודשים, כשהם היו בבית ולא בחו"ל, לפני שהוא שוב חידש את הסלון)
ספה זה אחד הדברים שהכי משתלם לקנות יד שניה.
ספה זה אחד הדברים שמגעיל לקנות יד שניה, כמו מזרנים.
והנקיון קשה מאד.

ולפותחת האשכול, בשמרת הזורע ראיתי ספות מתוקות במחירים האלה. למי שאוהב את הסגנון.

• הוסף לסימניות
את החפשת סובארו אברכים באולם תצוגה של מרצדס..

בתקציב שלך יש את הרשת הזאת - סחורה טובה בהתאם לתמורה :
לא ממליצה!
מאד זול אבל לא שווה אפילו חצי מהמחיר..נשבר נקרע וכל כתם נשאר לנצח...

• הוסף לסימניות
ספה זה אחד הדברים שמגעיל לקנות יד שניה, כמו מזרנים.
והנקיון קשה מאד.

ולפותחת האשכול, בשמרת הזורע ראיתי ספות מתוקות במחירים האלה. למי שאוהב את הסגנון.
דווקא חיפשתי יד שניה
רק קשה לי ליסוע לבדוק בתל אביב
ואיך זה יגיע אלי אח"כ

ובגלל שמורת הזורע אני חוששת להזמין באינטרנט
כמעט הזמנתי מהם ספה
בנס עברתי ליד חנות שלהם
ניסיתי והספה קשה כמו לשבת על קרש

• הוסף לסימניות
בלת"ק
במרכז הספות יש ספות עור מעולות ונוחות מאד
במחירים הרבה יותר שפויים
(ספה ר' עם ריקליינרים ושות' בפחות מ-10K)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה