- הוסף לסימניות
את מקלידה @ ואז מתחילה את שם המשתמש וזה יקפוץ לך, תנסי...אהבתי את החידונים.
איך מתייגים? אפשר לדעת?
את מקלידה @ ואז מתחילה את שם המשתמש וזה יקפוץ לך, תנסי...אהבתי את החידונים.
איך מתייגים? אפשר לדעת?
אז אל תיבהלו אם אתן רואות עשרים תיוגים. זה חלק מהניסיונות.את מקלידה @ ואז מתחילה את שם המשתמש וזה יקפוץ לך, תנסי...
אוהבת את רשימת המילים הזאת?אוי. אוי. אוי
בכיף!@סול נואר מחמאה על הציון שלי?
אני יכולה לגלות לך זה לא סוד 90בכיף!
רק איפה אני רואה כמה קיבלת?
ואלקק, מגניבאני יכולה לגלות לך זה לא סוד 90
אבל חוץ מזה לאינטליגנציה- תיכנסי לחידון ויש לך 3 אופציות למעלה אחת מהן זה תגובות ושם את יכולה או להסתכל על הסיכום של כל השאלות או על כל יחידה בנפרד
בהצלחה!
כן זה נחמד לגמרי להיות בצד השני...ואלקק, מגניב
גאונה
תודה לך
זה הרבה יותר כיף לקרוא את הטעיות![]()
בושות....
בדיוק בזה.אוהבת את רשימת המילים הזאת?
ועוד משהו באיזה שאלה נכשלת?
את צודקת ממש.מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים שיכולים לקטול מישהו בגלל שהפלאפון שלו לא מספיק כשר לדעתם, או שהפיאה זה המכשול הכי גרוע שיש מבחינתם, בקיאים כל כך בטלוויזיה.
@הדס bh זה לא מכוון דווקא אליך, אלא אל מגמה כללית שראיתי כאן, וכל פעם זה מרגיז אותי מחדש עד שנמאס לי לשתוק, וזה במקרה יצא על הודעה שלך כי הזכרת אותו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים