- הוסף לסימניות
או לחלופין יש ספר שלה שלא קשור לשום סדרה?אז מה ממליצים? לקפוץ ל-5 אם אשיג? (שתול)
או לחלופין יש ספר שלה שלא קשור לשום סדרה?אז מה ממליצים? לקפוץ ל-5 אם אשיג? (שתול)
סוף העולם דרומהאו לחלופין יש ספר שלה שלא קשור לשום סדרה?
זה אותו סגנון של מרגל להשכרה?סוף העולם דרומה
הנשר נחת
שתי ספרים נפרדים לא סידרה
יש לה את משפט שדה, מצולע, סוף העולם דרומה והנשר נחתאו לחלופין יש ספר שלה שלא קשור לשום סדרה?
לא, אחר לגמרי,זה אותו סגנון של מרגל להשכרה?
2 הספרים הראשונים:או לחלופין יש ספר שלה שלא קשור לשום סדרה?
אבל הסגנון מובן וקליל כמו מרגל להשכרה?לא, אחר לגמרי,
סוף העולם דרומה - זה משהו על אנטרטיקה
והנשר נחת - זה שתי זירות אוסטורנאוט ובחור ישיבה
כן, את סוף העולם דרומה אני לא כ"כ זוכרת אבל אני חושבת שהוא גם קלילאבל הסגנון מובן וקליל כמו מרגל להשכרה?
משפט שדה זה בערך אותו סגנון של מרגל להשכרהזה אותו סגנון של מרגל להשכרה?
אחד היפיםהראשון שלה.
פעם אחת ויחידה ראיתי אותו חצי קרוע אצלנו בספריה הכונתית ומאז לא ראיתי אותו לעולמי עד. (אבל ממה שקראתי אני זוכר שהוא די טוב.)
כןאגב, מישהו יכול לי אם אני יכול לקרוא את מרגל להשכרה 4 (התנקשות) בלי לקרוא את 3 (לוחמי הצללים). פשוט לא השגתי את 3 ואני רוצה לשבת לקרוא את 4. עדיף לענות כן או לא. בלי הסברים על העלילה...
הוא מאוד יפה.הספר "שורדים" של מיה קינן יפה?
באיזה סגנון הוא?
מישהו קרא ונהנה?
אשמח מאד לשמוע
נ.ב. ראיתי את התקציר
כמו אל חזור?הוא מאוד יפה.
הוא בסגנון מדע בדיוני, קראתי ממנו קצת (בכל אופן לנוער, פחות לי. רק מה שהוא של מאיה אז לא ניתן לפספס).
לא כ"כ.כמו אל חזור?
סוף סוףבשבח והודיה להשם יתברך! בקרוב בחנויות בעז"ה..
תודה לכולם על הההתעניינות, הציפייה והסבלנות!
צפה בקובץ המצורף 2208342
סוף סוףףףףבשבח והודיה להשם יתברך! בקרוב בחנויות בעז"ה..
תודה לכולם על הההתעניינות, הציפייה והסבלנות!
צפה בקובץ המצורף 2208342
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים