פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

אני יודעת שכבר המלצתי על הספר סוף הקיץ, אבל קרה לי משהו שלא קרה לי בשום ספר- סיימתי אותו ובאותו רגע התחלתי מחדש, ונהנתי ממש ממש!
בקריאה שניה חוץ מזה שהוא מצחיק גם גיליתי עומק ודיון בדילמות בצורה יפיפיה! ספר מהמם!
מבחינת זרימת הקראיה מזכיר לי ממש את החוויה של לקרוא את אמא של הבלאגן או ילדה נוף, ספר זורם מאוד!
לא מכירה את נ. ארי, יש לה עוד ספרים? שווים כמו זה? היא כותבת משהו עכשיו? מחכה לעוד ספר שלה!
רק דבר אחד לא הבנתי, למה קוראים לו סוף הקיץ?

אני יודעת שכבר המלצתי על הספר סוף הקיץ, אבל קרה לי משהו שלא קרה לי בשום ספר- סיימתי אותו ובאותו רגע התחלתי מחדש, ונהנתי ממש ממש!
בקריאה שניה חוץ מזה שהוא מצחיק גם גיליתי עומק ודיון בדילמות בצורה יפיפיה! ספר מהמם!
מבחינת זרימת הקראיה מזכיר לי ממש את החוויה של לקרוא את אמא של הבלאגן או ילדה נוף, ספר זורם מאוד!
לא מכירה את נ. ארי, יש לה עוד ספרים? שווים כמו זה? היא כותבת משהו עכשיו? מחכה לעוד ספר שלה!
רק דבר אחד לא הבנתי, למה קוראים לו סוף הקיץ?
יש לה סיפור בקטיפה שהסתים עכשיו
מדור קבוע בקראט
הספר הראשון שלה היה איקס עיגול
אולי יש לה עוד ספרים
זה מה שאני יודעת

על הבת של מנהלת משרד נסיעות?
:)
לא. את מתכוונת לשמאלימין, הוא מתפרסם ב'בתוך' ואמור להסתיים אחרי פסח, אי"ה.
'פה ושם' הוא סיפור שהתפרסם במגזין. יש בו שלושה גיבורים: אלקנה, ישראל ובתיה, והקצב שלו אחר לחלוטין מכל ספר שכתבתי אי פעם. ממש מחכה שיראה אור כבר :).

:)
לא. את מתכוונת לשמאלימין, הוא מתפרסם ב'בתוך' ואמור להסתיים אחרי פסח, אי"ה.
'פה ושם' הוא סיפור שהתפרסם במגזין. יש בו שלושה גיבורים: אלקנה, ישראל ובתיה, והקצב שלו אחר לחלוטין מכל ספר שכתבתי אי פעם. ממש מחכה שיראה אור כבר :).
דבורי,
אני פשוט מחכה כבר לקנות,
יצא לי לקרוא פה ושם פרקים מבתוך והמהמגזין, אבל לא בצורה מסודרת.
מנסה להדביק שם לעלילה :)

נחכה בסבלנות.
עדכני כאן שיצא לחנויות.

ספר שנולד כאן בפורום!
ממליץ בחום!
(על אף שאין האופה מעיד על עיסתו...)

@dvory מה עם אישה? השארת אותנו על דופק מאתיים, ההמשך בספר או שנזכה לקבל עוד פרקים?
בקרוב באתר אי"ה, אבל רק אחרי שאוריד את מפלס העומס. אישה צריכה לנשום :).
מחכה גם!!
מקווה שיוצא בקרוב....
קשה לחכות ת'אמת😶
תודה, נחמדה. את משמחת ומרגשת.

קולמוס שלחו-
1773057183309.png

שואל שוב: מישהו יודע משהו על הספר החדש של רבי מנדל?
1773061077954.png

עלילת ריגול סוחפת ומרתקת המתרחשת בגרמניה של קודם מלחמת העולם השנייה – מתח במיטבו עם הפתעות ופניות חדות נוכלים מתגלים כדמויות טובות. וגויים גמורים מתגלים כיהודים ללא ידיעתם. פעולות המתרחשות בהווה מתגלות כתוצאה ממעשה שאירע מאה שנה קודם. ולאט לאט נבנה בפני הקורא בניין מובן ומפעים.

בפרקים הראשונים תוהה הקורא מה לו ולמזימה גרמנית אך האפילה מתבהרת אט אט מערפל רוחני לאור מבהיק. לשורשים יהודיים שגיבורי הסיפור עצמם לא היו מודעים להם. ולעבותות אהבה וחיבור לבורא יתברך שמו. בשלחן העגול ניכר רבי מנדל במיטבו הספרותי והייחודי. בהגשת ספר מתח שזור בערכי תורה ויראת שמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה