- הוסף לסימניות
יש כמה בהמשכים, מדהימים!גיטי ספרין די חדשה אבל בעיני התברגה גבוה מהר מאד.
איזה ספרים יצאו כבר לאור?
יש כמה בהמשכים, מדהימים!גיטי ספרין די חדשה אבל בעיני התברגה גבוה מהר מאד.
יש כמה בהמשכים, מדהימים!
איזה ספרים יצאו כבר לאור?
יש לה ספר שנקרא על אי אחר?! או שלא הבנתי טובמהתקציר שהביאו פה זה הספר דומה לספר שלה מפעם על אי אחר?
יש לה ספר שנקרא על אי אחר?! או שלא הבנתי טוב
קוראים לו מקום אחרזה ספר מבין הראשונים שלה שלא ניתן להשיג אותו לא בטוחה שזה השם המדוייק
הראשון שלה.זה ספר מבין הראשונים שלה שלא ניתן להשיג אותו לא בטוחה שזה השם המדוייק
השם של הספר הוא: מקום אחרזה ספר מבין הראשונים שלה שלא ניתן להשיג אותו לא בטוחה שזה השם המדוייק
אין הבדל באמת... מניסיון.זה כתוב על הרוכשים במכירה מוקדמת!
צר לי בשבילך, באמת.אין הבדל באמת... מניסיון.
אני הזמנתי פעם קודמת במכירה המוקדמת ובסוף גליתי שהגיע לי מתי שהגיע לחנות למכירה רגילה (וסתם בזבתי עוד 6 שקל)
אני מסביר לך שזה מה שקרה לי בדופליקטים 2צר לי בשבילך, באמת.
אבל, @סער בן רום היקר, אל דאגה: אצל יונה ספיר זה לא יקרה. מנסיון.
בעיקר לאור העובדה שמחר - מחרתיים הספר יישלח למי שקנה אצלה במכירה.
אני, כדופליקט מצוי, קניתי גם קניתי....
אצל אור החיים או אצל יונה?אני מסביר לך שזה מה שקרה לי בדופליקטים 2
אור החיים. על זה דיברתי מלכתחילהאצל אור החיים או אצל יונה?
כן, בזרקור.הספר שורדים של מיה קינן התפרסם קודם בעיתון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים