- הוסף לסימניות
בדר"כ היא מוציאה לפסחמי אמר שהיא מוציאה??
בדר"כ היא מוציאה לפסחמי אמר שהיא מוציאה??
המשך של הסידרה?חוי בר אמורה להוציא ספר בימים הקרובים
היא תוציא הודעה כשהוא יהיה מוכן ואז בטוח זה גם יעלה פה בעז"ה...
הוא התפרסם בעיתון "רגע" ועוסק במדע בדיוני
לא, זה משהו חדש לגמרי עם רעיונות של שבבי בינה מלאכותית שמושתלים לכולם ועוד רעיונות כאלוהמשך של הסידרה?
איפה קונים??? חיפשנו מלא פעמים באור החיים ויפה נוף ולא היה! אשמח ממש לדעת! אגב, ספר מדהים ממש! בעיני כעין איסתרק לילדיםצפה בקובץ המצורף 2197784
מִי לֹא מַכִּיר אֶת הוֹד נְסִיכוּתוֹ פּוֹנְפּוֹן, יוֹרֵשׁ הָעֶצֶר שֶׁל מַמְלֶכֶת סִימְפוֹנְיָה?
מִי לֹא הִצְטָרֵף אֵלָיו בְּמַסְּעוֹתָיו הַמְּרַתְּקִים וּגְדוּשֵׁי הַהַרְפַּתְקָאוֹת, בְּדֶּרֶךְ שִׁבְעַת הָאוֹצָרוֹת?
אֶל סֵפֶר זֶה, הַשְּׁלִישִׁי בְּסִדְרַת הַפְּלָאִים, מַגִּיעַ הַנָּסִיךְ פּוֹנְפוֹן כְּשֶׁבְּתֵבָתוֹ שִׁשָּׁה אוֹצְרוֹת נְסִיכוּת נְדִירִים שֶׁאָסַף בְּעָמָל בְּמַסְּעוֹתָיו הַקּוֹדְמִים.
אַךְ כְּשֶׁהַקַּרְקַע נִשְׁמֶטֶת מִתַּחַת לְרַגְלָיו וְהוּא מוֹצֵא אֶת עַצְמוֹ לָכוּד בִּידֵי אוֹיְבָיו, נִרְאֶה כִּי אִבֵּד הַכֹּל!
כְּשֶׁהוּא שָׁבוּי בִּכְלוּב זָהָב, מוּל אִיּוּמֶיהָ שֶׁל 'מַלְכַּת לֵב הָאֶבֶן', בְּמַסְלוּל בַּלָּהוֹת בֵּין שׁוֹר לַחֲמוֹר וְאֵינְסְפוֹר אֱגוֹזִים לְפִצּוּחַ, עִם הַכְתָּרָתוֹ לִ'נְסִיךְ הָעֲבָדִים' שֶׁל הַזִּיהַגָאנְד וְגַם בְּמַעֲמַקֵּי מִכְרֶה מִסְפַּר שְׁמוֹנֶה מְעוֹרֵר הַחַלְחָלָה – מְגַלֶּה פּוֹנְפוֹן מֵחָדָשׁ אֶת אוֹצְרוֹתָיו הַנִּצְחִיִּים שֶׁל בֶּן מֶלֶךְ.
סֵפֶר זֶה, הַחוֹתֵם אֶת סִדְרַת דֶּרֶךְ שִׁבְעַת הָאוֹצָרוֹת, יִקַּח אֶתְכֶם לְמַסָּע חַי, צִבְעוֹנִי וּמַפְתִּיעַ, סוֹעֵר מִכָּל קוֹדְמָיו.
בּוֹחֲרִים לְהִצְטָרֵף? אַתֶּם כְּבָר בַּדֶּרֶךְ!
מְנֻקָּד וּמְאֻיָּר | מֻדְפָּס בְּצֶבַע מָלֵא | מַתְאִים לִילָדִים בְּגִיל 9-99
הסבירה בלבית הסבר קצת מפולסף... רצתה לקרוא לזה משהו כמו "החיים לבושים בגרביים: ואז החליטו שזה לא מספיק מכובד, אז סוף הקיץ שמסמל ימים של מעבר סוג כזה..אני יודעת שכבר המלצתי על הספר סוף הקיץ, אבל קרה לי משהו שלא קרה לי בשום ספר- סיימתי אותו ובאותו רגע התחלתי מחדש, ונהנתי ממש ממש!
בקריאה שניה חוץ מזה שהוא מצחיק גם גיליתי עומק ודיון בדילמות בצורה יפיפיה! ספר מהמם!
מבחינת זרימת הקראיה מזכיר לי ממש את החוויה של לקרוא את אמא של הבלאגן או ילדה נוף, ספר זורם מאוד!
לא מכירה את נ. ארי, יש לה עוד ספרים? שווים כמו זה? היא כותבת משהו עכשיו? מחכה לעוד ספר שלה!
רק דבר אחד לא הבנתי, למה קוראים לו סוף הקיץ?
לדעתי משמעותי פחות יפה. אוהבת מאוד את גיטי ספרין זה ספציפית קצת גירד לי..סגנון של נשארת אותו דבר?
מזה מדע בדיוני? סוג דופליקטים וכזה?חוי בר אמורה להוציא ספר בימים הקרובים
היא תוציא הודעה כשהוא יהיה מוכן ואז בטוח זה גם יעלה פה בעז"ה...
הוא התפרסם בעיתון "רגע" ועוסק במדע בדיוני
לכל השואלים ליבי קלין מוציאה בדרך כלל יותר קרוב לפסח באזור רח ניסןליבי קליין מוציאה? ידוע למישהו?
מזה מדע בדיוני? סוג דופליקטים וכזה?
לא, זה משהו חדש לגמרי עם רעיונות של שבבי בינה מלאכותית שמושתלים לכולם ועוד רעיונות כאלו
לא ייתכן, אם הוא לא קרוב משפחה שם.לא נראה לי דופליקטים סגנון של עולם שונה אבל בוא נראה...
נ.ב. משהו קרא את דופליקטים?
ומה עם "מקום אחר"?
מצטער. הצטרפתי, פשוט, אתמול לניוזלוטר שלה,גם אני לא...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים