פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

זה ספר מבין הראשונים שלה שלא ניתן להשיג אותו לא בטוחה שזה השם המדוייק
הראשון שלה.
פעם אחת ויחידה ראיתי אותו חצי קרוע אצלנו בספריה הכונתית ומאז לא ראיתי אותו לעולמי עד. (אבל ממה שקראתי אני זוכר שהוא די טוב.)

זה כתוב על הרוכשים במכירה מוקדמת!
אין הבדל באמת... מניסיון.
אני הזמנתי פעם קודמת במכירה המוקדמת ובסוף גליתי שהגיע לי מתי שהגיע לחנות למכירה רגילה (וסתם בזבתי עוד 6 שקל)

אין הבדל באמת... מניסיון.
אני הזמנתי פעם קודמת במכירה המוקדמת ובסוף גליתי שהגיע לי מתי שהגיע לחנות למכירה רגילה (וסתם בזבתי עוד 6 שקל)
צר לי בשבילך, באמת.
אבל, @סער בן רום היקר, אל דאגה: אצל יונה ספיר זה לא יקרה. מנסיון.
בעיקר לאור העובדה שמחר - מחרתיים הספר יישלח למי שקנה אצלה במכירה.
אני, כדופליקט מצוי, קניתי גם קניתי....

צר לי בשבילך, באמת.
אבל, @סער בן רום היקר, אל דאגה: אצל יונה ספיר זה לא יקרה. מנסיון.
בעיקר לאור העובדה שמחר - מחרתיים הספר יישלח למי שקנה אצלה במכירה.
אני, כדופליקט מצוי, קניתי גם קניתי....
אני מסביר לך שזה מה שקרה לי בדופליקטים 2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה