- הוסף לסימניות
ברור.רק עושה חשק לקרוא את כל הספרים מכריכה לכריכה.
רק עלתה בי מין מחשבה כזזאת...
ברור.רק עושה חשק לקרוא את כל הספרים מכריכה לכריכה.
ואני בחידון החדש של @קומקום חשמלי קיבלתי ציון זוועה נראה לי הכי נמוך שלי אבר היה קשהההההתודה!
וואו, אני צריכה לקרוא שוב פעם את אשא עיני דחוף...
כן? היה לי קשה ממש, קיבלתי 60%
גם בחידון הקודם של @הדס bh הרבה אמרו שהיה להם קל וקיבלתי ממש נמוך... רמז: פחות מ60%. אבל נראה לי שכבר כתבתי את זה כאן בכל אופן, אז לא נורא...
חחח ממש לא קיבלתי 60 וזה לא שאני תמיד מקבלת 100 כן? בואי...יותר נמוך מה70% שאני קיבלתי?
כי משום מה נשמע לי שהכי נמוך שקיבלת אבר היה רק 99% ולא 100%, אבל בשביל זה צריך מאה שאלות בחידון...
תאריך: עוד שעה
חחחחתאריך: עוד שעה
יכולה לשטוף כלים במקומך, רוצה?
תעדכני מי מקבלת 100 בחידון שלך (אולי @Reizily ) ונפיל את זה עליהחחחח
כמעט עניתי במקומך את אותה תשובה
אגב לגבי המקופחים
גם אל תסתר, לולא האמנתי, לראות בטוב ואך טוב וחסד די מקופחים
מכיוון שאין לי את השלישיה האמצעית של הספרים
אני לא יכולה לעשות בעצמי
ולכן מי שמוכנה לעשות זה יהיה ממש במקום
תודה מראש למתנדבת...
מה עם זה?
מה שנקרא, עד החתונה זה יעבורעד החתונה של אבריימי אני אעלה את החידונים...
ואני צריכה לסיים אותו דחוף....תודה!
וואו, אני צריכה לקרוא שוב פעם את אשא עיני דחוף...
כן? היה לי קשה ממש, קיבלתי 60%
גם בחידון הקודם של @הדס bh הרבה אמרו שהיה להם קל וקיבלתי ממש נמוך... רמז: פחות מ60%. אבל נראה לי שכבר כתבתי את זה כאן בכל אופן, אז לא נורא...
תעדכני מי מקבלת 100 בחידון שלך (אולי @Reizily ) ונפיל את זה עליה![]()
אז הנה!!@סול נואר לפי חוקי הפורום בגלל שקיבלת 100 זה תורך...
עבר כבר?תאריך: עוד שעה![]()
סיימת?יכולה לשטוף כלים במקומך, רוצה?
forms.gle
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים