בקשה ספריה לסלון- תמונות להשראה

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה אצל מי לעשות עמודון שיהיה תואם לספריית נישה שכבר קיימת.
סוג של נגרות לפי הזמנה
באזור המרכז

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה אצל מי לעשות עמודון שיהיה תואם לספריית נישה שכבר קיימת.
סוג של נגרות לפי הזמנה
באזור המרכז
אני מרוצה, מה שכן צריך לעקוב על המתקין שעושה עבודה טובה, אבל השירות במפעל מעולה. ספציפית במבט לאחור הייתי עושה פורמייקה מבריקה ולא מט, יש למבריק מראה מאוד יפה, אבל גם המט יצא מאוד אסתטי ומשתלב. בגדול הספריה נבלעת יפה ולא מכבידה למרות שהיא ענקית (המתקין קרא לה מפלצת..4 מטר)

• הוסף לסימניות
יש היום שילובים של עץ עם גבס בסיפרייה אבל לא מחיר מטורף?
אנחנו כעת בבניה והקבלן אמר לי שיעשה לי כחלק מגבס בסלון גם ספרייה (בקטנה בלי מידיי התעסקות- רק שילובי תאורה) ומדף להדלקת נרות.
השאלה שלי אם אני יכולה בהשקעה מינימלית מצידי לקבל תוצאה יפה- אשמח לתמונות להשראה.

• הוסף לסימניות
יש היום שילובים של עץ עם גבס בסיפרייה אבל לא מחיר מטורף?
אנחנו כעת בבניה והקבלן אמר לי שיעשה לי כחלק מגבס בסלון גם ספרייה (בקטנה בלי מידיי התעסקות- רק שילובי תאורה) ומדף להדלקת נרות.
השאלה שלי אם אני יכולה בהשקעה מינימלית מצידי לקבל תוצאה יפה- אשמח לתמונות להשראה.
עוקבת

• הוסף לסימניות
אכן, היום הספריה היא זכר לענני הכבוד ולא משמת לספרים

עשינו לא מזמן (לפני חודש) ספריה שקבלתי עליה הצעות מחיר של 33,000 וממישהו אחר 22,000 ובסוף עשיתי אצל דביר שהוזכר כאן ב-11,000, צביעה בתנור, מדפים עץ עובי 2.8 + חריצים ללדים, את הלדים אנחנו הרכבנו הנגר רק הכים לנו את החיבורים
צריך ס"ד שיצליח אבל בכללי אני מרוצה שווה את המחיר

קבצים מצורפים

• ארון ספרים.JPG
    ארון ספרים.JPG
    5.6 MB · צפיות: 173
  • הוסף לסימניות
אנו עכשיו לפני החלטה על צבעים לספריה והציעו לי את הגוון סהרה 413 אבט של פורמקס העליון והתחתון צבע חום ,הסהרה הוא מט ואני ממש לא מתחברת לצבע, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צבע דומה שהוא לא מתלכלך מהר מטביעות אצבע ויפה .ממש דחוף לי .
תודה

קבצים מצורפים

• 1768396569073.jpg
    1768396569073.jpg
    KB 226.1 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
אנו עכשיו לפני החלטה על צבעים לספריה והציעו לי את הגוון סהרה 413 אבט של פורמקס העליון והתחתון צבע חום ,הסהרה הוא מט ואני ממש לא מתחברת לצבע, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צבע דומה שהוא לא מתלכלך מהר מטביעות אצבע ויפה .ממש דחוף לי .
תודה
אני רוצה את הצבע הבהיר הזה ביותר חלק לא מט ושילוב של צבע דומה לכהה כי גם זה לא חלק של פורמקס ,למשהו יש נסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות איזה איוורור לויטרינה שבספריה כדי שיהיה אפשרי הדליק שם נרות שבת ?
או כל פטנט אחר כדי שאוכל להדליק נרות בתוך ולא כל ערב שבת להוציא...

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהו שהארון של הנרות נשלף קצת החוצה עם ציר
ולמעלה פתוח
זה מהמם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה