חידה ספרי ליבי קליין - חידונים

מצב
הנושא נעול.
תודה!
וואו, אני צריכה לקרוא שוב פעם את אשא עיני דחוף...
קל מאד למרות שעדיין יורד לפרטים.
כן? היה לי קשה ממש, קיבלתי 60%
גם בחידון הקודם של @הדס bh הרבה אמרו שהיה להם קל וקיבלתי ממש נמוך... רמז: פחות מ60%. אבל נראה לי שכבר כתבתי את זה כאן בכל אופן, אז לא נורא...

תודה!

גם בחידון הקודם של @הדס bh הרבה אמרו שהיה להם קל וקיבלתי ממש נמוך... רמז: פחות מ60%. אבל נראה לי שכבר כתבתי את זה כאן בכל אופן, אז לא נורא...
ואני בחידון החדש של @קומקום חשמלי קיבלתי ציון זוועה נראה לי הכי נמוך שלי אבר היה קשההההה
אולי זה באג אצלי שאני לא מצליחה לעשות קל למרות שב2 האחרונים קיבלו ציונים ממש גבוהים...

נערך לאחרונה ב:
יותר נמוך מה70% שאני קיבלתי?
כי משום מה נשמע לי שהכי נמוך שקיבלת אבר היה רק 99% ולא 100%, אבל בשביל זה צריך מאה שאלות בחידון...

יותר נמוך מה70% שאני קיבלתי?
כי משום מה נשמע לי שהכי נמוך שקיבלת אבר היה רק 99% ולא 100%, אבל בשביל זה צריך מאה שאלות בחידון...
חחח ממש לא קיבלתי 60 וזה לא שאני תמיד מקבלת 100 כן? בואי...
אבל בכ"ז הפעם היה פחות מוצלח מבחינתי...
למרות ש @קומקום חשמלי הוא היה מהמם ורק אח"כ כשראיתי מה היה נכון, אמרתי לעצמי איך זה שלא זכרת זה שיא ברור ומכוון...

@הדס bh בכיף!!
תעריך יעד?
ומה את עושה במקומי בינתיים?

תאריך: עוד שעה :p
יכולה לשטוף כלים במקומך, רוצה?
חחחח
כמעט עניתי במקומך את אותה תשובה
אגב לגבי המקופחים
גם אל תסתר, לולא האמנתי, לראות בטוב ואך טוב וחסד די מקופחים
מכיוון שאין לי את השלישיה האמצעית של הספרים
אני לא יכולה לעשות בעצמי
ולכן מי שמוכנה לעשות זה יהיה ממש במקום

תודה מראש למתנדבת...

חחחח
כמעט עניתי במקומך את אותה תשובה
אגב לגבי המקופחים
גם אל תסתר, לולא האמנתי, לראות בטוב ואך טוב וחסד די מקופחים
מכיוון שאין לי את השלישיה האמצעית של הספרים
אני לא יכולה לעשות בעצמי
ולכן מי שמוכנה לעשות זה יהיה ממש במקום

תודה מראש למתנדבת...
תעדכני מי מקבלת 100 בחידון שלך (אולי @Reizily ) ונפיל את זה עליה :p

בכיף על כל הספרים!!
יש לי את כלללל הספרים! ישששש
חח
רק מישהי פילחה לי את דומי נפשי..
חכו,
עד החתונה של אבריימי אני אעלה את החידונים...

חידון נוסף!!
"מאין יבוא"
תנו לייק(y)

מה עם זה?
בכ"א בשביל לעשות עוד חידון על מאין יבוא אני צריכה, לקרוא אותו שוב מההתחלה לסוף, ואני באמצע ספר אחר שלוש ניחושים ואני מגלה שזה שמים וארץ
ובכללי אני פחות אוהבת חידון על ספר ספציפי, כי הרבה פעמי זה נופל על ספר שלא קראתי הרבה זמן, וזה יותר מסובך, זה מקטין את טווח הזיכרון כאילו

תודה!

ואני צריכה לסיים אותו דחוף....
לא הוגן שהיו פה שאלות מכל הפרקים שעוד לא קראתי....:rolleyes:
תעדכני מי מקבלת 100 בחידון שלך (אולי @Reizily ) ונפיל את זה עליה :p
o_O את באמת חיה באשליות???
אני בקושי בפרק 39!
כשלפני שבועיים עצרתי בפרק 37 :sneaky:

@סול נואר לפי חוקי הפורום בגלל שקיבלת 100 זה תורך...
אז הנה!!
תאריך: עוד שעה :p
עבר כבר?:unsure:
יכולה לשטוף כלים במקומך, רוצה?
סיימת?
יש גם בחלבי...

ו..
קבלו את החידון לבית "אל תסתר"!!
איזה מרגששש
זה הספר שאני הכי אוהבת❤❤❤

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה