- הוסף לסימניות
ליבי קליין אמרו שהיא מוציאה ועדיין לא התפרסם, רות רפפורט אין לי מושג[היא מוציאה את דופליקטים אז לא נראה לי
שהיא תוציא עוד ספר] דבורה רוזן אין לי מושג אבל היא לא הוציאה הרבה זמן ספרים,לא?
ליבי קליין אמרו שהיא מוציאה ועדיין לא התפרסם, רות רפפורט אין לי מושג[היא מוציאה את דופליקטים אז לא נראה לי
איפה ניתן להשיג?
לא יודע אם כבר עדכנו כאן אבל א.קווין סוף סוף הוציאה:
![]()
מחר כנראה יעודכן ב'יפה נוף'. (קרדיט ל'קוראות' על הפרסום המקדים.)
כתוב מפורש על הספר למבוגרים.האם אפשר לתת את "פה ושם" לגילאי 17 בערך בנים/בנות ?
פורסם בהמשכים בקראטלא יודע אם כבר עדכנו כאן אבל א.קווין סוף סוף הוציאה:
![]()
מחר כנראה יעודכן ב'יפה נוף'. (קרדיט ל'קוראות' על הפרסום המקדים.)
על מה הספר שש שש מדבר?
yefe.co.il
אחר לגמריבלת"ק
על מה מדבר 'פה ושם'?
זה 'קל וחומר' או סיפור אחר?
זה התפרסם במגזין עצמו לפני כמה שנים סיפור למבוגרים.בלת"ק
על מה מדבר 'פה ושם'?
זה 'קל וחומר' או סיפור אחר?
איך?אפשר להשיג אותו ולקנות אותו אצל מיה בעצמה.
לאיזה גיל מיועד? איפה התפרסם?כן, קוראים לזה שורדים
בעיקרון לא זה המשך ישיר של לוחמי הצלליםאגב, מישהו יכול לי אם אני יכול לקרוא את מרגל להשכרה 4 (התנקשות) בלי לקרוא את 3 (לוחמי הצללים). פשוט לא השגתי את 3 ואני רוצה לשבת לקרוא את 4. עדיף לענות כן או לא. בלי הסברים על העלילה...
את 1-2 קראתי. עדיין לא אבין?בעיקרון לא זה המשך ישיר של לוחמי הצללים
שני אלה הם עלילות שלא קשורות אחד לשני, התנקשות זה ממש המשך של לוחמי הצללים כאילו זה אותו ספר רק מרוב עמודים חילקו אותו לשתיםאת 1-2 קראתי. עדיין לא אבין?
לא חושבת, לוחמי הצללים לא המשך ישיר שלהם והוא בערך שנתיים אחריהם- בעלילהאת 1-2 קראתי. עדיין לא אבין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים