לא יודעת למה הוא עולה לי ככה, @Reizily ?אז לאחר הבטחות חוזרות ונשנות (מצידי)
והמרצות חוזרות ונשנות (מצד @Reizily @קרץ ואולי גם @קומקום חשמלי)
אני גאה להציג את חידון ה"מי אמר למי" שלי!
בהצלחה!!!
(מקווה שהוא לא קל מידי...)
https://forms.gle/WKgWrGDdpnPiF2499
בדואר?יותר נכון, לא מוצאת סבלנות לשבת להקליד ואתו.
רוצה לשלוח לי ואני אקליד?![]()
תודה רבה על ההערה העניין סודרזה עלה מצוין.
אבל יש לך כמה שגיאות כתיב קטנטנות שבגללן אני מתלבטת על התשובה...
תעדכני כשאת מסיימת לתקן.
אפשר גם בפקס...בדואר?
או לסרוקאפשר גם בפקס...![]()
אני רואה שרק כשמתייגים אותך את רצה לסדר את העניינים...תודה רבה על ההערה העניין סודר
(ככה זה כשמקלידים בלחץ)
אפשר גם עם יונת דואראפשר גם בפקס...![]()
זו האופציה המומלצתאפשר גם עם יונת דואר
נעדכן את זה אצלנו ברשימותאה, אז בעצם קיבלתי תשעים
אולי עלייך.זו האופציה המומלצת![]()
יש לך עוד טעות.תודה רבה על ההערה העניין סודר
(ככה זה כשמקלידים בלחץ)
בדיוקאתם קוראות 100 פעם כל ספר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים