מצב
הנושא נעול.
באתר של קולמוס

1716308573674.png

הסדרה של א. בראב מושלמת!!!!!
מומלץ יותר מבחום!
אגב, אני מאוד רוצה לפרגן לה על הסדרה הזאת,
יש למישהו כאן את המייל שלה?
תודה!
האם א בראב השתפר בספרים הבאים כי הרשאון כמו שכתבתי...

כן.
אין לי כוח לצטט את כל התגובות הקודמות שהגיבו על ההודעה שלך, אבל נראה לי שכולם היו תמימי דעים שהספרים הבאים של א בראב מאוד טובים
זה הסיפור על ההוא עם הרבנים של ועדת התקשורת?
הספר הראשון?
לא. זה של נטע לביא.
א בראב זה ספרים אחרים

כן.
אין לי כוח לצטט את כל התגובות הקודמות שהגיבו על ההודעה שלך, אבל נראה לי שכולם היו תמימי דעים שהספרים הבאים של א בראב מאוד טובים

לא. זה של נטע לביא.
א בראב זה ספרים אחרים
על איזה סוכן מוסד משהו? ואיזה גאון מחשבים?

האם הספרים הללו הם המשך כלשהו או שכולם ראשונים/בודדים?
סוגר חשבוןנטע לביא
מנוטרלשיר סביון
שקיעת החושךתהילה נבו

חד משמעית! אני זוכרת שבאמצע הקריאה של הספר האחרון אמרתי לעצמי
"ואוו, סוף סוף ספר שמהווה לי הנאה כמו הסדרה של יונה ספיר"
גם הספר השני ממש ממש יפה!!

יש למישהו את המייל של חוי בר?
אני רוצה להגיב לה על הספרים המהממים שלה
תודה!!

@רז לב ארי , לא יודעת אם כבר הגבת כאן. אבל אני חייבת לשאול אם יהיה המשך לנקמת דם ומתי?
אני קוראת אותו, והוא מהמם!
תודה רבה!
בעז"ה עושה את כל המאמץ להוציא לסוכות חלק נוסף. [מצריך השקעה כדי שלא יפול מהראשון, ועדיין שישמטו לסתות מהשני ;) , עובדים על זה במרץ].

תודה רבה!
בעז"ה עושה את כל המאמץ להוציא לסוכות חלק נוסף. [מצריך השקעה כדי שלא יפול מהראשון, ועדיין שישמטו לסתות מהשני ;) , עובדים על זה במרץ].
רז לב ארי!!
הספר שלך פשוט מושלם!!
נהנתי ממנו מאוד מאוד מאוד!!
תודה רבה על היצירה המדהימה הזאת!

רז לב ארי!!
הספר שלך פשוט מושלם!!
נהנתי ממנו מאוד מאוד מאוד!!
תודה רבה על היצירה המדהימה הזאת!
כיף מאוד לשמוע!
ההשקעה הייתה באמת מתוך רצון לתת מקסימום של הנאה, משמח לשמוע שזאת אגן התוצאה. תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה