קונדיטורית מתחילה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני חושבת שהתפרסם בעיתון משפחהדבורי,
זה סיפור שהתפרסם?
אם כן,
היכן?
בשם 'פה ושם'
אני חושבת שהתפרסם בעיתון משפחהדבורי,
זה סיפור שהתפרסם?
אם כן,
היכן?
יש לה סיפור בקטיפה שהסתים עכשיואני יודעת שכבר המלצתי על הספר סוף הקיץ, אבל קרה לי משהו שלא קרה לי בשום ספר- סיימתי אותו ובאותו רגע התחלתי מחדש, ונהנתי ממש ממש!
בקריאה שניה חוץ מזה שהוא מצחיק גם גיליתי עומק ודיון בדילמות בצורה יפיפיה! ספר מהמם!
מבחינת זרימת הקראיה מזכיר לי ממש את החוויה של לקרוא את אמא של הבלאגן או ילדה נוף, ספר זורם מאוד!
לא מכירה את נ. ארי, יש לה עוד ספרים? שווים כמו זה? היא כותבת משהו עכשיו? מחכה לעוד ספר שלה!
רק דבר אחד לא הבנתי, למה קוראים לו סוף הקיץ?
"היום אני"אולי יש לה עוד ספרים
על הבת של מנהלת משרד נסיעות?אני חושבת שהתפרסם בעיתון משפחה
בשם 'פה ושם'
דבורי,
לא. את מתכוונת לשמאלימין, הוא מתפרסם ב'בתוך' ואמור להסתיים אחרי פסח, אי"ה.
'פה ושם' הוא סיפור שהתפרסם במגזין. יש בו שלושה גיבורים: אלקנה, ישראל ובתיה, והקצב שלו אחר לחלוטין מכל ספר שכתבתי אי פעם. ממש מחכה שיראה אור כבר.
www.prog.co.il
מחכה גם!!ממש מחכה שיראה אור כבר.
מרגל להשכרה?
מרגל להשכרה אני מאמין שעדיין לא נכתב.
היה לי הרושם שסדרת מרגל להשכרה נגמרה, לא?ומרגל להשכרה כנראה בשנה הבאה...
לרגל עשור לסדרה היא השיקה את כל הספרים בכריכה חדשה והיא שלחה את זה במייל לפני מספר חודשיםהיה לי הרושם שסדרת מרגל להשכרה נגמרה, לא?
@יונה ספיר ?
שואל שוב: מישהו יודע משהו על הספר החדש של רבי מנדל?
אאל"ט 23 או 24כמה פרקים כבר יש לאישה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים