חידה ספרי ליבי קליין - חידונים

מצב
הנושא נעול.
@קרץ יקרה!
קודם כל בחידון הראשון זה אחד מהציונים הגבוהים שמישהי קיבלה
אני מתנצלת אם היה מידי קשה
להבא אשתדל לשנות

מרגישה שאני מביאה פתק מההורים
לא לקחת אותי קשה, לא מתחייבת לכלום:)

@קרץ יקרה!
קודם כל בחידון הראשון זה אחד מהציונים הגבוהים שמישהי קיבלה
אני מתנצלת אם היה מידי קשה
להבא אשתדל לשנות

מרגישה שאני מביאה פתק מההורים
לא לקחת אותי קשה, לא מתחייבת לכלום:)
קבלתי 80
אוי. אוי. אוי

בכיף!
רק איפה אני רואה כמה קיבלת?
אני יכולה לגלות לך זה לא סוד 90
אבל חוץ מזה לאינטליגנציה- תיכנסי לחידון ויש לך 3 אופציות למעלה אחת מהן זה תגובות ושם את יכולה או להסתכל על הסיכום של כל השאלות או על כל יחידה בנפרד
בהצלחה!

אני יכולה לגלות לך זה לא סוד 90
אבל חוץ מזה לאינטליגנציה- תיכנסי לחידון ויש לך 3 אופציות למעלה אחת מהן זה תגובות ושם את יכולה או להסתכל על הסיכום של כל השאלות או על כל יחידה בנפרד
בהצלחה!
ואלקק, מגניב:love:
גאונה:p
תודה לך(y)
זה הרבה יותר כיף לקרוא את הטעיות :sne:

היי
חידון ראשון שלי:
על שמים וארץ
(הקודם לא נחשב:LOL:)

בושות....
הבעיה הייתה שזכרתי שכל המשפטים נאמרו ולא זכרתי בדיוק מתי....
למשל ''אין סיכוי שאני אלך ברגל'', עמד לי בראש שהערשי אמר את זה אבל לא הצלחתי להיזכר בסיטואציה שתגרום לו לומר את זה. ודווקא קראתי את הקטע ההוא המון פעמים.... :(

מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים שיכולים לקטול מישהו בגלל שהפלאפון שלו לא מספיק כשר לדעתם, או שהפיאה זה המכשול הכי גרוע שיש מבחינתם, בקיאים כל כך בטלוויזיה.
/ISPOILER]

נערך לאחרונה ב:
מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים שיכולים לקטול מישהו בגלל שהפלאפון שלו לא מספיק כשר לדעתם, או שהפיאה זה המכשול הכי גרוע שיש מבחינתם, בקיאים כל כך בטלוויזיה.
@הדס bh זה לא מכוון דווקא אליך, אלא אל מגמה כללית שראיתי כאן, וכל פעם זה מרגיז אותי מחדש עד שנמאס לי לשתוק, וזה במקרה יצא על הודעה שלך כי הזכרת אותו...
את צודקת ממש.
ולכן אני אף פעם לא קוטלת אנשים על אי פלאפון כשר.
מה שכן, אני לא חושבת שינון מגל זו בקיאות בטלויזיה
מספיק שמשהו אחד שומע/רואה מתלהב על זה מעביר הלאה ואומר שזה של פלוני
לא חושבת שצריכים להיות בקיאים בטלוזיה כדי לדעת את זה.
אבל כמובן לא לקטול ולהיות בקיאים - צודקת לגמרי
אבל לא זה נושא האשכול פה.
מצטערת שהכנסתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה