ספר למבוגרים? איפה התפרסם?'פה ושם' בדרך לדפוס, ב"ה וסוף סוף.
זה פורסם ב'מרכז העניינים' ?חוי בר צריכה להוציא את הספר צייד ראשים
למבוגרים, התפרסם בעיתון משפחהספר למבוגרים? איפה התפרסם?
זה לא התחיל רק לא מזמן?חוי בר צריכה להוציא את הספר צייד ראשים
על מה מדברים?למבוגרים, התפרסם בעיתון משפחה
לאאא אין סיכוי אני רוצה את מרגל להשכרה חצי שנה חיכיתי לפסח![]()
לי היא כתבה ביום שני:גונבה לאוזניי שמועה שיונה ספיר ירדה מלכתוב את ההמשך של דופליקטים.
מישהו שמע על זה משהו?
על 'פה ושם'.....על מה מדברים?
מה זה המשך של משהו?חוי בר צריכה להוציא את הספר צייד ראשים
לגמרי, חייב עוד ספר על שרוליקואין לי בעיה עם זה בכלל.. דווקא נהנית מהרעיון ששרוליק מצטרף לכל ספר..
רק חבל שבנוכחות מועטה ואנחנו אפילו לא יודעים איך קראו לבת שלו שכבר אמורה להיות באיזור גיל 5..
גם בספר מעגל סגור אין את שרוליק ולא קשור אליו. רק בלולאה אין סופית היא מחברת בין טאראס לשרוליקואין לי בעיה עם זה בכלל.. דווקא נהנית מהרעיון ששרוליק מצטרף לכל ספר..
נכון.. אבל זה נחשב בסוף לא? חחחגם בספר מעגל סגור אין את שרוליק ולא קשור אליו. רק בלולאה אין סופית היא מחברת בין טאראס לשרוליק
יש עוד פרטים? למבוגרים או ילדים? מה הסגנון?חיה הרצברג מוציאה לקראת פורים ספר בשם
"גילי ילדה אהובה"
יש לה עכשיו סיפור בהמשכים בבתוך המשפחהרותי קפלר מוציאה משהו?
כבר הרבה זמן לא שמעתי אליה
לקראת סיום?יש לה עכשיו סיפור בהמשכים בבתוך המשפחה
דווקא לא, הוא ממש בהתחלהלקראת סיום?
לא משנה כמה זמן יקח עד שהסיפור יצא הספר, שווה לחכות לו!! רק בהתחלה וכבר יפה מאד מאד!רותי קפלר מוציאה משהו?
כבר הרבה זמן לא שמעתי אליה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים