מחפשת לימודים קצרים ופשוטים (עדיף פרטי) איך לספר את הבנים שלי במקום לצאת כל חודש לספר....
צריכה תספורת מקצועית ויפה ולא רק להעביר מכונה.....
עדיפות בביתר
בהזדמנות זו אשמח להמלצה על מכונת תספורת טובה
דרוג יפהמה צריך לבנים מעבר להעביר מכונה ולא לעשות "שבילים?"
טוב!
לכל אלו שהתעניינו גם אז התקשרתי למזכירה של רבקה גולדברג והיא עדכנה שהיא הולכת להוציא עכשיו דיסק עם קורס מצולם של תספורת בנים וזה יעלה בסביבות ה100 ש"ח (היא תעדכן בדיוק) אז מי שתרצה תוכל לקנות.....נראה לי שאני ירכוש את הדיסק למרות שאני עדיין מעדיפה לימוד מעשי עם ספרית ולכן אשמח להצעות!
קבלתי את הדיסק זה די נחמד ועוזר אני מתחילה לקנות ציוד אבל עדיין קצת חוששת לספר לבד..... הייתי מעדיפה איזה שיעור פרטי עם ספריתמה עשית בסוף?
איך קונים את הדיסק?קבלתי את הדיסק זה די נחמד ועוזר אני מתחילה לקנות ציוד אבל עדיין קצת חוששת לספר לבד..... הייתי מעדיפה איזה שיעור פרטי עם ספרית
לגבי מכונת תספורת - קניתי של אוסטר - החברה המומלצת.
דגם 606
נורא חלש, אי אפשר לעשות אתו פס מאחורה.
ממש התאכזבתי.
איך קונים את הדיסק?
גם אני מביתר עם 3 בנים, אשמח להצטרף אלייך.
אולי אפשר לבקש מאחד הספרים (הגברים) פה בעיר ללמד אותנו? נראה לי שלהם יש יותר נסיון בכאלו תספורות מאשר נשים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים