יש מצב אולי, רק אולי שהסיפור לנוער בוגר בעיתון זרקור 'השורדים' יצא לפסח.
לפי מי שקורא אותו אצלנו יש מצב שהוא לקראת סיום
תודה ששיתפת פה על ההוצאה לאור, כך אני יכולה להגיב לך!בס"ד
שמחה ומתרגשת לומר לכם שהספר כבר הגיע לחנויות!
צפה בקובץ המצורף 2195627
זו הדמנות מצוינת להגיד תודה רבה לכל מי שעקב אחרי הסיפור בנאמנות ראויה לציון
הידיעה שיש מי שקורא את מה שאני כותבת בהחלט דירבנה ועודדה אותי לכתוב.
לא יכולתי לבקש פלטפורמה מוצלחת יותר לשתף בה את הסיפור.
...
על מה מדבר הספר?סיימתי היום לקרא אותו. ספר מקסים!
עלילה שונה בנוף.
יוצא באיזור ר"ח ניסן- לפי תשובת יונה ספיר לשאלה שליבלת"ק
יצא לאור (ההזמנות) יונה ספיר החדש
דופליקטים | יורשים: זמנים אבודים
עוד מישהו חושב שהספרים של מ' ספרא ערוכים בבינה מלאכותית?
משנה מאוד מאוד.מה זה משנה לכאן.?
יותר לכיוון הרגש שמשחק כאן תפקיד רציני בסיפור. את הסקירה המלאה שלחתי בתפוצה שלי.על מה מדבר הספר?
סגנון מתח או יותר רגש?
עדיין, יש הבדל בין תוכן שנכתב על ידי בינה ונעשה בשיטת העתק הדבק שאז אפשר לכתוב למעלה GPT וחסל לבין דבר שנעשה בשיתוף עם בינה ועבר ליטוש רציני. אני אישית נתקלתי בתופעה הזו גם בספרים ויש לי רשימה של כמה סופרים\ות שנראה שנעזרו בבינה - ואני מדבר על כאלו שהוציאו כמה ספרים וניכר שעברו להשתמש בבינה. לפעמים זה הפריע לי אבל לפעמים השתלב יפה לעלילה ואפילו תרם מאוד.משנה מאוד מאוד.
ספר שנכתב ע''י AI לא ראוי לקריאה בעיני.
וכן. רוב מוחלט של העיתונים היום מפרסמים קטעים שלמים שנודף מהם ריח של מתכת.
אני עוקפת עליהם באלגנטיות, ומתפללת שיישאר לי מה לקרוא עוד כמה שנים.
את הכתיבה האלגנטית של GPT ודומיו אני לא מחפשת.
ומי שכן מחפש - חבל לשלם על ספר או מנוי לעיתון,
תכתבו לAI שייצור לכם סיפור בהמשכים ותתענגו לעצמכם מול המסך.
מקווה שאני לא היחידה, ואנשים עדיין מעריכים כתיבה של אנשים.
דיברו על עריכה, לא על כתיבהמשנה מאוד מאוד.
ספר שנכתב ע''י AI לא ראוי לקריאה בעיני.
וכן. רוב מוחלט של העיתונים היום מפרסמים קטעים שלמים שנודף מהם ריח של מתכת.
אני עוקפת עליהם באלגנטיות, ומתפללת שיישאר לי מה לקרוא עוד כמה שנים.
את הכתיבה האלגנטית של GPT ודומיו אני לא מחפשת.
ומי שכן מחפש - חבל לשלם על ספר או מנוי לעיתון,
תכתבו לAI שייצור לכם סיפור בהמשכים ותתענגו לעצמכם מול המסך.
מקווה שאני לא היחידה, ואנשים עדיין מעריכים כתיבה של אנשים.
לא יודעת. כשאני מזהה את הסימנים של GPT - יורד לי כל הטעם להמשיך לקרוא.עדיין, יש הבדל בין תוכן שנכתב על ידי בינה ונעשה בשיטת העתק הדבק שאז אפשר לכתוב למעלה GPT וחסל לבין דבר שנעשה בשיתוף עם בינה ועבר ליטוש רציני. אני אישית נתקלתי בתופעה הזו גם בספרים ויש לי רשימה של כמה סופרים\ות שנראה שנעזרו בבינה - ואני מדבר על כאלו שהוציאו כמה ספרים וניכר שעברו להשתמש בבינה. לפעמים זה הפריע לי אבל לפעמים השתלב יפה לעלילה ואפילו תרם מאוד.
קראתי שעשו סקר בו נדגמו כמה סיפורים קצרים של חלק מהסופרים המומלצים ביותר לבין כאלו של הבינה בלי לספר לקוראים- והבינה ניצחה בפער - כך שהיא כן יכולה להביא תוצאות טובות שבתכלס לאנשים כיף לקרוא כל עוד הם לא עולים שבינה כתבה...לא יודעת. כשאני מזהה את הסימנים של GPT - יורד לי כל הטעם להמשיך לקרוא.
מה זה משנה אם הוא רק סגנן את התוכן או בדה אותו מהלב שאין לו?
זו לא יכולה להיות יצירה אנושית ראויה לשמה.
קראתי שעשו סקר בו נדגמו כמה סיפורים קצרים של חלק מהסופרים המומלצים ביותר לבין כאלו של הבינה בלי לספר לקוראים- והבינה ניצחה בפער - כך שהיא כן יכולה להביא תוצאות טובות שבתכלס לאנשים כיף לקרוא כל עוד הם לא עולים שבינה כתבה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים