מסכימה איתך לחלוטין!!!אני לא סגורה על זה בכלל שזה מתאים לנערות
אני אישית בתור בחורה שלא גדולה מהם בהרבה שנים חושבת שזה ספר קשה לקריאה מלא בעצב ובבעיות
כל עמוד שלא פתחתי דיבר על צרה\מחלה\בעיות בשלום בית
כל אחד מה שהוא מתחבר
אני לא מבינה למה צריך לכתוב ספר שכולו צרות
אם בחיים האמיתיים יש קשיים ולא תמיד יש להכל הפי אנד לפחות בסיפורים זה לא חייב להיות כמו בחיים האמיתיים
לעניות דעתי הספר ממש מדכא...
והייתי ממליצה לך להביא להם ספרים יותר קלילים ושמחים......ויש הרבה
את הספרים של @ליבי קליין קונים לא רק בגלל העלילה.בלת"ק
סליחה אם אני נשמעת מתריסה (אבל אני ממש ממש לא...)
מעולם לא קראתי את ספריה של ליבי קליין (עוד לא יצא לי להגיע אליהם)
אבל באמת שאלה כנה שקצת מטרידה אותי...
מה כל כך כיף ונחמד ו'מדהים' בלקרוא על צרות ועוד צרות ועוד פעם צרות???
כלומר, מה מיוחד בלקרוא על זה??
זה גדוש אמונה? זה פורט על הנפש?? מה הסוד?
אני שואלת בשיא הרצינות, כי אני בהחלט שוקלת לקנות ספר אחד (לפי רמת התגובות הנלהבות של חברותי...)
הייתי שמחה למענה, אפילו באישי---
תודה רבה!
אני חושבתכן. אבל כשאת קוראת את הספר אין לך איזה תחושה שקנו אותך? קנו את הרגש שלך וכך גרמו לך להתמכר??
אני מתכוונת לשאול,
האם כשאת קמה מהספר את מרגישה שהוא נתן לך משהו מבחינה מוסרית, רגשית נפשית?
או שאת קמה בתחושה שהחיים קשים, ובאיזה עולם אנו חיים, וכל היום את רק בדיכאון מזה וכו'....
כי כשאני קוראת ספר שסחט אותי מבחינה רגשית, אני עדין מצפה שכשאני אגמור אותו אני ארגיש שהוא תרם לי משהו, משהו חיובי---
לא, מה שהתפרסם בקטיפה זה נקרא כי אבי ואימי וליבי קליין כתבה באחד מהאשכולות שהוא אמור לצאת לקראת החגיםאשא עיני זה הסיפור שהתפרסם בקטיפה?
עד שלא תקראי לא תדעי איך את מקבלת את זה.האמת שהייתי חולקת עליך...
אבל תודה רבה שענית לי![]()
גם אני חשבתי על זהקראתי את הספר בפסח מכריכה לכריכה
הציק לי הסיפור של ישי ושירה
ישי רוצה לגור במאה שערים, יפה
אבל אין להם מספיק כסף
אז לא קונים כמעט בגדים לתינוק
וישי מביא כל יום מהעבודה בורקסים, כדי לחסוך בהוצאות על אוכל
ובסוף החודש הם משלמים יותר מארבע אלף שקל(!) שכירות על היחידה
ואני לא מצליחה להבין
לא יותר חכם לוותר לעת עתה על החלום הגדול
לעבוד ליחידה במקום אחר, שתעלה חצי מחיר
ולנצל את ההפרש בשביל לקנות אוכל, בגדים, וכל מה שבני אדם צריכים?
אין סדרי עדיפויות???
בעל הדירה צריך להתפרנסצודקת קודם צריך לחיות אח"כ להגשים חלומות והמצב של ישי ושירה זה ממש לא נקרא לחיות וגם לא מצדיק לא לשלם שכר דירה לא שאני מצדיקה את בעל הדירה מהסיפור
אין סדרי עדיפויות???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים