פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

או לחלופין יש ספר שלה שלא קשור לשום סדרה?
2 הספרים הראשונים:
אויב באדמת ידיד
המבוקש
לא קשורים לשום דבר, 2 עלילות שונות

גם את הספר השלישי "לוחמי הצללים"
אפשר לקרוא ולסיים סיפור
אבל מהספר הרביעי הכל בנוי על הספר הקודם

הרביעי על השלישי, החמישי על הרביעי וכו
לא מחייב שאם יקראו מהספר החמישי לא יבינו לגמרי את המהלך, אבל יהיו כמה דברים שלא יהיו מובנים

הראשון שלה.
פעם אחת ויחידה ראיתי אותו חצי קרוע אצלנו בספריה הכונתית ומאז לא ראיתי אותו לעולמי עד. (אבל ממה שקראתי אני זוכר שהוא די טוב.)
אחד היפים
לא קראתי אותו שניםםם

אגב, מישהו יכול לי אם אני יכול לקרוא את מרגל להשכרה 4 (התנקשות) בלי לקרוא את 3 (לוחמי הצללים). פשוט לא השגתי את 3 ואני רוצה לשבת לקרוא את 4. עדיף לענות כן או לא. בלי הסברים על העלילה...
כן
אפילו עדיף כי הוא יפה פי כמה מהקודמים.
את רק צריכה לדעת שהוא נשלח ע"י ארגון ששתל בו שבב למשימה בה הוא צריך להרוג אוליגרך.

את דם קר למשל את יכולה לקרא בלי שום ספר קודם.

והספרים הבודדים שלה לדעתי רק משפט שדה מתקרב לסגנון של מרגל.

הספר "שורדים" של מיה קינן יפה?
באיזה סגנון הוא?
מישהו קרא ונהנה?
אשמח מאד לשמוע
נ.ב. ראיתי את התקציר
הוא מאוד יפה.
הוא בסגנון מדע בדיוני, קראתי ממנו קצת (בכל אופן לנוער, פחות לי. רק מה שהוא של מאיה אז לא ניתן לפספס).

כמו אל חזור?
לא כ"כ.
אז מדובר היה במסע לעבר, ב'שורדים' העלילה מתרחשת על רקע וירוס שיצא מכלל שליטה ואת אלו ששרדו אך עדיין מדביקים - שולחים לאי בודד במטרה למנוע הדבקה.
אבל שניהם מאוד יפים.

הספר של ליבי:
Screenshot_2026-03-19-19-22-41-188_com.whatsapp.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה