תלוי איזה רמה את מחפשת...רק לי 17,000 לספריה נשמע ממש הרבה ולא תקציב מוגבל?
רואה הרבה פרסומות על ספריות מעוצבות ומהממות בגודל הזה ב 7-8
אז למה אצל האח הזה המחיר כפול??לא מתערבת לך בשיקולים.
אבל עניין צאו והתפרנסו זה מזה...
אולי שווה לך כן לחפש נגר יהודי טוב ואמין.
למה לפרנס את בני דודנו שרק רוצים בסופו של דבר להרע לנו.
ופה יש לך הזדמנות לעזור ליהודי שיצא לפרנסת בני ביתו ותוכלי להיות חלק מזה שיתפרנס בכבוד בלי להזדקק לאחרים...
תחשבי על זה!!!
כל ישראל אחים- זה אח שלך.
מאוד תלוי בסגנון, דלתות זכוכית בספרייה מאוד מייקר,רק לי 17,000 לספריה נשמע ממש הרבה ולא תקציב מוגבל?
רואה הרבה פרסומות על ספריות מעוצבות ומהממות בגודל הזה ב 7-8
באיחור רציני אבל -בשמחה.יש מצב לתמונה בפרטי?
אפשר עוד פרטים?יש נגר יהודי ב.ד.ד. (0523313713)עלה לי 11,000 ל3.5 מטר כולל הכל שילוב של פורניר וצבע בתנור (הפורניר עמיד בהרבה לשריטות)סה"כ יחסית למחיר עבודה יפה מאוד
תודה רבהיש נגר יהודי ב.ד.ד. (0523313713)עלה לי 11,000 ל3.5 מטר כולל הכל שילוב של פורניר וצבע בתנור (הפורניר עמיד בהרבה לשריטות)סה"כ יחסית למחיר עבודה יפה מאוד
זכור לי שזה יהודי שמתווך לנגר ערבי. אני טועה?יש נגר יהודי ב.ד.ד. (0523313713)עלה לי 11,000 ל3.5 מטר כולל הכל שילוב של פורניר וצבע בתנור (הפורניר עמיד בהרבה לשריטות)סה"כ יחסית למחיר עבודה יפה מאוד
באמת מענייןזכור לי שזה יהודי שמתווך לנגר ערבי. אני טועה?
אמר לי קוראים לו דניאלהוא עובד עם נגר ערבי, ומרשה לעצמו לשנות קצת מהעיצוב שסוכם.
לקחת אותו רק אם משאירים תשלום משמעותי לסוף העבודה
ב.ד.ד. זה דני דביר![]()
לא להתקרב אליו.אמר לי קוראים לו דניאל
בעקבות האשכול שהעלית ירד לי מאוד ממנו
יש בקהל המלצות?
אמר לי תוך שבועיים אספקה,טוב לדעת
למרות שכל נגר לוקח לו זמן.
תודה יש לך תונהבמשפחה שלי הזמינו הזמנה גדולה ישירות מהנגר הערבי שאיתו הוא עובד,
מרוצים מאוד בסך הכללי.
דניאל ודני זה מאותה המאפיהאמר לי קוראים לו דניאל
מצטרפים להמלצה על אחמדואלה
יש לך טלפון שלו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //