- הוסף לסימניות
- #1,301
גם אני מצטרפת לשאלה... אני שאלתי אותה (היא אמרה שיש אצלה כמה עותקים ואפשר לקנות) אבל זה באור יהודה... ואין לי שום דרך נורמלית להגיע לשםאיפה אפשר להשיג את הספר אשא עיני של @ליבי קליין בבני ברק??
גם אני מצטרפת לשאלה... אני שאלתי אותה (היא אמרה שיש אצלה כמה עותקים ואפשר לקנות) אבל זה באור יהודה... ואין לי שום דרך נורמלית להגיע לשםאיפה אפשר להשיג את הספר אשא עיני של @ליבי קליין בבני ברק??
חשבתי שנצטרף כמה ונוציא שליח.גם אני מצטרפת לשאלה... אני שאלתי אותה (היא אמרה שיש אצלה כמה עותקים ואפשר לקנות) אבל זה באור יהודה... ואין לי שום דרך נורמלית להגיע לשם
גם אני הזמנתי לפני החג ולא הגיע (באשראי אגב זה כבר ירד)הזמנתי ספרים ביפה נוף והיה אמור להגיע לפני החג ולא הגיע
קרה לעוד מישהו?
מה עושים?
תוכלי לעדכן אם קיבלת?גם אני הזמנתי לפני החג ולא הגיע (באשראי אגב זה כבר ירד)
ממש אשמח אם יש למישהו מידע לאן לפנות.
כי עקב המצב, אנו זקוקים לספרים נואשות...
אז היא הייתה בפיראט האדום?גם אני מצטרפת לשאלה... אני שאלתי אותה (היא אמרה שיש אצלה כמה עותקים ואפשר לקנות) אבל זה באור יהודה... ואין לי שום דרך נורמלית להגיע לשם
קראתי את רוב הספרים של רות רפפורט [ ואפשר לומר שעל חלקם פשוט חרשתי] קראתי גם את כל הספרים של יונה ספיר וסדרת מרגל להשכרה עברה כבר אצלי את שלב החרישה.מי דיבר על הפונט??????
קראת גם את הספרים של רות רפופורט וגם את הספרים של יונה ספיר?
כי אם כן, לא היית שואלת אותי את זה.
דיברתי על המנגינה שנושבת מהמילים האלו וזה אותו סגנון בדיוק,
לא יודעת להסביר.
אני חושבת שמי שקורא הרבה וקרא את הספרים האלו יסכים איתי.
(ויסכים שזו הוכחה כ מ ע ט ניצחת...)
יש מידע?תוכלי לעדכן אם קיבלת?
יש לי מספר של חברת השליחויות שאתם הם עובדים אני תקשרתי אתם עד שקיבלתי.איך אפשר לפנות אליהם?
עוד שני מספרים שיש לי:יש אולי עוד אופציות כלשהן
קראת גם את הסדרה 'מתח לנוער' שהתפרסמה בהמודיע ויצאה לאור על ידם 'חללית בהתרסקות' סדרת מתח של שלוש ספרים בדיוק כמו יונה ספירקראתי את רוב הספרים של רות רפפורט [ ואפשר לומר שעל חלקם פשוט חרשתי] קראתי גם את כל הספרים של יונה ספיר וסדרת מרגל להשכרה עברה כבר אצלי את שלב החרישה.
הספרים שלהם הם משני זאנרים שונים לחלוטין! הסגנון שלהם הפוך! הסיכוי שזה אותו בנאדם שואף לאפס!
יש מידע?
הזמנתי ספרים ועדיין לא התקבל..
למי אפשר לפנית?
מילאנו טופס עם פרטי אשראי....
הזמנתי מיפה נוף (פלדהיים?)אני קיבלתי את שלי בערב שביעי של פסח, אם זה עוזר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //