- הוסף לסימניות
פינטרסט זה אמיתישל ארונות ספרים אמיתיים ולא פינטרסט
פינטרסט זה אמיתישל ארונות ספרים אמיתיים ולא פינטרסט
מהמם!!!ארון עץ בצבע בתנור
זה עלה לי זיל הזול 10,000 אצל הנגר דוד דביר שמפרסם בעיתונים ב.ד.ד וכו'מהמם!!!
מה הגודל?
וכמה עלות בערך של דבר כזה?
מושלם!ארון עץ בצבע בתנור
הבאתי לו תמונה לדוגמה של ארון לסגנון והוא משרטט בעיפרון במחברת שלומושלם!
ידעתם מראש מה אתם רוצים והבאתם לו תמונה?
או שיש לו רעיונות משלו
השאלה שלי אם צריך להביא לו תכנית מסודרת ולפי זה הוא עושה?
אשמח לעוד תמונות עכשוויים....................
www.prog.co.il
אשמח להתכתב איתך באישי יש לי כמה שאלותהעליתי כאן את הארון שלי, בעיני הוא מהמם..![]()
דרוש מידע - ארון ספרים לסלון
לפני רכישת ארון ספרים לסלון אשמח לקבל המלצות ממי שקנה בשנים האחרונות איפה מומלץ לקנות? (שירות / אמינות / מחיר הוגן) מה העלות למ"ר בממוצע? כמה זמן מסגירת הרכישה ועד שהארון מגיע בפועל? מודה מראש למגיבים הענייניים, רק מניסיון בבקשה [אפשר גם באישי או במייל]www.prog.co.il
![]()
יש לי קיר ארוךךךךךךך בערך 4.5 מטר אשמח לרעיונות לארון ספריםאשמח להתכתב איתך באישי יש לי כמה שאלות
CHASHMAL111 גימייל
אכןמשום מה שמתי לב שכל הארונות החדשניים אין בהם כמעט מקום לספרים,
עוד משהוא שם לב לזה?
אפשר לעשות ספריה בעובי כפול ואז ניתן לאכסן יותר ספרים בשמירה על עיצוב נקי ומודרנימשום מה שמתי לב שכל הארונות החדשניים אין בהם כמעט מקום לספרים,
עוד משהוא שם לב לזה?
יצאת בנס!זה עלה לי זיל הזול 10,000 אצל הנגר דוד דביר שמפרסם בעיתונים ב.ד.ד וכו'
כזו ספריה מינימום 20 אל"ש במקומות אחרים הוא פשוט מביא את זה לנגריה בשטחים ועולה לו חצי מחיר...
צריך כח להתעסק איתו אבל אחרי שהבאנו לו תוכנית מדוייקת של מה אנחנו רוצים עם שרטוט והדמיה וכו' הביא חומר איכותי מאוד!! הכל עץ איכותי עבה מדפים כפולים איכות מטורפת!
הגודל הוא בערך 3.3 מטר
מסכימה איתך ב100% לכן כתבתי שצריך כח להתעסק איתו וכמובן להתעקש לא לשלם הכל לפני שהכל מושלם.יצאת בנס!
לא אוהבת לכתוב דיס, אבל במקרה הזה זה ממש לשוה"ר לתועלת.
יש כאן בפרוג אשכול של נפגעי ב.ד.ד, אני נכוויתי איתו לפני 14 ש', אולי דברים השתנו.
יש לך מספר של הנגרבאזור 12 כולל ההתקנה
תגגלי "רהיטי הוליווד"יש לך מספר של הנגר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים