דרוש מידע ספרית שיכולה ללמד בתשלום איך לספר בנים

• פותח הנושא cyp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת לימודים קצרים ופשוטים (עדיף פרטי) איך לספר את הבנים שלי במקום לצאת כל חודש לספר....
צריכה תספורת מקצועית ויפה ולא רק להעביר מכונה.....
עדיפות בביתר
בהזדמנות זו אשמח להמלצה על מכונת תספורת טובה

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה
בירושלים
וואו, אפשר לארגן כאן קבוצות :)

• הוסף לסימניות
מחפשת לימודים קצרים ופשוטים (עדיף פרטי) איך לספר את הבנים שלי במקום לצאת כל חודש לספר....
צריכה תספורת מקצועית ויפה ולא רק להעביר מכונה.....
עדיפות בביתר
בהזדמנות זו אשמח להמלצה על מכונת תספורת טובה

גם אני מחפשת בביתר
אשמח שתעדכני כשאת מוצאת

• הוסף לסימניות
נראה לי שרבקה גולדברג שהוציאה ספרים על תסרוקות מלמדת לספר בנים
יש לה אתר

• הוסף לסימניות
מה צריך לבנים מעבר להעביר מכונה ולא לעשות "שבילים?"

• הוסף לסימניות
מה צריך לבנים מעבר להעביר מכונה ולא לעשות "שבילים?"
דרוג יפה
פס עגול מאחורה
החיבור בין הפוני לשאר התספורת
החיבור של הפאות לשאר התספורת

ברור שצריך.

אני אישית מספרת את הבנים לסרוגין
פעם הספר ופעם אני וחוזר חלילה שהספר יתקן את הפשלות שלי..

• הוסף לסימניות
טוב!
לכל אלו שהתעניינו גם אז התקשרתי למזכירה של רבקה גולדברג והיא עדכנה שהיא הולכת להוציא עכשיו דיסק עם קורס מצולם של תספורת בנים וזה יעלה בסביבות ה100 ש"ח (היא תעדכן בדיוק) אז מי שתרצה תוכל לקנות.....נראה לי שאני ירכוש את הדיסק למרות שאני עדיין מעדיפה לימוד מעשי עם ספרית ולכן אשמח להצעות!

• הוסף לסימניות
טוב!
לכל אלו שהתעניינו גם אז התקשרתי למזכירה של רבקה גולדברג והיא עדכנה שהיא הולכת להוציא עכשיו דיסק עם קורס מצולם של תספורת בנים וזה יעלה בסביבות ה100 ש"ח (היא תעדכן בדיוק) אז מי שתרצה תוכל לקנות.....נראה לי שאני ירכוש את הדיסק למרות שאני עדיין מעדיפה לימוד מעשי עם ספרית ולכן אשמח להצעות!

מה עשית בסוף?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח מאד מאד בבני ברק לכזה קורס!!!

• הוסף לסימניות
מה עשית בסוף?
קבלתי את הדיסק זה די נחמד ועוזר אני מתחילה לקנות ציוד אבל עדיין קצת חוששת לספר לבד..... הייתי מעדיפה איזה שיעור פרטי עם ספרית

• תודה
Reactions: stk
  • הוסף לסימניות
אני הייתי אצל רבקה עצמה בסדנא, וזה ממש עזר. ונתן טיפים ובטחון.

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי בקורס, מאוד ממליצה.
לגבי מכונת תספורת - קניתי של אוסטר - החברה המומלצת.
דגם 606

נורא חלש, אי אפשר לעשות אתו פס מאחורה.
ממש התאכזבתי.

• הוסף לסימניות
קבלתי את הדיסק זה די נחמד ועוזר אני מתחילה לקנות ציוד אבל עדיין קצת חוששת לספר לבד..... הייתי מעדיפה איזה שיעור פרטי עם ספרית
איך קונים את הדיסק?
גם אני מביתר עם 3 בנים, אשמח להצטרף אלייך.
אולי אפשר לבקש מאחד הספרים (הגברים) פה בעיר ללמד אותנו? נראה לי שלהם יש יותר נסיון בכאלו תספורות מאשר נשים...

• הוסף לסימניות
בשעה טובה
הדיסק ללימוד תספורות בנים מוכן!
ניתן להשיג בטל' 055-6770942 אצל המזכירה פרומי
מחירו 100 ש"ח.
מומלץ מאד.

https://goo.gl/6Ggs1a

• הוסף לסימניות
לגבי מכונת תספורת - קניתי של אוסטר - החברה המומלצת.
דגם 606

נורא חלש, אי אפשר לעשות אתו פס מאחורה.
ממש התאכזבתי.

לי יש של moser כבר כמה שנים
מעולה, בשימוש המוןןן
קנינו בהמלצה של ספר
דגם Moser 1871-0068 Pro Diamond או Moser 1871-0071 Chromstyle Pro (לא זוכרת כרגע)
השחור, אלחוטי עם הטענה לחשמל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
upload_2018-4-16_16-17-16.png

• הוסף לסימניות
איך קונים את הדיסק?
גם אני מביתר עם 3 בנים, אשמח להצטרף אלייך.
אולי אפשר לבקש מאחד הספרים (הגברים) פה בעיר ללמד אותנו? נראה לי שלהם יש יותר נסיון בכאלו תספורות מאשר נשים...

שאלתי לפני פורים את הספר דניאל אם הוא עושה קורסים לאמהות.
הוא קצת התפדח מהשאלה... אמר שעושה קורסים אבל רק לגברים שרוצים לעבוד בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה