חדש ביפה נוף:
1759660761329.png

יש לי את חלק 2, אם רלוונטי. בני ברק.
זה הקצר יותר, נכון?
טוב אני אצטרך לחשוב מתי יצא לי להגיע לבני ברק. תודה בכל אופן.
אם יש למישהי למכור את שני הלחקים הראשונים או שיודעת איפה אפשר להשיג- אני ממש אשמח!
תודה!

אני קראתי ואהבתי.
נועה (הבת הגדולה של חנוך ומלי) מתחתנת, ויש פיל בחדר ;)
מה שלא אהבתי בספר:
א. בסוף הספר היא מאכילה מסרים וזה מעיק. אבל היא די הייתה חייבת בשביל לסגור את הסיפור סביר.
ב. מתישהו בספר היא כתבה שיש פיל בחדר וזה ממש מיותר...
את ממליצה על הספר?

כן.
יש לי השגות על הספר. והסוף קצת משעמם (סוג של הסקת מסקנות והטפת מוסר), אבל בסך אני לא מתחרטת שקניתי.
הדילמה שלי היא כזאת:
אני כמובן רוצה לקנות ספר מושלם -
אבל, רוב הספרים הם פנטזיות ודמיונות וAI וכו'
ואני לא מתחברת לסגנון.
ממה שהיה נראה מהתגובות, זה ספר בסגנון אחר.
השאלה אם שווה, או להמשיך לחפש ספר אחר.

הדילמה שלי היא כזאת:
אני כמובן רוצה לקנות ספר מושלם -
אבל, רוב הספרים הם פנטזיות ודמיונות וAI וכו'
ואני לא מתחברת לסגנון.
ממה שהיה נראה מהתגובות, זה ספר בסגנון אחר.
השאלה אם שווה, או להמשיך לחפש ספר אחר.
קראת את הראשון? (הפיל הלבן מהרצליה)

קראת את הראשון? (הפיל הלבן מהרצליה)
לא.
מהתיאור של חברה שלי זה לא נשמע מידי יפה.
רציתי בהתחלה לקנות קודם אותו, אבל היא הורידה אותי ממנו.

קראת אותו? הוא יפה?

ותודה על התגובות, עוזר לי ממש!

לא.
מהתיאור של חברה שלי זה לא נשמע מידי יפה.
רציתי בהתחלה לקנות קודם אותו, אבל היא הורידה אותי ממנו.

קראת אותו? הוא יפה?

ותודה על התגובות, עוזר לי ממש!
אני אישית מאוד אהבתי.
אבל אם זה נראה לך פחות הסגנון, אל תלכי על השני (למרות שאפשר לקרוא אותו בלי לקרוא את הראשון. אני חושבת שכדאי לקרוא את הראשון.
אולי תקני את הספר את לא באמת של ח.לוברבום.

אני אישית מאוד אהבתי.
אבל אם זה נראה לך פחות הסגנון, אל תלכי על השני (למרות שאפשר לקרוא אותו בלי לקרוא את הראשון. אני חושבת שכדאי לקרוא את הראשון.
אולי תקני את הספר את לא באמת של ח.לוברבום.
את לא ממליצה כי זה אותו סגנון או בגלל שזה המשך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה