פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

מקור [לא] אמין חסום בנטפרי?
אני יודע שפרוטוקול אקו חסום. לא ידעתי שגם מקור [לא] אמין...
מושך את מילותי, הפעם כן הצלחתי להיכנס, כנראה זו הייתה תקלה כללית בזמנו, בכל אופן תודה על הסיפור האומנותי הזה, יש שם הרבה סיטואציות מורכבות שכתובות ביד אומן, כך שזה מתיישב טוב על לב הקורא.

מי יודע על מה הספר "תקרה משלנו" של רינה יגר? זה עוד פעם על אמריקאים? כתוב על זה שזה קומדיה. זה מצחיק באמת?
קראתי רק חלק- התפרסם בפנינה, על זוג צעיר שמנסה לרכוש דירה בסכום סמלי ודרך החתחתים שהוא עובר. כתוב בהומור!

לא רוצה לעצבן מישהו, אבל כאחד ששיגע את ג'מיני שיספק לו חומרי קריאה ודחוף, לעניות דעתי נעשה שימוש בבינה מלאכותית בעת כתיבת הספר, זה לא מרגיש רובוטי בכלל זה פשוט סגנון כתיבה ספציפי שמבצבץ שם.
אני גם הרגשתי את זה (יותר כדומה לGPT).
אני אבל הגעתי למסקנה שונה- שכפי הנראה גם הוא וגם הAI התבססו על אותם ספרים.
אני הימרתי שאם נעשה שימוש בבינה מלאכותית זה לא היה במהלך הכתיבה אלא בעריכה או שכתוב או גם וגם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה