פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

צפה בקובץ המצורף 2209060

לפני שנתיים וחצי היו מכוונים לישראל 200,000 ראשי נפץ מאיראן, תימן, עזה, לבנון, סוריה ועיראק, עשרים פצצות גרעין היו מונחות על פס הייצור בנתנז ופרצ'ין, 50,00 אנשי כח רדואן תכננו את הפריצה מצפון כש-5000 מחבלי כח נוחבה פרצו מדרום. גדר חכמה, מצלמות רואה יורה, יכולות מודיעין וחיל אוויר התגלו כבדיחה. יושב בשמים ילעג למו, ובתהליך ניסי ומדהים מדריכנו על במות אויבינו ולא נותן למוט רגלינו.

לפני שנתיים וחצי באירוע חרפה מביש כשאלפי יהודים יצאו לתפילת כל נדרי באו כנגדם מאות אחרים לחלל את התפילה בשאט נפש, ערב יום כיפור תשפ"ו התאספו יותר ממאה אלף יהודים לרחבת הכותל לאמירת סליחות מתחננת, חלקם הגדול הגיעו לשם לראשונה בחייהם, תוך כדי במנהרה באל בורייג' ישבו יהודים במנהרה תת קרקעית ואמרו את הסליחות בעל פה.

לפני שנתיים וחצי נפלה כרעם ביום בהיר על מאות משפחות בארץ הידיעה המזעזעת שבן משפחתם נחטף בידי מחבלים שפלים לדירת מסתור בעזה העוינת. הרב ישראל גולדווסר ליווה רבים מהם בקושי ובהתחזקות, בבכי ובהתעוררות, וכששבו הבנים מגיא צלמוות חגג איתם את סעודות ההודיה ושמע בפליאה את סיפורי הפלא של יושבי חושך שיצאו מבור שביה.

הספר הזה מסכם את אלף ימי הפלא שעברו עלינו, הסיפור הזה מעיד כאלף עדים 'כי יש השם בקרבנו'.
רק את זה אני עדיין לא רואה

צפה בקובץ המצורף 2209060

לפני שנתיים וחצי היו מכוונים לישראל 200,000 ראשי נפץ מאיראן, תימן, עזה, לבנון, סוריה ועיראק, עשרים פצצות גרעין היו מונחות על פס הייצור בנתנז ופרצ'ין, 50,00 אנשי כח רדואן תכננו את הפריצה מצפון כש-5000 מחבלי כח נוחבה פרצו מדרום. גדר חכמה, מצלמות רואה יורה, יכולות מודיעין וחיל אוויר התגלו כבדיחה. יושב בשמים ילעג למו, ובתהליך ניסי ומדהים מדריכנו על במות אויבינו ולא נותן למוט רגלינו.

לפני שנתיים וחצי באירוע חרפה מביש כשאלפי יהודים יצאו לתפילת כל נדרי באו כנגדם מאות אחרים לחלל את התפילה בשאט נפש, ערב יום כיפור תשפ"ו התאספו יותר ממאה אלף יהודים לרחבת הכותל לאמירת סליחות מתחננת, חלקם הגדול הגיעו לשם לראשונה בחייהם, תוך כדי במנהרה באל בורייג' ישבו יהודים במנהרה תת קרקעית ואמרו את הסליחות בעל פה.

לפני שנתיים וחצי נפלה כרעם ביום בהיר על מאות משפחות בארץ הידיעה המזעזעת שבן משפחתם נחטף בידי מחבלים שפלים לדירת מסתור בעזה העוינת. הרב ישראל גולדווסר ליווה רבים מהם בקושי ובהתחזקות, בבכי ובהתעוררות, וכששבו הבנים מגיא צלמוות חגג איתם את סעודות ההודיה ושמע בפליאה את סיפורי הפלא של יושבי חושך שיצאו מבור שביה.

הספר הזה מסכם את אלף ימי הפלא שעברו עלינו, הסיפור הזה מעיד כאלף עדים 'כי יש השם בקרבנו'.
זה עדיין חסום

אני מתכוונת למקום אחר...
באחת ההודעות כאן כתבת שניתן להשיג אצל מיה
הבנתי,
לכן כתבתי שאנסה להשיג מאחותי (היא זאת שקנתה את הספר דרך מיה...)
ומשהי כתבה כאן שאפשר לקנות באושר עד...

הבנתי,
לכן כתבתי שאנסה להשיג מאחותי (היא זאת שקנתה את הספר דרך מיה...)
ומשהי כתבה כאן שאפשר לקנות באושר עד...
מישהי הגיבה על הודעה לגבי הספר מקום אחר בטעות שאפשר להשיג באושר עד
והיא התכוונה בכלל לשורדים רק לא שמה לב שדיברו על ספר אחר של מיה.
היא תיקנה את עצמה אחר כך.
והספר מקום אחר אכן ספר מדהים.

צפה בקובץ המצורף 2197791

"היא באה אליי בשקט, נבוכה, יושבת ולא מדברת. אני מזהה אותה. זוכרת בדיוק את ההרגשה. ככה הייתי. ככה כולנו. לא בדיוק בדיוק כמובן, כל אחת והסיפור שלה, כל אחת והכיסוי שלה. כל אחת והלבוש שלה במסע הנוכחי. הפלא הוא מספר הכיסויים שקיבלנו והסתירה שביניהם."

גילי ילדה אהובה אבל היא לא יודעת את זה, וגם לא מרגישה. היא חיה בתחושה מנותקת, מעמידה פנים של חיבור וזרימה, והפער קשה לה. - בין גברת במברגר לחברות מהסמינר, בין החיים בבית למחשבות הפרטיות, מתבגרת גילי ועוברת מסע מיוחד ורגיש, המשותף לרבות מאיתנו – נערות מתבגרות ונשים שהיו כאלה ועדיין זוכרות.

גילי ילדה אהובה הוא ספר על הפער בין החוץ והפנים, ועל הדרך שעוברת נערה מן החשש אל הביטחון, מן הסגור אל הנפתח, מן הלבד אל השיתוף.

זהו סיפורו של מסע פנימי שנכתב בכנות ובגילוי לב, משתף ברגשות עדינים ועמוקים, אבל מביא את המציאות על קולותיה, צליליה והנפשות הפועלות בה, בזרימה נעימה, טבעית ומלאת חיים.
קראתי אותו, ספר ממש יפה! סגנון חיה הרצברג
ממליצה לכל מי שאוהב את הסגנון, ואוהב לחשוב על מה שקורה בנפש פנימה...

מישהו יודע איפה זה התפרסם?

בשבח והודיה להשם יתברך! בקרוב בחנויות בעז"ה..
תודה לכולם על הההתעניינות, הציפייה והסבלנות!
צפה בקובץ המצורף 2208346
@ליבי קליין
ואיייי
כבר שנה כולנו במתחח
סוף סוף זה בא!!!!
לספרים שלך אין מתחרים
הם הספרים הכי יפים בפער!!!!!
הרגש שמתואר בהם בצורה נדירה שאני ממש מרגישה שאני חווה את זה באמת
והעלילה המרתקת
אני מחוברת לדמויות כאילו הם אנשים אמיתיים (אפילו יותר...)
אני מעריצה את הספרים שלך!!!!!!!!!
תודה ענקית!!!

סיימתי בשבת את 'פה ושם' של דבורי רנד.
מיוחד. באמת בקצב שונה מכל הספרים של דבורי...
הכי אהבתי את הנושאים שפתחה שם - נתנה מלא תובנות.
אני חושבת שגברים יתחברו ממש.
ואין, אין על השמות שדבורי נותנת לדמויות (צפלון, קיסם, חח הצחיק אותי;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה