פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

• הוסף לסימניות
לאאא אין סיכוי אני רוצה את מרגל להשכרה חצי שנה חיכיתי לפסח 😯

גונבה לאוזניי שמועה שיונה ספיר ירדה מלכתוב את ההמשך של דופליקטים.
מישהו שמע על זה משהו?
לי היא כתבה ביום שני:
"כן, דופליקטים 3 בעז"ה יצא לפסח.
לגבי מרגל להשכרה - ייקח זמן. איני יודעת עדיין כמה, זה תלוי בכמה דברים." (סוף ציטוט)
מ-ח-כ-י-ם!!!

• הוסף לסימניות
1770243560536.png

מי עוֹמֵד מֵאֲחוֹרֵי הַחֲטִיפָה הַמִּסְתּוֹרִית שֶׁל ‘חֲבוּרַת תַּרְיָג’?
מַה מֻּטְמָן בֵּין דַּפֵּי סֵפֶר הַיֻּחֲסִין הָעַתִּיק שֶׁל רַבִּי אַבְרָהָם זַכּוּת?
מַהוּ הַסּוֹד שֶׁיְּלִידֵי שֵׁבֶט הַצָּ’בָּאנוֹ שׁוֹמְרִים עָלָיו בְּמֶשֶׁךְ מְאוֹת שָׁנִים?
לָמָּה ‘גֶּ’ק הַצּוֹחֵק’ הִשְׁתַּתֵּף בַּמְּכִירָה הַפֻּמְבִּית?
וְאֵיךְ קְשׁוּרָה מַפָּה עַתִּיקָה מִלִּפְנֵי 500 שָׁנָה, לְאֵרוּעִים שֶׁמִּתְרַחֲשִׁים בְּלֵב הָאָמָזוֹנָס?

הִצְטָרְפוּ לַהַרְפַּתְקָה הַסּוֹחֶפֶת שֶׁל ‘תַּרְיָג בְּתַעֲלוּמַת הָאָמָזוֹנָס’.
בַּדֶּרֶךְ תִּתְלַוּוּ לַיְּהוּדִים הָאֲנוּסִים שֶׁהִצְטָרְפוּ לַמַּסָּע לְגִלּוּי אֲרָצוֹת חֲדָשׁוֹת, וְתִפְגְּשׁוּ בְּסִפּוּרֵי צַדִּיקִים, בִּמְשָׁלִים וּבְמִדְרְשֵׁי חֲזַ”ל מַפְתִּיעִים.
מוּכָנִים? תַּרְיָג עַד הַסּוֹף – אֵין עוֹד מִלְּבַדּוֹ!

• הוסף לסימניות
חוי בר צריכה להוציא את הספר צייד ראשים
מה זה המשך של משהו?
בינתיים איכשהו חוץ מ-"140 סיבות לחיות" הכל מתחבר אצלה בסוף..
ואין לי בעיה עם זה בכלל.. דווקא נהנית מהרעיון ששרוליק מצטרף לכל ספר..
רק חבל שבנוכחות מועטה ואנחנו אפילו לא יודעים איך קראו לבת שלו שכבר אמורה להיות באיזור גיל 5..

• הוסף לסימניות
רק חבל שבנוכחות מועטה ואנחנו אפילו לא יודעים איך קראו לבת שלו שכבר אמורה להיות באיזור גיל 5..
לגמרי, חייב עוד ספר על שרוליק

• הוסף לסימניות
גם בספר מעגל סגור אין את שרוליק ולא קשור אליו. רק בלולאה אין סופית היא מחברת בין טאראס לשרוליק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה