- הוסף לסימניות
סורי,זה לא תמיד אפשרי.עדיף לא את זה ולא את זה
סורי,זה לא תמיד אפשרי.עדיף לא את זה ולא את זה
ערכים???מרגל להשכרה זו סידרה מטורפת!! יש שם גם ערכים ורגש (לאלו שבטוחות שהכל שם רק אקשן..) מתאים במיוחד לגיל הנעורים, האמת, דופליקטים קצת המהם אבל מושלם אחרי שגומרים לקרוא אותו...
קיצר
אל תהרסו את החוויה!! תנו למי שיודע להעריך להנות...
כי בת'כלס, אין על מרגל להשכרה ודופליקטים...![]()
לאייל יש רב, הוא מתקשר אליו ושואל אותו שאלות, לא חינוכי ברמה של ספר מוסר, אבל יש ערכים...ערכים???
רגש? אולי, יהודי - ודאי שלא
דווקא בניגוד לכל מיני סופרי חקיינות של יונה ספירערכים???
רגש? אולי, יהודי - ודאי שלא
להלביש כיפה לסיפורי רצח לא הופך אותם לערכייםלאייל יש רב, הוא מתקשר אליו ושואל אותו שאלות, לא חינוכי ברמה של ספר מוסר, אבל יש ערכים...
חוץ מזה שיש שם קטעים של אמונה וכו'
תכלס...בלת"ק חלקי.
לא יודעת אם העלו כאן- יש עוד נקודה שהפריעה לי,
תמיד ידענו שיש ענינים שיכולים לבוא ביחד למרות שזה די נדיר כגון: תורה וגדולה (דוג' , כן?) ויש דברים שזה או או, אין מצב שיבוא ביחד. ואם אדם רוצה חיי תורה ו/או חיי משפחה זה לא יכול להיות ביחד עם שירות פעיל במוסד...
ופתאום בספר הפלא ופלא, אדם שהוא רוצח(!) נכון שיש הרבה ברברת על 'טוהר הנשק' אבל בסוף בשביל לרצוח צריך דם מסוג מסוים (מתלבטת בין חם לקר), ופתאום הוא האבא והבעל הכי חמים ומלאכיים שיש....
יבוא הנער והנערה שקוראים את הספר שכתוב בצורה סוחפת ומוחשית ויאמר לעצמו בטוח שאי אפשר גם וגם? אז נכון שזה לא יגרום לו להתגיס אל בלי ספר זה מכניס קרירות.
תיאוריה זה נפלא ונכון.בלת"ק חלקית
אני קשורה להוצאת הספרים ולכן קראתי כל מילה במסגרת העבודה שלי
לדעתי, לא מתאים לאף יהודי (ומזמן מזמן עברתי את גיל 14)
הספרים מלאים אלימות מהסוג הגרוע ביותר
יידישקייט?
אין כמעט כלום, לרוב ה"גיבור" נאלץ לעבור על הלכות מפאת פיקוח נפש
וזה מה שמוזכר
ברור לכולם שהוא באמצע מבצע ואסור שידעו שהוא יהודי הוא לא בדיוק מסתובב עם תפילין וציצית או יכול לשמור שC,
זה אולי מסר יפה, אבל הוא יכול להשתלב בכל ספר. יהודי ושאינו.בקשר למסר,אני תולעת ספרים ובחיים לא קראתי ספר אם כזה מסר עוצמתי.
המסר הזה של להילחם תמיד ולא לוותר,ניכנס בי חזק ואפשר לומר שאני חייבת ליונה ספיר הרבה על זה.
להגיד שאין מסר-זה פשוט לא נכון.
מה שרציתי לכתוב,אני גם בלי לקרוא את הסדרה
אם היה מותר
הייתי חולמת להיות סוכנת מוסד או שב"כ
איזה הגזמות הלכו פה
אשכול מעניין,
לפותחת האשכול-
אני מכירה קבוצת בנות שקראו את ליבי קליין בגיל 13 או 11
וזה יותר גרוע...
שיקול שלך
בהתאם לבגרות שלה ולהבנה
נזק רוחני או נפשי- אין כאן
ובעיקרון- גם לא בהארי פוטר
סתם מענין למה את אומר שאין בעיה בארי פוטר מבחינה רוחנית ?אני גם בלי לקרוא את הסדרה
אם היה מותר
הייתי חולמת להיות סוכנת מוסד או שב"כ
איזה הגזמות הלכו פה
אשכול מעניין,
לפותחת האשכול-
אני מכירה קבוצת בנות שקראו את ליבי קליין בגיל 13 או 11
וזה יותר גרוע...
שיקול שלך
בהתאם לבגרות שלה ולהבנה
נזק רוחני או נפשי- אין כאן
ובעיקרון- גם לא בהארי פוטר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים