הייתי חייבת לקפוץ להמליץ על ספר חדש שיצא, (של חוי שטיגל) "יש פיל בחדר".
הבת שלי קראה אותו ונהנתה ממש (אחרי שקראה בשנה שעברה את הספר הקודם "הפיל מהרצליה"). הוא מעניין וכייפי, מרתק, מה שנקרא לא מניחה מהידיים... היא גם כותבת ממש יפה וזורם. 😊
אני עדיין לא הספקתי להגיע אליו, שומרת לי ממתק לחג 🥰🥰🥰

קבצים מצורפים​

• image.jpg
    image.jpg
    2.2 MB · צפיות: 13

חברה שלי טוענת שנראה לה שבחודש הספר רזי ניהר יהיה באור החיים ב-28, כי כך היה עם הקודמים.
מה אומרים?
לקחת סיכון?

חברה שלי טוענת שנראה לה שבחודש הספר רזי ניהר יהיה באור החיים ב-28, כי כך היה עם הקודמים.
מה אומרים?
לקחת סיכון?
מן הסתם זה יהיה עם צלול בדעתו.
בד"כ אור החיים לא מוזילים מחיר לספר סתם כך יישר כשהוא יוצא... (אבל אני לא יודע בוודאות, כך שיש לקחת את הדברים בערבון מוגבל...)

תגידי איזה ספר לקנות לחג??
לא אוהבת מתח
יש לכם רעיון??
תודה
האומנת מבלאומן שטראסה
גברתי של טליה נחום
מתלבטת קשות בין הספרים:
כמעט בוקר
פאזל חסר
טיפה לפני הגשם
יש פיל בחדר
אשמח להמלצות....
טיפה לפני הגשם מיוחד
אחרים לא מכירה
איזה סגנון הספר של תמר מור אני מהדורה מוגבלת???
עלילה רגש נגיעה של מתח
ספר מקסים
הדילמה שלי היא כזאת:
אני כמובן רוצה לקנות ספר מושלם -
אבל, רוב הספרים הם פנטזיות ודמיונות וAI וכו'
ואני לא מתחברת לסגנון.
ממה שהיה נראה מהתגובות, זה ספר בסגנון אחר.
השאלה אם שווה, או להמשיך לחפש ספר אחר.
את רוצה רגש עלילה ריאליסטי?
יש הרבה-
את לא באמת ח לוברבום
אני מהדורה מוגבלת-של תמר מור
טיפה לפני הגשם גיטי ספרין
ועוד

אני מחפשת ספר בסגנון של רותי קפלר דבורי רנד או ליבי קליין
לחג,
יש משהו חדש שיצא?
לא דווקא שלהם,
אלא בסגנון שלהם
לא מידי עצוב לא מידי מתח ולא סגנון ישן מידי
בעיקר הכתיבה זה מה שחשוב לי

"מחוץ לתחום", "טיפה לפני הגשם" ו"גבירתי" כבר בבית.
אחד נוסף בדרך, מתלבטת בין "אני מהדורה מוגבלת", "את לא באמת", ו"פאזל חסר". לא נעולה על סגנון מסויים. (קל וחומר לצערי יאלץ לחכות, למרות שהוא מועדף...)
מה מומלץ מבין ה-3?

מן הסתם זה יהיה עם צלול בדעתו.
בד"כ אור החיים לא מוזילים מחיר לספר סתם כך יישר כשהוא יוצא... (אבל אני לא יודע בוודאות, כך שיש לקחת את הדברים בערבון מוגבל...)
תמיד כשיש חודש הספר אני מתוסכלת כי חלק מהספרים היחסית חדשים מוזלים מאוד.
להי נאאר 1 אני בפירוש זוכרת שירד ל-28.
היא טוענת שאחריו גם להי נאאר 2 ירד.
האחרון הוא גם על חייהן של נשים ונערות בנות זמנינו. הוא כתוב מדהים כמו תמיד, אבל בז'אנר יותר כמו רותי קפלר ודבורי רנד.
כמו מי מהספרים של דבורי רנד, בערך?
כי יש לה ספרים שאני מאוד אוהבת, וספרים נחמדים.
גברתי של טליה נחום
מה בערך הסיפור?
ללא ספוילרים.

תמיד כשיש חודש הספר אני מתוסכלת כי חלק מהספרים היחסית חדשים מוזלים מאוד.
להי נאאר 1 אני בפירוש זוכרת שירד ל-28.
היא טוענת שאחריו גם להי נאאר 2 ירד.
נכון, אבל כמעט אף פעם לא בגל הראשון של המכירה. זה קורה רק שרוצים לעשות חיסול מחסנים. (אחרי כחצי שנה / שנה, כמדומני, ותלוי באיזה ספר והאם הסופר מסכים...)

בכל אופן, תראי מה את מעדיפה, לשמור את המתח עד לחנוכה (למרות שאולי הספר לא יוזל בכלל) או לקנות עכשיו...

נכון, אבל כמעט אף פעם לא בגל הראשון של המכירה. זה קורה רק שרוצים לעשות חיסול מחסנים. (אחרי כחצי שנה / שנה, כמדומני, ותלוי באיזה ספר והאם הסופר מסכים...)

בכל אופן, תראי מה את מעדיפה, לשמור את המתח עד לחנוכה (למרות שאולי הספר לא יוזל בכלל) או לקנות עכשיו...
אוף.
נראה לי אקנה יד 2 מיהודית וזהו!

אוף.
נראה לי אקנה יד 2 מיהודית וזהו!
אני לא בטוח, יכול להיות שכן יהיה :) (בכל אופן, תמיד אפשר אולי לשאול אותם דרך פרטי ההתקשרות המופיעים באתר...)

מתלבטת קשות בין הספרים:
כמעט בוקר
פאזל חסר
טיפה לפני הגשם
יש פיל בחדר
אשמח להמלצות....
פאזל חסר מושלם.
מיועד בעיקר לנוער בוגר, אבל אצלנו, למשל, המבוגרים ממש ישבו וקראו בו ברתק.
סגנון מרתק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת