מידע שימושי ספרים חדשים!

מצב
הנושא נעול.
מצטרף להנ"ל

ח
גם אני מצטרפת לשאלה... אני שאלתי אותה (היא אמרה שיש אצלה כמה עותקים ואפשר לקנות) אבל זה באור יהודה... ואין לי שום דרך נורמלית להגיע לשם
חשבתי שנצטרף כמה ונוציא שליח.
מה אומרות?

הזמנתי ספרים ביפה נוף והיה אמור להגיע לפני החג ולא הגיע :(
קרה לעוד מישהו?
מה עושים?
גם אני הזמנתי לפני החג ולא הגיע (באשראי אגב זה כבר ירד) :(
ממש אשמח אם יש למישהו מידע לאן לפנות.
כי עקב המצב, אנו זקוקים לספרים נואשות...

גם אני מעוניין בקנייה של אשא עיני ליבי קליין
מי שיודע על דרכי השגה בבני ברק שייצור איתי בבקשה קשר באישי או
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מי שמעוניין למכור את הספר החדש של מוישה גוטמן בירושלים שיפנה באישי. תודה

גם אני מצטרפת לשאלה... אני שאלתי אותה (היא אמרה שיש אצלה כמה עותקים ואפשר לקנות) אבל זה באור יהודה... ואין לי שום דרך נורמלית להגיע לשם
אז היא הייתה בפיראט האדום?

מעונינים להחליף את טווח אפס בעד ספר חדש אחר.
עדיף כבר מחר ערב שביעי-של-פסח.
אפשר באישי, במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או בנייד 0556788562.
במודיעין עילית. (נאות הפסגה)

נערך לאחרונה ב:
מי דיבר על הפונט??????
קראת גם את הספרים של רות רפופורט וגם את הספרים של יונה ספיר?
כי אם כן, לא היית שואלת אותי את זה.
דיברתי על המנגינה שנושבת מהמילים האלו וזה אותו סגנון בדיוק,
לא יודעת להסביר.
אני חושבת שמי שקורא הרבה וקרא את הספרים האלו יסכים איתי.
(ויסכים שזו הוכחה כ מ ע ט ניצחת...)
קראתי את רוב הספרים של רות רפפורט [ ואפשר לומר שעל חלקם פשוט חרשתי] קראתי גם את כל הספרים של יונה ספיר וסדרת מרגל להשכרה עברה כבר אצלי את שלב החרישה.
הספרים שלהם הם משני זאנרים שונים לחלוטין! הסגנון שלהם הפוך! הסיכוי שזה אותו בנאדם שואף לאפס!

נערך לאחרונה ב:
הזמנו ספרים מאור החיים לפני כשבועיים - שבוע לפני פסח - ועדיין לא קיבלנו את הספרים.

באימייל הם לא עונים, הקו שלהם, שמההתחלה לא היה מוצלח במיוחד, כבר לא פעיל. איך אפשר לפנות אליהם?

תודה מראש!

דבראשון: תודה.

דבר שני: התקשרתי עכשיו ושמעתי הודעה קולית של "משרדנו סגורים עד לאחר הפסח...".

יש אולי עוד אופציות כלשהן (או מייל של השיפינגים או אמצעי יצירת קשר נוסף עם אור החיים?).

תודה!

קראתי את רוב הספרים של רות רפפורט [ ואפשר לומר שעל חלקם פשוט חרשתי] קראתי גם את כל הספרים של יונה ספיר וסדרת מרגל להשכרה עברה כבר אצלי את שלב החרישה.
הספרים שלהם הם משני זאנרים שונים לחלוטין! הסגנון שלהם הפוך! הסיכוי שזה אותו בנאדם שואף לאפס!
קראת גם את הסדרה 'מתח לנוער' שהתפרסמה בהמודיע ויצאה לאור על ידם 'חללית בהתרסקות' סדרת מתח של שלוש ספרים בדיוק כמו יונה ספיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה