פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

בקשר לליבי קליין-
תמיד שבועיים לפני פסח כבר יש פרסומת על הספר.
מחכה למחר אולי תהיה פרסומת בעיתונים.
אם אין-אולי לא מוציאה השנה...
אולי היא הכניסה קצת את המלחמה הזו, ואז לוקח יותר זמן...

1773844311651.png
עכשיו באור החיים,כרגע לא זמין בחנויות

השבוע יש שם דרמה חדשה ונראה שיש עוד איזה 10 פרקים לפחות
אני גם חושבת כך.
לפי הסגנון של 'השנייה הייתי' כנראה שיש עוד כמה וכמה פרקים.
הסצנה בפרק של השבוע דומה לרעידת אדמה בספר הנ"ל, ולמיטב זכרוני היו עוד מספר פרקים עד לסיום.
אם כך אני משערת שהסיפור לא עומד להסתיים כ"כ מהר.

ספר שנולד כאן בפורום!
ממליץ בחום!
(על אף שאין האופה מעיד על עיסתו...)
ספר מדהים!
שווה מאוד!

עכשיו באור החיים,כרגע לא זמין בחנויות
הספר זמין כבר ביפה נוף, ברוב החנויות ובאתר.
כיוון שיפה נוף היא ההו"ל שלי - המלצה חמה: קודם כל, לחפש שם את הספרים שלי. גם בגלל המחיר.

במשנת יוסף מוכרים ספר השורדים של מ. קינן
סיפור בהמשכים בזרקור שכנראה בדרך להסתיים.

מישהו קרא את הספר של רחל שור? זה דומה לספרים הישנים שלה? הוא שזה סיגנון אחר?

מיה קינן ודבורי רנד החדש נמכרים במשנת יוסף
ספר קריאה שורדים - מ. קינן
ספר חדש לנוער בוגר, מאת מ. קינן
₪ 74.00

ספר קריאה פה ושם - מאת דבורי רנד
בכריכה רכה, דבורי רנר במקצב חדש, נוקב, נוגע וכובש, בסיפור שמעז לשאול מי אני בעצם? עונה.
69 ₪

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה