מידע שימושי ספרה החדש של ליבי קליין

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הי ליבי, כבר שנה רביעית ברציפות שה מתנה שלנו לחג זה הספרים שלך..
הם מדהימים, הכתיבה האקטואלית, הרגש, התובנות והדמויות הפשוט מקסימות..
כיף לפגוש את הדמויות בכל ספר מחדש...
תודה ברה ומחכים לעוד..

• הוסף לסימניות
משחק הלבבות... ככה אני מכנה את הספרים שלך @ליבי קליין , הרגש עובד לי אז שעות נוספות.... כ"כ לא נעים להרים את העיניים מהספר ולגלות אותי נסערת כמו אחרי חוויה מרטיטה והכל... בגלל...ספר....

• הוסף לסימניות
יש הרבה מאוד ספרים שנכתבו למבוגרים בלבד בכל מיני תחומים ותמיד יהיו בני נוער שיקראו אותם, עם או בלי כוונה.
אבל שאלת אם כדאי, התשובה לדעתי שודאי שלא.
התפקיד שלנו כהורים לעשות את הסינון בשבילם, לא כי הספר לא טוב אלא כי הגיל לא מתאים ויצא שכרו בהפסדו.
אנסה לדייק שוב.
השאלה שמסקרנת אותי היא לא האם באופן עקרוני יש לנו כהורים זכות או חובה למנוע מילדינו חשיפה לתכנים שנראים לנו כלא מתאימים לגילם. מה שבוודאי מקובל עלי.
אני גם לא העליתי לדיון האם כל ספר מתאים לכל גיל. בוודאי שלא ובשביל זה יש לנו מח בקודקוד. ובשביל זה יש לילדים שלנו אותנו.

השאלה היחידה שמסקרנת אותי היא, הספר הזה באופן ספציפי - האם הקוראים/ות האחרים חושבים שהוא ראוי, או לא, לקריאה של נערות בנות 16/14.
זה כל מה ששאלתי.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהתשובה כבר ברורה, אמרת אותה בעצמך
אבל זו רק דעתי

• הוסף לסימניות
אנסה לדייק שוב.
השאלה שמסקרנת אותי היא לא האם באופן עקרוני יש לנו כהורים זכות או חובה למנוע מילדינו חשיפה לתכנים שנראים לנו כלא מתאימים לגילם. מה שבוודאי מקובל עלי.
אני גם לא העליתי לדיון האם כל ספר מתאים לכל גיל. בוודאי שלא ובשביל זה יש לנו מח בקודקוד. ובשביל זה יש לילדים שלנו אותנו.

השאלה היחידה שמסקרנת אותי היא, הספר הזה באופן ספציפי - האם הקוראים/ות האחרים חושבים שהוא ראוי, או לא, לקריאה של נערות בנות 16/14.
זה כל מה ששאלתי.
לחלוטין לא.
מבחינתי לא הוא, וגם לא שאר הספרים שלי.
כתבתי אותם על דעת שייתכן ובני/ות נוער יקראו בו, ואשר על כן, לא חושבת שייגרם נזק אם חלילה בן/בת 15 יקראו אותם.
אבל האם זה גיל היעד? לחלוטין לא.
האם זה תפקיד ההורים לסנן את חומרי הקריאה שמגיעים לילדיהם המתבגרים? לחלוטין כן.
ותודה גדולה על כל התגובות החמות והמפרגנות!
מעריכה מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
לחלוטין לא.
כתבתי אותם על דעת שייתכן ובני/ות נוער יקראו בו, ואשר על כן, לא חושבת שייגרם נזק אם חלילה בן/בת 15 יקראו אותם.
מעריכה מאוד מאוד!
אנצל את השעה שאת מסתובבת פה בינינו
ואבקש את עזרתך בהשגת הספר בבני ברק
יש לי גיסה שמחפשת אותו בנרות ומבקשת ומתחננת לסיוע בחיפוש
היא אומרת שגם כתבה לך מיילים ולא קיבלה מענה
אז אולי יש לך איזה מידע שיכול לעזור?
אשמח להיות השליחה לעזור לה.

ואגב חשבתי דוקא לרכוש אותו לבנותיי בגילאים המוזכרים לעייל
אז תודה על התשובה שזה לא מתאים להן.
יש לי חלום להגיע בעצמי למצב של להתיישב על ספר וכשזה יקרה אז משערת שהגורל יפול על סדרת הספרים שלך
שאני שומעת עליהם בלי סוף!
חייבת גם לצטט לך משפט מחמיא מיולדת ששהתה בבית החלמה והתנסחה
שהיא חייבת ללדת פעם בשנה כי אחרת מתי היא תקרא את הספרים של ליבי קליין?

• הוסף לסימניות
אנצל את השעה שאת מסתובבת פה בינינו
ואבקש את עזרתך בהשגת הספר בבני ברק
יש לי גיסה שמחפשת אותו בנרות ומבקשת ומתחננת לסיוע בחיפוש
היא אומרת שגם כתבה לך מיילים ולא קיבלה מענה
אז אולי יש לך איזה מידע שיכול לעזור?
אשמח להיות השליחה לעזור לה.
פשוט כי בינתיים לא היה לי מענה, לצערי.
החנויות אמורות להיפתח בעז"ה בימים הקרובים, ובינתיים יתחדש המלאי.
מעבר לזה, בני ברק הייתה די נצורה בזמן האחרון ולא הייתה אפילו אפשרות למשלוחים.

• הוסף לסימניות
פשוט כי בינתיים לא היה לי מענה, לצערי.
החנויות אמורות להיפתח בעז"ה בימים הקרובים, ובינתיים יתחדש המלאי.
מעבר לזה, בני ברק הייתה די נצורה בזמן האחרון ולא הייתה אפילו אפשרות למשלוחים.
שימי לב לעריכה בהודעתי

• הוסף לסימניות
יש לי חלום להגיע בעצמי למצב של להתיישב על ספר וכשזה יקרה אז משערת שהגורל יפול על סדרת הספרים שלך
שאני שומעת עליהם בלי סוף!
חייבת גם לצטט לך משפט מחמיא מיולדת ששהתה בבית החלמה והתנסחה
שהיא חייבת ללדת פעם בשנה כי אחרת מתי היא תקרא את הספרים של ליבי קליין?
זה ממש מחמם את הלב!
תודה מיוחדת! :eek:

• הוסף לסימניות
לחלוטין לא.
מעריכה מאוד מאוד!
תודה על התגובה והנה נקרתה לי הזדמנות לא מצויה להודות לסופרת על חווית קריאה נדירה ומיוחדת. המון זמן לא יצא לי לקרוא ספר למרות שזה אחד התחביבים היותר אהובים עלי. פשוט כי אני יודע שלא אצליח להפסיק ואז ילך לי הלילה ויהרס היום שאחריו וזה יבוא על חשבון דברים חשובים.
אז בזכות הקורונה והימים ההפוכים ממילא החלטתי להתפרע על ספר וזה בהחלט היה מתגמל. סוחף מרגש ומחכים. הזדהיתי עם הדמויות והקונפליקטים ואפילו דמעתי (הגברים בוכים בלילה..)
תודה וברכות שתמשיכי להצליח המון!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנסה לדייק שוב.

זה כל מה ששאלתי.
אני לא סגורה על זה בכלל שזה מתאים לנערות
אני אישית בתור בחורה שלא גדולה מהם בהרבה שנים חושבת שזה ספר קשה לקריאה מלא בעצב ובבעיות
כל עמוד שלא פתחתי דיבר על צרה\מחלה\בעיות בשלום בית
כל אחד מה שהוא מתחבר
אני לא מבינה למה צריך לכתוב ספר שכולו צרות
אם בחיים האמיתיים יש קשיים ולא תמיד יש להכל הפי אנד לפחות בסיפורים זה לא חייב להיות כמו בחיים האמיתיים
לעניות דעתי הספר ממש מדכא...
והייתי ממליצה לך להביא להם ספרים יותר קלילים ושמחים......ויש הרבה

• הוסף לסימניות
אני לא סגורה על זה בכלל שזה מתאים לנערות
אני אישית בתור בחורה שלא גדולה מהם בהרבה שנים חושבת שזה ספר קשה לקריאה מלא בעצב ובבעיות
כל עמוד שלא פתחתי דיבר על צרה\מחלה\בעיות בשלום בית
כל אחד מה שהוא מתחבר
אני לא מבינה למה צריך לכתוב ספר שכולו צרות
אם בחיים האמיתיים יש קשיים ולא תמיד יש להכל הפי אנד לפחות בסיפורים זה לא חייב להיות כמו בחיים האמיתיים
לעניות דעתי הספר ממש מדכא...
והייתי ממליצה לך להביא להם ספרים יותר קלילים ושמחים......ויש הרבה
תודה על התגובה המפורטת.
כל אחד יבחר את הדרך לבלות בשעות הפנאי כרצונו. השאלה התמקדה בקונפליקטים בין בני זוג, משהו שקיים ואצלי דווקא גרם חיבור מאוד חזק לסיפור.
רק שלנערות הוא יכול לצייר תמונה עגומה מידי על העולם. השאלה היא האם לא כדאי לתת להם לפחות צ'אנס לחשוב שהחיים וורודים יותר.
על מחלות ותאונות דרכים מדברים בכל בית וכל הגילאים חשופים לטרגדיות הללו. על קשיים בין בני זוג פחות מדברים. זו עובדה. והעובדה הזאת שונה בספר. מכאן בא הדיון שהעליתי.

• הוסף לסימניות
אם קוראים רק את אשא עיני זה בסדר?
או שצריך ממש לקרוא את כל הסידרה
קראתי רק את 3 הראשונים ואני רוצה כבר לקרוא את אשא עיני
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
הבנתי גם אם קראתי את שלושת הראשונים?

• הוסף לסימניות
יש למישהו לתת לי לקרוא את "אשא עיני"?
יש לי את "אל תסתר" ואת "כי אתה עמדי" ו"לראות בטוב".
גרה במודיעין עילית.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
סליחה אם אני נשמעת מתריסה (אבל אני ממש ממש לא...)
מעולם לא קראתי את ספריה של ליבי קליין (עוד לא יצא לי להגיע אליהם)
אבל באמת שאלה כנה שקצת מטרידה אותי...
מה כל כך כיף ונחמד ו'מדהים' בלקרוא על צרות ועוד צרות ועוד פעם צרות???
כלומר, מה מיוחד בלקרוא על זה??
זה גדוש אמונה? זה פורט על הנפש?? מה הסוד?
אני שואלת בשיא הרצינות, כי אני בהחלט שוקלת לקנות ספר אחד (לפי רמת התגובות הנלהבות של חברותי...)
הייתי שמחה למענה, אפילו באישי---
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה